Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Και επισης ξερεις οτι τιποτε δεν μενει κρυπτο κατω απο τον ηλιο.

Μπορείς να μου εξηγήσεις τί σημαίνει αυτό; Διότι δεν βλέπω να κολά με τις υπόλοιπες προτάσεις του μηνύματός σου.

Γιατί ρε παιδιά τόση γκρίνια;;;
Και μάλιστα με αφορμή μια γκάφα...

Ίσως να είμαι πολύ αφελής τελικά....

kokar σου θυμιζω οτι στρατοπεδα μονο στο δικο σου μυαλο δημιουργηθηκαν εκφραζοντας το με το καλεσμα σε ψηφοφορια για το αν υφισταται η λογοκρισια στο avclub...

Ακομα κι εμενα που καποιο μελος ενοχλησε το αβαταρ μου δε βγηκα να παραπονεθω για το avclub αλλα να καλεσω προς συζητηση το θιχθεν μελος.....
Εσυ ομως το μεγαλωσες το θεμα σε μαζικη συγκρουση ιδεων και πολιτισμου ...

σου ξαναλεω ακομα και δικιο να ειχες και υπηρχε τετοιο θεμα ο τροπος σου ηταν ο χειριστος.....
Οι προθεσεις σου δε, αν δεν ηταν απερισκεπτες απλα και οδηγουμενες απο αυθορμητισμο, ειναι τουλαχιστον πονηρες......
Σε καμια παρεα που θελουμε να ειμαστε δεν αρχιζεις μια κουβεντα που θελεις να βγαλεις ακρη.....,με το καλεις σε χωρισμο....

Σκεψου το λιγο και θα δεις...
Εισαι 42 χρονων οπως ειπες.....

Σου ζητω βαθυτατα συγνωμη και αν το θεωρεις επιθεση ζητησε να διαγραφει αυτη μου η φραση.....αλλα φερεσαι σα μικρο παιδι.....

Φίλε havoc
Όλο το θέμα θα μπορούσε λήξει στο post #15
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=11403&page=2
που έκανε ο Larry.Αντί αυτού όμως πέσανε όλοι πάνω μου!

Θα ξαναπω την παροιμια που ειπα σε ενα σχετικο νημα:

"Δουλεια δεν ειχε το μο@νι και μαθαινε τσαγγαρης"

Καθοσαστε τωρα τοσοι ανθρωποι και προσπαθειτε να λυσετε ενα προβλημα το οποιο υπαρχει μονο στην φαντασια σας, αντι να πατε καμια βολτα, μπανακι, κλπ.

Πιστευω οτι συμμετεχοντες σε αυτο το νημα αν συνευρεθειτε, και ειμαι σιγουρος κουβεντα δεν θα γινει περι του αυτου που συζητατε εδω.

Γιατί ρε παιδιά τόση γκρίνια;;;
Και μάλιστα με αφορμή μια γκάφα...

Ίσως να είμαι πολύ αφελής τελικά....

Λοιπον Zeb θελεις να αναλαβουμε δραση "πυροσβεστικη" και να το κανουμε τσατ το νημα??

Θα ξαναπω την παροιμια που ειπα σε ενα σχετικο νημα:

"Δουλεια δεν ειχε το μο@νι και μαθαινε τσαγγαρης"

Καθοσαστε τωρα τοσοι ανθρωποι και προσπαθειτε να λυσετε ενα προβλημα το οποιο υπαρχει μονο στην φαντασια σας, αντι να πατε καμια βολτα, μπανακι, κλπ.

Πιστευω οτι συμμετεχοντες σε αυτο το νημα αν συνευρεθειτε, και ειμαι σιγουρος κουβεντα δεν θα γινει περι του αυτου που συζητατε εδω.

Πέστα βρε... Έλειψες λίγες μέρες και έγινε μπάχαλο!!!!

Φίλε havoc

Ελα βρε Kokar.

Και να πεσανε τι εγινε?

