Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Ναι, διότι πραγματικά προσπαθώ να απαντήσω.

Άλλο πράγμα οι διαφωνίες και άλλο πράγμα η οργανωμένη σύγκρουση. Στην πρώτη υπάρχει ο αυθορμητισμός, η προσωπική τσατίλα, ό,τι άλλο σχετικό. Στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει οργανωμένη προσπάθεια αντιπαράθεσης άσχετη ή αδιάφορη με το φυσικό αντικείμενο.

Και με πείραξε, διότι δεν νιώθω παιδοφύλακας, ούτε πατέρας. Αισθάνομαι μέλος. Το να ακούω ότι βρίσκομαι σε ένα στρατόπεδο και σε άλλο κάποιοι άλλοι, έ είναι πολύ μακριά από αυτό που βλέπω. Και δεν είναι φυσιολογική κατάσταση.

Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Συμφωνώ με τον κ Σουρλα και συμπληρώνω.
Επειδή κοντεύουμε να γίνουμε γραφικοί θα το πω με μερικά παραδείγματα
Μπας και το εμπεδώσουμε.
Σε ένα περίπτερο υπάρχουν αμέτρητα περιοδικά και εφημερίδες ,που μάλιστα αρκετές από αυτές δίνουνε δώρο dvd με τσόντες , (αν κάνω λάθος διορθώστε με)
η ακόμα και κανονικά τσοντο-περιοδικά .
μέχρι εδώ σωστά ? λοιπόν αν δεν μου αρέσουν τα παραπάνω περιοδικά η οι εφημερίδες δεν τα παίρνω να τα διαβάσω. Τόσο απλά είναι τα πράγματα..
το ίδιο συμβαίνει και όταν θέλουμε να πάμε στον κινηματογράφο η να νοικιάσουμε
μια ταινία dvd να δούμε. Βλέπουμε τον τίτλο και αν αυτός δεν είναι της αρέσκεια μας δεν το περνούμε να το δούμε (π.χ δεν παίρνουμε να δούμε το "βαθύ λαρύγγι" νομίζοντας
ότι είναι ταινία με ωτορυνολαριγγολογους ). Το ίδιο συμβαίνει και με την τηλεόραση η το ραδιόφωνο, αν δεν μας αρέσει ένα κανάλι απλά το αλλάζουμε και βάζουμε κάτι άλλο.
Αλλωστε δεν νομίζω ότι κάποιος από εμάς να πήρε τηλέφωνο σε κανένα κανάλι η σταθμό ραδιόφωνου και να έκανε παράπονα και να απαίτησε να σταματήσει η εκπομπή διότι δεν ήταν κόσμια η σύμφωνα με τα ελληνοχριστιανικά δεδομένα.
Τέλος με τα παραδείγματα, πιο λιανά δεν μπορώ να το κάνω!
Τώρα κάτι πιο ουσιώδες κατά την άποψη μου. Έχετε διανοηθεί τι γνώμη σχηματίζουν αυτοί που μας επισκέπτονται και βλέπουν τον πανικό που δημιουργείτε μέσα στο forum ?.Αυτό πιστεύω ότι περνάει αρνητική εικόνα στα άτομα που σκέπτονται να γίνουν μέλη γιατι δεν θα μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα την άποψη τους. Καθώς και ότι τους βάζετε στο τριπακι να διαλέξουν "στρατόπεδο".

Εγώ θα συμφωνήσω με τον GeoX που είπε μεταξύ άλλων
…πουριτανισμός, συντηρήσιμος , προσπάθεια διάπλασης συγκεκριμένου τρόπου έκφρασης των μελών κατά εικόνα και ομοίωση προτύπων που δεν ξέρω που αποσκοπεί από κάποιους εκ των διαχωριστών, γίνεται, είναι ενοχλητικό, και κανείς δε νομίζω ότι θα αλλάξει επειδή κάποιος το επιθυμεί, δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι ίδιοι ούτε στο τρόπο σκέψεις ούτε στο τρόπο έκφρασης, γραψίματος κλπ η αποδοχή όλων ως είμαστε είναι το σωστό (προσωπική κρίση πάντοτε)

Αν τώρα ολα τα παραπάνω με εντάσσουν αυτόματα στους αντιρρησίες τότε τι να πω !!!

