Συμφωνώ με τον κ Σουρλα και συμπληρώνω.
Επειδή κοντεύουμε να γίνουμε γραφικοί θα το πω με μερικά παραδείγματα
Μπας και το εμπεδώσουμε.
Σε ένα περίπτερο υπάρχουν αμέτρητα περιοδικά και εφημερίδες ,που μάλιστα αρκετές από αυτές δίνουνε δώρο dvd με τσόντες , (αν κάνω λάθος διορθώστε με)
η ακόμα και κανονικά τσοντο-περιοδικά .
μέχρι εδώ σωστά ? λοιπόν αν δεν μου αρέσουν τα παραπάνω περιοδικά η οι εφημερίδες δεν τα παίρνω να τα διαβάσω. Τόσο απλά είναι τα πράγματα..
το ίδιο συμβαίνει και όταν θέλουμε να πάμε στον κινηματογράφο η να νοικιάσουμε
μια ταινία dvd να δούμε. Βλέπουμε τον τίτλο και αν αυτός δεν είναι της αρέσκεια μας δεν το περνούμε να το δούμε (π.χ δεν παίρνουμε να δούμε το "βαθύ λαρύγγι" νομίζοντας
ότι είναι ταινία με ωτορυνολαριγγολογους ). Το ίδιο συμβαίνει και με την τηλεόραση η το ραδιόφωνο, αν δεν μας αρέσει ένα κανάλι απλά το αλλάζουμε και βάζουμε κάτι άλλο.
Αλλωστε δεν νομίζω ότι κάποιος από εμάς να πήρε τηλέφωνο σε κανένα κανάλι η σταθμό ραδιόφωνου και να έκανε παράπονα και να απαίτησε να σταματήσει η εκπομπή διότι δεν ήταν κόσμια η σύμφωνα με τα ελληνοχριστιανικά δεδομένα.
Τέλος με τα παραδείγματα, πιο λιανά δεν μπορώ να το κάνω!
Τώρα κάτι πιο ουσιώδες κατά την άποψη μου. Έχετε διανοηθεί τι γνώμη σχηματίζουν αυτοί που μας επισκέπτονται και βλέπουν τον πανικό που δημιουργείτε μέσα στο forum ?.Αυτό πιστεύω ότι περνάει αρνητική εικόνα στα άτομα που σκέπτονται να γίνουν μέλη γιατι δεν θα μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα την άποψη τους. Καθώς και ότι τους βάζετε στο τριπακι να διαλέξουν "στρατόπεδο".
Εγώ θα συμφωνήσω με τον GeoX που είπε μεταξύ άλλων
…πουριτανισμός, συντηρήσιμος , προσπάθεια διάπλασης συγκεκριμένου τρόπου έκφρασης των μελών κατά εικόνα και ομοίωση προτύπων που δεν ξέρω που αποσκοπεί από κάποιους εκ των διαχωριστών, γίνεται, είναι ενοχλητικό, και κανείς δε νομίζω ότι θα αλλάξει επειδή κάποιος το επιθυμεί, δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι ίδιοι ούτε στο τρόπο σκέψεις ούτε στο τρόπο έκφρασης, γραψίματος κλπ η αποδοχή όλων ως είμαστε είναι το σωστό (προσωπική κρίση πάντοτε)
Αν τώρα ολα τα παραπάνω με εντάσσουν αυτόματα στους αντιρρησίες τότε τι να πω !!!
Υ.Γ
Και για να έχουμε και καλό ερώτημα ρε παιδιά, τι εκπροσωπεί το κάθε στρατόπεδο !!!? (Απόψεις και μέλη !!!!)
Το παραδειγμα σου περι περιπτερου ειναι ατυχες διοτι το "περιπτερο" στην προκειμενη δεν ειναι το avclub αλλα ολοκληρο το internet. Ετσι, αν θες "τσοντες" να πας να επισκευτεις το www.hardco.......com οχι το avclub.
Επισης, φυσικα θα εκανες διαμαρτυρια στο ΣΚΑΙ αν προβαλε τσοντες.Αν θες τηλεοπτικες τσοντες, γυρνα το στο firmnet!
Επισης, μιας που αναφερεις τι εντυπωσεις θα αποκομιζουν οι επισκεπτες μας, θα σου πω οτι αποκομιζουν μια μονιμη γκρινια απο μια ορισμενη και συγκεκριμενη ομαδα μελων οπως εσυ, που δεν ειναι ουτε θα ειναι ποτε ικανοποιημενοι με τιποτα ..
Οι εν λογω επισκεπτες ομως, Θα αποκομισουν και εγκυρη διχως συμφεροντα πληροφορηση σε θεματα audio-video-τεχνολογιας -μουσικης, θα συμμετασχουν σε ωραιοτατες συζητησεις και τελικα θα μεινουν διοτι το avclub διαφερει απο τα χιλιαδες fora που υπαρχουν στο Internet...Αυτο δειχνει η μικρη μας ιστορια μεχρι σημερα...
Μπορει να γινουν τα πραγματα ακομα καλυτερα? ΦΥΣΙΚΑ! Αλλα μονο σε κλιμα συνεργασιας και καλης προθεσης και οχι με διαρκη threads παραπονων απο τα ιδια και τα ιδια ατομα!
Εσύ ρε φίλε απλή διαφωνία το λες όταν ο Αν. γενικός διαχειριστής γυρνάει και λέει
´αφού διαφωνείτε γιατί δεν φεύγετε´ αυτόματος δεν δημιουργεί ο ίδιος ένα στρατόπεδο ? και για να με καταλάβεις καλύτερα..
Στρατόπεδο Α = αυτοί που συμφωνούν με τα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη των διαχειριστών και
Στρατόπεδο Β = αυτοί που θέλουν να εκφέρουν ελεύθερα την άποψη τους
Αν δεν το εμπέδωσες ακόμα συγνώμη αλλά δεν μπορώ να στο κάνω πιο λιανά
Νομίζεις ότι κάτι που έγραψα εγώ προσβάλει κανένα ?
Και αν ναι δώσε μου το link.
Επισης, μιας που αναφερεις τι εντυπωσεις θα αποκομιζουν οι επισκεπτες μας, θα σου πω οτι αποκομιζουν μια μονιμη γκρινια απο μια ορισμενη και συγκεκριμενη ομαδα μελων οπως εσυ, που δεν ειναι ουτε θα ειναι ποτε ικανοποιημενοι με τιποτα ..
Υπάρχει κάπου στο Interface του κάθε mod το κουμπί ΒΑΝ. Πάτα το και θα το λύσεις μια και καλή το πρόβλημα.
Τα άλλα που γράφεις τα αφήνω προς το παρόν ασχολίαστα.
Θα ήθελα πάντως οι Mods να είχαν την νοοτροπία του Larry.
Εσύ ρε φίλε απλή διαφωνία το λες όταν ο Αν. γενικός διαχειριστής γυρνάει και λέει
´αφού διαφωνείτε γιατί δεν φεύγετε´ αυτόματος δεν δημιουργεί ο ίδιος ένα στρατόπεδο ? και για να με καταλάβεις καλύτερα..
Στρατόπεδο Α = αυτοί που συμφωνούν με τα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη των διαχειριστών και
Στρατόπεδο Β = αυτοί που θέλουν να εκφέρουν ελεύθερα την άποψη τους
Αν δεν το εμπέδωσες ακόμα συγνώμη αλλά δεν μπορώ να στο κάνω πιο λιανά
Νομίζεις ότι κάτι που έγραψα εγώ προσβάλει κανένα ?
Και αν ναι δώσε μου το link.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.