Παρακαλώ τις γνώμες σας
Αν κάποιος νομίζει ότι στο AVCLUB
Υπάρχει λογοκρισία ας συμπλήρωση την λίστα
kokar
Αν κάποιος νομίζει ότι στο AVCLUB
Υπάρχει λογοκρισία ας συμπλήρωση την λίστα
kokar
Εντυπωσιασμό ? για ποιον λόγω να θέλω να εντυπωσιάσω και ποιον φίλε μου?
Μια απλή δημοκρατική διαδικασία θέλησα να κάνω με αφορμή το thread του
Εθισμού , και επειδή διάβασα αρκετούς που συμφωνούνε μαζί μου ανοιξα
Αυτό το thread .
Αν τώρα η δημοκρατική διαδικασία του δημοψηφίσματος
μεταφράζετε ως ρήξη η σχηματισμός στρατοπέδων είναι άλλο θέμα
Το ποιον και αν θες να εντυπωσιασεις ειναι κατι που θα κριθει απο την παρουσια σου στις συζητησεις και σιγουρα απο καθε εναν διαφορετικα.....
Το να ξεκινας ομως κουβεντα του στυλ οι καλοι απο δω οι κακοι απο κει και ομαδοποιοντας τις διαφωνιες ειναι κατι που σιγουρα δεν ειναι το επιθυμητο για την παρεα που ειμαστε εδω και φυσικα δεν ειναι καθολου προς τιμην σου......
Αν αυτην την πρακτικη προτιμας για να πιεζεις γι'αυτο που θεωρεις σωστο λυπαμαι που στο λεω αλλα δεν λειτουργει σε ολες τις καταστασεις το ιδιο....
πολλες φορες λειτουργει διασπαστικα και δημιουργει καταστασεις που απογοητευουν εναν παλιο αλλα και ενα νεο μελος που θα μπει εδω μεσα κυριως για να ενημερωθει για την τρελλα του.....και στην συνεχεια για να γινει παρεουλα μας.
Το ποιον και αν θες να εντυπωσιασεις ειναι κατι που θα κριθει απο την παρουσια σου στις συζητησεις και σιγουρα απο καθε εναν διαφορετικα.....
Το να ξεκινας ομως κουβεντα του στυλ οι καλοι απο δω οι κακοι απο κει και ομαδοποιοντας τις διαφωνιες ειναι κατι που σιγουρα δεν ειναι το επιθυμητο για την παρεα που ειμαστε εδω και φυσικα δεν ειναι καθολου προς τιμην σου......
Αν αυτην την πρακτικη προτιμας για να πιεζεις γι'αυτο που θεωρεις σωστο λυπαμαι που στο λεω αλλα δεν λειτουργει σε ολες τις καταστασεις το ιδιο....
πολλες φορες λειτουργει διασπαστικα και δημιουργει καταστασεις που απογοητευουν εναν παλιο αλλα και ενα νεο μελος που θα μπει εδω μεσα κυριως για να ενημερωθει για την τρελλα του.....και στην συνεχεια για να γινει παρεουλα μας.
Αφού έγραψα μία σελίδα κατεβατό για να σας καταθέσω την άποψη μου περί καλών και κακών, αυτολογοκρίθηκα και τα έσβησα όλα...
Συγνώμη, αλλά είχα πολλά να πω, που δε θα πω...
Λογοκρισία δεν υπάρχει
Το μόνο που υπάρχει είναι αυτά που προδιαγράφονται στον κανονισμό που έχετε αποδεχτεί.
Κατά τα άλλα συζητάτε χωρίς αντικείμενο.
Φιλοξενείστε όλοι σε ένα διαδικτυακό τόπο.
Εχει κάποιους κανόνες
....και η γη ειναι επιπεδη
σώπα ρε....
![]()
σώπα ρε....
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.