Υ.Γ
Και για να έχουμε και καλό ερώτημα ρε παιδιά, τι εκπροσωπεί το κάθε στρατόπεδο !!!? (Απόψεις και μέλη !!!!)

Το παραδειγμα σου περι περιπτερου ειναι ατυχες διοτι το "περιπτερο" στην προκειμενη δεν ειναι το avclub αλλα ολοκληρο το internet. Ετσι, αν θες "τσοντες" να πας να επισκευτεις το www.hardcore.com οχι το avclub.
Επισης, φυσικα θα εκανες διαμαρτυρια στο ΣΚΑΙ αν προβαλε τσοντες.Αν θες τηλεοπτικες τσοντες, γυρνα το στο firmnet!
Επισης, μιας που αναφερεις τι εντυπωσεις θα αποκομιζουν οι επισκεπτες μας, θα σου πω οτι αποκομιζουν μια μονιμη γκρινια απο μια ορισμενη και συγκεκριμενη ομαδα μελων οπως εσυ, που δεν ειναι ουτε θα ειναι ποτε ικανοποιημενοι με τιποτα ..
Οι εν λογω επισκεπτες ομως, Θα αποκομισουν και εγκυρη διχως συμφεροντα πληροφορηση σε θεματα audio-video-τεχνολογιας -μουσικης, θα συμμετασχουν σε ωραιοτατες συζητησεις και τελικα θα μεινουν διοτι το avclub διαφερει απο τα χιλιαδες fora που υπαρχουν στο Internet...Αυτο δειχνει η μικρη μας ιστορια μεχρι σημερα...
Μπορει να γινουν τα πραγματα ακομα καλυτερα? ΦΥΣΙΚΑ! Αλλα μονο σε κλιμα συνεργασιας και καλης προθεσης και οχι με διαρκη threads παραπονων απο τα ιδια και τα ιδια ατομα!

Last edited:
ολοι κρινομαστε εκ του αποτελεσματος λιγακι υπομονη θα βρεθει η χρυση τομη και ολα θα πανε μια χαρα

Εσύ ρε φίλε απλή διαφωνία το λες όταν ο Αν. γενικός διαχειριστής γυρνάει και λέει
´αφού διαφωνείτε γιατί δεν φεύγετε´ αυτόματος δεν δημιουργεί ο ίδιος ένα στρατόπεδο ? και για να με καταλάβεις καλύτερα..
Στρατόπεδο Α = αυτοί που συμφωνούν με τα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη των διαχειριστών και
Στρατόπεδο Β = αυτοί που θέλουν να εκφέρουν ελεύθερα την άποψη τους

Αν δεν το εμπέδωσες ακόμα συγνώμη αλλά δεν μπορώ να στο κάνω πιο λιανά
Νομίζεις ότι κάτι που έγραψα εγώ προσβάλει κανένα ?
Και αν ναι δώσε μου το link.