Ετσι ειναι αυτα τα πραματα, σημερα θα πεσω πανω σου εγω, αυριο εσυ στον Zeb μεθαυριο ο Ζeb στο κρεββατι του κοκ
Ας ησηχασουμε λιγο.

Φιλικα
Ντινος

Μηπως πρεπει να κανονισουμε να παμε για κανα παϊδι?

Δώσε στίγμα από google Earth και φύγαμε... Και για νη μα ξεφεύγουμε από το θέμα, φρόντισε να το στείλεις λογοκριμένο...

Δώσε στίγμα από google Earth και φύγαμε... Και για νη μα ξεφεύγουμε από το θέμα, φρόντισε να το στείλεις λογοκριμένο...

Ντροπη σου, ριχνεις λαδι στην φωτια.

Ησυχασανε λιγο ή μου φαινετε??

Εκτος αν ετοιμαζουν σεντονια (φοβαμαι τον kokar :grinning-smiley-043 )

Και οχι τιποτε αλλο, καθυστερει και ο Τακης.

Φυγε βρε Τακη, θα αργησεις!!!

Φίλε havoc

στο ξαναλεω
αυτο που κανει τη διαφορα ειναι ο τροπος......
Ειδες ο ντινος πεταξε μια προσκληση σε π α ι δ α κ ι α και αμεσως μπηκε ενα πιο ηρεμο κλιμα στα μυαλα .......

Θελει τροπο και χιουμορ αλλιως δεν αντιμετωπιζονται τετοιες φασεις με γραπτα κειμενα ρε συ....
Ειμαι σιγουρος οτι απο κοντα δεν εχεις να λυσεις καμια διαφορα εστω και αναγκαστεις να τροποποιησεις το πως εκφραζεσαι προς χαρην της εικονικης παρεας.

Ντροπη σου, ριχνεις λαδι στην φωτια.

Ησυχασανε λιγο ή μου φαινετε??

Εκτος αν ετοιμαζουν σεντονια (φοβαμαι τον kokar :grinning-smiley-043 )

Και οχι τιποτε αλλο, καθυστερει και ο Τακης.

Φυγε βρε Τακη, θα αργησεις!!!

Λάδι στη φωτιά;;;;; Εγώ;;;;

Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι χρειάζεται λάδι για να φουντώσει;;;
Εγώ βλέπω αντιπαραθέσεις επί αντιπαραθέσεων που πραγματικά, όσο και ουσιώδεις να είναι, δεν οδηγούν πουθενά.

Ειμαι σιγουρος οτι απο κοντα δεν εχεις να λυσεις καμια διαφορα εστω και αναγκαστεις να τροποποιησεις το πως εκφραζεσαι προς χαρην της εικονικης παρεας.

Λίγες ώρες να σπαταλήσεις με την διαδικτιακή συνομιλία θα διαπιστώσεις ότι είναι άκρως παρεξηγήσιμη και σε ορισμένες φάσεις και επικίνδυνη... Ποτέ δεν μπορείς να περάσεις το ύφος, τις γκριμάτσες και τις αλλαγές του τόνου της φωνής μέσω του γραπτού λόγου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχώς παρεξηγήσεις... Δυστυχώς όσα σμάιλις και να βάλεις δε βοηθάει...
:BDGBGDB55:

Ελα βρε Kokar.

Και να πεσανε τι εγινε?

Ετσι ειναι αυτα τα πραματα, σημερα θα πεσω πανω σου εγω, αυριο εσυ στον Zeb μεθαυριο ο Ζeb στο κρεββατι του κοκ
Ας ησηχασουμε λιγο.

Φιλικα
Ντινος

Δεν έβρισα και δεν ειρωνεύτηκα κανένα.
Εγώ όμως τώρα βγαίνω ο κακός τις παρέας

Δεν έβρισα και δεν ειρωνεύτηκα κανένα.
Εγώ όμως τώρα βγαίνω ο κακός τις παρέας

Δεν ειπα ουτε εβρισες ουτε ειρωνευτηκες κανεναν!!!!

Σιγουρα για μενα κακος της παρεας δεν εισαι.

Γρινιαρακος ομως εισαι...