Re: Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Το παραδειγμα σου περι περιπτερου ειναι ατυχες διοτι το "περιπτερο" στην προκειμενη δεν ειναι το avclub αλλα ολοκληρο το internet. Ετσι, αν θες "τσοντες" να πας να επισκευτεις το www.hardco.......com οχι το avclub.
Επισης, φυσικα θα εκανες διαμαρτυρια στο ΣΚΑΙ αν προβαλε τσοντες.Αν θες τηλεοπτικες τσοντες, γυρνα το στο firmnet!
Επισης, μιας που αναφερεις τι εντυπωσεις θα αποκομιζουν οι επισκεπτες μας, θα σου πω οτι αποκομιζουν μια μονιμη γκρινια απο μια ορισμενη και συγκεκριμενη ομαδα μελων οπως εσυ, που δεν ειναι ουτε θα ειναι ποτε ικανοποιημενοι με τιποτα ..
Οι εν λογω επισκεπτες ομως, Θα αποκομισουν και εγκυρη διχως συμφεροντα πληροφορηση σε θεματα audio-video-τεχνολογιας -μουσικης, θα συμμετασχουν σε ωραιοτατες συζητησεις και τελικα θα μεινουν διοτι το avclub διαφερει απο τα χιλιαδες fora που υπαρχουν στο Internet...Αυτο δειχνει η μικρη μας ιστορια μεχρι σημερα...
Μπορει να γινουν τα πραγματα ακομα καλυτερα? ΦΥΣΙΚΑ! Αλλα μονο σε κλιμα συνεργασιας και καλης προθεσης και οχι με διαρκη threads παραπονων απο τα ιδια και τα ιδια ατομα!

Εγώ είπα ότι θέλω τσόντες στο avclub ???? πότε ? και σε πιο σημειο ?
Αν ήθελα θα έμπαινα στο www.hardco........com όπως είπες .
Αν τώρα εσύ αυτό κατάλαβες είναι δικό σου πρόβλημα
Ευτυχώς που μας διαβάζουνε αρκετοί και έτσι μπορούν να έχουν άποψη.
Εγώ φίλε μου σαν παράδειγμα το έφερα .
Τώρα για την τηλεόραση…..προχθές είδα διαφήμιση παγωτού ( δεν θυμάμαι την μάρκα ) που όπως έγλυφε η κοπέλα το παγωτό, καθώς και από την
Εξέλιξη μόνο που δεν μου ση...θηκε.
Έκανες κανένα παράπονο στον ΣΚΑΙ?
Σε αυτό το σημείο νομίζω ότι κολλάει αυτό που είπε ο κ. Σουρλας

Ευάγγελος Αβέρωφ:'Oποιος φεύγει απο το μαντρί τον τρώει ο λύκος´.
Ανδρέας Παπανδρέου:'Οποιος θέλει ας κατέβει απο το τραίνο της Αλλαγής´
Κεντρική Επιτροπή Κ.Κ.Ε.´Οποιος διαφωνεί μαζί μας είναι εναντίον μας´.Η και προδότης...
Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος:'Οποιος διαφωνεί μαζί μου είναι εχθρός τού Εθνους´

Εσύ ρε φίλε απλή διαφωνία το λες όταν ο Αν. γενικός διαχειριστής γυρνάει και λέει

´αφού διαφωνείτε γιατί δεν φεύγετε´ αυτόματος δεν δημιουργεί ο ίδιος ένα στρατόπεδο ? και για να με καταλάβεις καλύτερα..

Στρατόπεδο Α = αυτοί που συμφωνούν με τα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη των διαχειριστών και

Τα στρατοπεδα τα δημιουργουν οσοι προσπαθουν να δημιουργησουν εντυπωσεις στα μελη πως οι διαχειριστες ειναι μια ομαδα συντηρητικων πουριτανων ανθρωπων με Ελληνοχριστιανικα Ιδεωδη...
Μην διαστρεβλωνεις την πραγματικοτητα λοιπον κολλωντας ταμπελακια σε ανθρωπους που δεν γνωριζεις και χαρασσοντας διαχωριστικες γραμμες...

Αυτό που με θλίβει είναι ότι αρκετά μέλη μου στέλνουν ΡΜ λέγοντας ότι
«Παράτα τα βρε κοκαρ γιατί δεν θα βγάλεις άκρη γιατί οι άνθρωποι είναι
Σκληροπυρηνικοί και άλλα ωραιότερα …..» και δεν εκφράζουν ελευθέρα την άποψη τους ….Γιατί άραγε ? λέτε να φοβούνται μήπως και μπούνε στο μάτι του κυκλώνα ?

Υπάρχει κάπου στο Interface του κάθε mod το κουμπί ΒΑΝ. Πάτα το και θα το λύσεις μια και καλή το πρόβλημα.
Τα άλλα που γράφεις τα αφήνω προς το παρόν ασχολίαστα.
Θα ήθελα πάντως οι Mods να είχαν την νοοτροπία του Larry.

Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

QUOTE=[Posted by kokar]
Εσύ ρε φίλε απλή διαφωνία το λες όταν ο Αν. γενικός διαχειριστής γυρνάει και λέει´αφού διαφωνείτε γιατί δεν φεύγετε´ αυτόματος δεν δημιουργεί ο ίδιος ένα στρατόπεδο ? και για να με καταλάβεις καλύτερα..
Και αν ναι δώσε μου το link.[/QUOTE]

QUOTE=[Τακης Σωτηροπουλος;197778]Τα στρατοπεδα τα δημιουργουν οσοι προσπαθουν να δημιουργησουν εντυπωσεις στα μελη πως οι διαχειριστες ειναι μια ομαδα συντηρητικων πουριτανων ανθρωπων με Ελληνοχριστιανικα Ιδεωδη...
Μην διαστρεβλωνεις την πραγματικοτητα λοιπον κολλωντας ταμπελακια σε ανθρωπους που δεν γνωριζεις και χαρασσοντας διαχωριστικες γραμμες...[/QUOTE]

αυτό άσε να το κρίνουν τα μέλη του avclub φίλε μου.

Διαβάζω απο την πρώτη στιγμή το θέμα..
και ειλικρινά με στεναχωρεί το γεγονός οτι υπάρχει ένα θέμα σαν κι αυτό το οποίο τείνει να εξελιχθεί σε καρκίνωμα καθότι συχνά πυκνά γίνονται τέτοιου είδους συζητήσεις εδώ μέσα.
Θεωρώ οτι δεν υπάρχει λογοκρισία στο av..
Υπάρχει όμως ένας μόνιμος φόβος, ενα συναίσθημα που λέει "πρέπει να είμαστε στις επάλξεις συνέχεια και για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο..
Ναι, πιθανόν να υπάρχουν μέλη που γκρινιάζουν για να γκρινιάζουν όπως επίσης και διαχειριστές που αντιδρούν για να αντιδρούν.
Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πεί ποιοι είναι αυτοί και γιατί κάνουν ότι κάνουν όμως αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί...
Δεν θεωρώ οτι ξεφεύγουν τόσο πολύ τα πράγματα έτσι ώστε να δημιουργούνται τέτοιες αντιδράσεις απο τους διαχειριστές!
Δεν θίχτηκε κανένας ούτε υβρίστηκε..

Με την πλάκα όμως που έκανε ο Larry στον Μπαβιόλη αποδείτηκε όμως για μένα οτι ισχύει το εξής:
Είμαστε η διαχειριστική ομάδα του av και πρέπει να είμαστε συνέχεια στην τσίτα γιατί κάποιος μας βλέπει και μας κρίνει κι αν δεν τα πάμε καλά θα μας κόψει ή θα μας βάλει κακό βαθμό ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο!

Κ.κ διαχειριστές, με όλον τον σεβασμό, είστε συνέχεια σε μια αμυντική στάση σαν να δέχεστε επίθεση και αντιδράτε μερικές φορές υπερβολικά!

Σας αναγνωρίζουμε, όλοι θέλω να πιστεύω, τον κόπο και τις ώρες που ξοδεύετε απο τον ελεύθερο χρόνο σας για την εύρυθμη λειτουργία του av και είστε άξιοι συγχαρητηρίων.

Όμως, όπως έλεγε κι ο Λαζόπουλος κάποτε ...
χαΛαρά...
κι όλα θα βελτιωθούν..
δεν πιστεύω οτι υπάρχουν εντεταλμένοι που προσπαθούν να σας κάνουν κακό, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως προανέφερε ο doc, άρα δεν χρειάζεται κι εσείς να είστε μονίμως στην τσίτα!

Φιλικά,
Δημήτρης.

Υ.γ Δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω με τις απόψεις του GeonX που είδε τα πράγματα απο μέσα και απο έξω και νομίζω οτι μπορεί να κρίνει καλύτερα απο τον καθένα μας χωρίς φυσικά, άποψή μου, να θέλει σε καμία περίπτωση να δημιουργήσει πρόβλημα!

Υ.γ 2 Μόλις μου έφερε η κυρά τον 10 ημερών γιο μου να τον ξυπνήσω γιατί πρέπει να φάει..σάπισε στον ύπνο πάλι...(έχει και ποιο ωραία πράγματα η ζωή απο το να φαγωνόμαστε χωρίς λόγο και αιτία ...)

Υπάρχει κάπου στο Interface του κάθε mod το κουμπί ΒΑΝ. Πάτα το και θα το λύσεις μια και καλή το πρόβλημα.
Τα άλλα που γράφεις τα αφήνω προς το παρόν ασχολίαστα.
Θα ήθελα πάντως οι Mods να είχαν την νοοτροπία του Larry.

Δημητρη, αν ειχαμε την νοοτροπια που υπαινισσεσαι δεν θα ασχολουμασταν με threads οπως το παρον.
Δεν μου λες, μηπως επιδιωκεις να μπαναριστεις για να το παιξεις "μαρτυρας"?
Αν ναι, θλιβομαι ιδιαιτερα...

Μια διόρθωση….και συγνώμη για το λάθος μου
Αυτός που είπε "αν δεν σας αρέσει φύγετε" ήταν συντονιστής κατηγορίας και
Όχι αν. γενικός διαχειριστής όπως προανέφερα στο post #165 και #170 Εκ παραδρομής
Ζητώ ξανά συγνώμη από τον αν. γενικός διαχειριστής

Last edited:
τι λες ρε φιλε!!!!!!! εχει τετοια τιμη ? να εχεις αγκαλια των 10 ήμερων γιο σου? πες του ενα Hello απο μενα!!!!!

Χαλαρά Πετραν όπως το είπες

και για να κλεισω το θεμα "Εθισμος" ο Νικος απο σεβασμο και οχι απο φοβο "κατεβασε" το "επίμαχο" κλιπακι

δεν μας διακατεχει κανενας φοβος τουλαχιστον εγω προσωπικα που βιωνω απο κοντα τους συνδιαχειριστες μου δεν το εχω διαπιστωσει

Καλο καλοκαιρι να εχουμε και ολα θα ερθουν κατ ευχην

Διαβάζω απο την πρώτη στιγμή το θέμα..
και ειλικρινά με στεναχωρεί το γεγονός οτι υπάρχει ένα θέμα σαν κι αυτό το οποίο τείνει να εξελιχθεί σε καρκίνωμα καθότι συχνά πυκνά γίνονται τέτοιου είδους συζητήσεις εδώ μέσα.
Θεωρώ οτι δεν υπάρχει λογοκρισία στο av..
Υπάρχει όμως ένας μόνιμος φόβος, ενα συναίσθημα που λέει "πρέπει να είμαστε στις επάλξεις συνέχεια και για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο..
Ναι, πιθανόν να υπάρχουν μέλη που γκρινιάζουν για να γκρινιάζουν όπως επίσης και διαχειριστές που αντιδρούν για να αντιδρούν.
Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πεί ποιοι είναι αυτοί και γιατί κάνουν ότι κάνουν όμως αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί...
Δεν θεωρώ οτι ξεφεύγουν τόσο πολύ τα πράγματα έτσι ώστε να δημιουργούνται τέτοιες αντιδράσεις απο τους διαχειριστές!
Δεν θίχτηκε κανένας ούτε υβρίστηκε..

Με την πλάκα όμως που έκανε ο Larry στον Μπαβιόλη αποδείτηκε όμως για μένα οτι ισχύει το εξής:
Είμαστε η διαχειριστική ομάδα του av και πρέπει να είμαστε συνέχεια στην τσίτα γιατί κάποιος μας βλέπει και μας κρίνει κι αν δεν τα πάμε καλά θα μας κόψει ή θα μας βάλει κακό βαθμό ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο!

Κ.κ διαχειριστές, με όλον τον σεβασμό, είστε συνέχεια σε μια αμυντική στάση σαν να δέχεστε επίθεση και αντιδράτε μερικές φορές υπερβολικά!

Δημητρη, μπορει ορισμενες φορες να αισθανομαστε οπως περιγραφεις, διοτι καποιοι εδω μεσα (μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου), διασκεδαζουν προφανως, με το να κριτικαρουν ασταματητα και με δεκαδες threads, ολα τα καλως ή κακως κειμενα στο avclub, ουσιαστικα στοχοποιοντας την Δ.Ο.
Αν αυτοι οι ανθρωποι εδειχναν λιγο περισσοτερη εμπιστοσυνη σε εμας, να εισαι σιγουρος οτι και εμεις θα καναμε πολυ πιο χαλαρα την δουλεια μας..
Ομως συμβαινει ακριβως το αντιθετο.. Με το παραμικρο, γκρινια γκρινια, ειρωνια και κριτικη! Ποση απο αυτη νομιζεις ακριβως οτι μπορουμε να αντεξουμε?
Σε τελικη αναλυση, αυτοι ειμαστε, αυτα μπορουμε αφιλοκερδως να προσφερουμε και αυτα προσφερουμε. Αν καποιοι νομιζουν οτι μπορουν να βρουν καπου αλλου καλυτερες συνθηκες ιντερνετικης παρεας, δεν τους κραταει κανεις με το ζορι!
Αφουγκραζομαστε τις παρατηρησεις των μελων (απο τις πολυ λογικες εως τις απολυτως παραλογες) αλλα αρνουμαστε να υιοθετησουμε τις προτασεις που καποιοι προσπαθουν εδω μεσα να επιβαλλουν με το ζορι και που απο οτι φαινεται δεν θα σταματησουν να προσπαθουν ανοιγοντας τα ιδια ανουσια threads ξανα και ξανα και ξανα ...

Αυτό δεν το κατάλαβα.
Εγώ που άνοιξα αυτό το thread έκανα μια απλή ερώτηση προς όλα
τα μέλη του avclub και δεν υποχρέωσα κανένα να απαντήσει .
(πως θα μπορούσα να το κάνω άλλωστε ?)
Αυτοί που το πήραν σαν μπηχτή , επίθεση , η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο,
ήταν με πράσινα , μαύρα , και κόκκινα γράμματα….
Αν αυτοί δεν αντιδρούσαν με τον τρόπο που αντέδρασαν το θέμα μπορεί να
Είχε λήξη προ πολλού
Ένα θέμα το θάβουν η το ανεβάζουν τα μέλη του .
Αν αυτά κρίνουν ότι είναι μ@λ@κι@ τότε δεν απαντάν και το thread σε 1 ώρα το πολύ έχει αλλάξει σελίδα.

Ωραια τα λες...ειναι σαν να λεει ο εμπρηστης "εγω τι φταιω, μονο την φωτια εβαλα..που να ηξερα οτι θα φυσηξει"!!

kokar σου θυμιζω οτι στρατοπεδα μονο στο δικο σου μυαλο δημιουργηθηκαν εκφραζοντας το με το καλεσμα σε ψηφοφορια για το αν υφισταται η λογοκρισια στο avclub...

Ακομα κι εμενα που καποιο μελος ενοχλησε το αβαταρ μου δε βγηκα να παραπονεθω για το avclub αλλα να καλεσω προς συζητηση το θιχθεν μελος.....
Εσυ ομως το μεγαλωσες το θεμα σε μαζικη συγκρουση ιδεων και πολιτισμου ...

σου ξαναλεω ακομα και δικιο να ειχες και υπηρχε τετοιο θεμα ο τροπος σου ηταν ο χειριστος.....
Οι προθεσεις σου δε, αν δεν ηταν απερισκεπτες απλα και οδηγουμενες απο αυθορμητισμο, ειναι τουλαχιστον πονηρες......
Σε καμια παρεα που θελουμε να ειμαστε δεν αρχιζεις μια κουβεντα που θελεις να βγαλεις ακρη.....,με το καλεις σε χωρισμο....

Σκεψου το λιγο και θα δεις...
Εισαι 42 χρονων οπως ειπες.....

Σου ζητω βαθυτατα συγνωμη και αν το θεωρεις επιθεση ζητησε να διαγραφει αυτη μου η φραση.....αλλα φερεσαι σα μικρο παιδι.....

Τακη, διαστρεβλωνεις σκοπιμα την πραγματικοτητα και χαρη σε εσενα βλεπω να τραβαει το thread αλλες 18 σελιδες...

Μια μικρη ομαδα μετρημενη στα δακτυλα του ενος χεριου , γκρινια.

Σε λιγο θα μας βαλεις και σε γκετο. Αυτο και αν ειναι προπαγανδα.

Προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι με αυτα τα λογια θα πεισεις τον κοσμο οτι η "γκρινια" απο τους "αντιρρησιες" που μετριουνται στα "δακτυλα του ενος χεριου" εινια ανωφελη και ασκοπη και να σας εχουμε εμπιστοσυνη. Αν αυτο ειναι το κεντρικο νοημα της τωρινης διαχειρησης, σου λεω οτι πατε πολυ στραβα. Δεν εχει νοημα αν ειμαστε 1,2,3,4,5,6,7,8,9 η 1000

Νοημα εχει οτι δεν ακους αν οχι εμενα που δεν με "παιζετε", τον GeonX που τωρα αρχιζει και γι αυτον ο αεναος χαρακτηρισμος. Οποιος βγαινει και λεει 5 πραματα τον απαξιωνεις σταθερα.

Νοημα εχει οτι προσπαθεις να περασεις προς τα εξω μια εικονα οτι ολα ειναι καλα και οτι μονο μερικοι .. περιεργοι γκρινιαζουν.

Μονο που δεν ειναι ετσι και το ξερεις. Και επισης ξερεις οτι τιποτε δεν μενει κρυπτο κατω απο τον ηλιο. Οι γκρινιες για τα ιδια θεματα δεν υπαρχουν αναμεσα στα μελη μονον. Δεν ειναι μονο καποια μελη τρελα.

Βασιλη, ειμαι τρομερα απογοητευμενος με τον χαρακτηρα που γραφεις στο avclub, σε σημειο που να αρχιζω να πιστευω μηπως γραφει αλλος Βασιλης απο αυτον που εκανα παρεα...
Επι της ουσιας, οποιοδηποτε νοημον μελος, αν ανατρεξει στα threads "καλοπιστης" κριτικης στα οποια πρωταγωνιστεις, θα διαπιστωσει οτι γκρινιαζουν ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ. Αυτο ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ και οχι κατι το οποιο εγω θελω να "περασω". Ο μονος που σιγουρα προσπαθει να "περασει" πραγματα με το ζορι, εισαι εσυ....δεν μπορω να συμπερανω τιποτε αλλο απο την λυσσαλεα προσπαθεια πολωσης που σε διακρινει, σε σημειο που αρχιζω να πιστευω οτι εχεις καποια προσωπικη AGENDA για το Avclub..
Ελπιζω να βγω λαθος...