Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
Παρακαλώ τις γνώμες σας
Αν κάποιος νομίζει ότι στο AVCLUB
Υπάρχει λογοκρισία ας συμπλήρωση την λίστα
kokar

και τι θα γινει αμα συμπληρωθει μια λιστα με 500 ατομα ρε κοκαρ?

δεν ειναι σοβαρες διαδικασιες αυτες....

καταρχην χρειαζεται ουσιαστικος διαλογος που θα ακολουθησει ομως τις εξελιξεις του φορουμ.....

Γκαστρωμενες ειστε και κανετε ετσι??

Καμμια αλλη δουλεια δεν εχετε να κανετε απο το βομβαρδιζετε μια χουφτα ανθρωπους και να τους πιεζετε?
Κανεις δεν ισχυριστηκε οτι ολα ειναι σοφα και αγια ( κι εγω και ολοι εχουμε καποια θεματα) αλλα αυτο απεχει απο το να διμαρτυρομαστε συνεχως και λες και ο μοναδικος σκοπος της ζωουλας μας ειναι η αδιαβλητα δημοκρατικη λειτουργια του φορουμ.........

η για να το πω πιο Θεσσαλονικια.....

χαλαρωστε

ΥΓ: θα με εθλιβε παρα πολυ ομως να δω την λιστα να συμπληρωνεται με ονοματα συμφορουμιτων....ο καθενας κατι οτι θελει φυσικα αλλα απλα θεωρω ακομψο και ανουσιο αυτον τον τροπο διαμαρτυριας....

Λογοκρισία δεν υπάρχει
Το μόνο που υπάρχει είναι αυτά που προδιαγράφονται στον κανονισμό που έχετε αποδεχτεί.

Κατά τα άλλα συζητάτε χωρίς αντικείμενο.
Φιλοξενείστε όλοι σε ένα διαδικτυακό τόπο.
Εχει κάποιους κανόνες

Εγώ προσωπικά έχω κουραστεί να διαβάζω νήματα που έχουν κατάληξη τη λογοκρισία, ενώ το θέμα τους είναι άσχετο. Έχω βαρεθεί να διαβάζω κάτι για εθισμό π.χ. και στο τέλος να καταλήγουμε να μιλάμε για το "γιατί σβήστηκε κάποιο ποστ" ή "αν έπρεπε να βρίσει ο ένας τον άλλο" ή δεν ξέρω τι άλλο...
Τουλάχιστον, αυτό το νήμα έχει θέμα τη λογοκρισία και η άποψή μου είναι πως καλώς υπάρχει στα πλαίσια των κανονισμών...
Θενκς...

Φίλε kokar, αφού πιάστηκες από δική μου κουβέντα για να ανοίξεις το θέμα αυτό, θα ήθελα να παρατηρήσω ότι:
1. Δε διευκρινίζεις τι εννοώ ή, έστω, τι εννοείς εσύ με τη λέξη "λογοκρισία".
2. Δεν προσφέρεις και δε ζητάς παραδείγματα, θέλεις μια λίστα ονομάτων.

Δε νομίζεις ότι η τακτική σου οδηγεί στον εντυπωσιασμό και το σχηματισμό στρατοπέδων και όχι στην βελτίωση αυτού του τόπου;

Εντυπωσιασμό ? για ποιον λόγω να θέλω να εντυπωσιάσω και ποιον φίλε μου?
Μια απλή δημοκρατική διαδικασία θέλησα να κάνω με αφορμή το thread του
Εθισμού , και επειδή διάβασα αρκετούς που συμφωνούνε μαζί μου ανοιξα
Αυτό το thread .
Αν τώρα η δημοκρατική διαδικασία του δημοψηφίσματος
μεταφράζετε ως ρήξη η σχηματισμός στρατοπέδων είναι άλλο θέμα

εγώ δεν θα συμμετείχα γιατί ούτε προκαλώ ούτε επιμένω, αλλά μόνο σαν σχόλιο, με μυνήματα σαν το #4 μόνο τον Kokar επιβεβαιώνετε

Εντυπωσιασμό ? για ποιον λόγω να θέλω να εντυπωσιάσω και ποιον φίλε μου?
Μια απλή δημοκρατική διαδικασία θέλησα να κάνω με αφορμή το thread του
Εθισμού , και επειδή διάβασα αρκετούς που συμφωνούνε μαζί μου ανοιξα
Αυτό το thread .
Αν τώρα η δημοκρατική διαδικασία του δημοψηφίσματος
μεταφράζετε ως ρήξη η σχηματισμός στρατοπέδων είναι άλλο θέμα

Το ποιον και αν θες να εντυπωσιασεις ειναι κατι που θα κριθει απο την παρουσια σου στις συζητησεις και σιγουρα απο καθε εναν διαφορετικα.....

Το να ξεκινας ομως κουβεντα του στυλ οι καλοι απο δω οι κακοι απο κει και ομαδοποιοντας τις διαφωνιες ειναι κατι που σιγουρα δεν ειναι το επιθυμητο για την παρεα που ειμαστε εδω και φυσικα δεν ειναι καθολου προς τιμην σου......

Αν αυτην την πρακτικη προτιμας για να πιεζεις γι'αυτο που θεωρεις σωστο λυπαμαι που στο λεω αλλα δεν λειτουργει σε ολες τις καταστασεις το ιδιο....
πολλες φορες λειτουργει διασπαστικα και δημιουργει καταστασεις που απογοητευουν εναν παλιο αλλα και ενα νεο μελος που θα μπει εδω μεσα κυριως για να ενημερωθει για την τρελλα του.....και στην συνεχεια για να γινει παρεουλα μας.

Αν και γνωρίζω το όνομά του, ο kokar δεν είναι παρέα μου, ούτε παρεούλα μου. Παρ' όλ' αυτά, έχω διαπιστώσει ότι είναι ένα παιδί με μυαλό ξυράφι, και αντίληψη των πραγμάτων πολύ περισσότερη από την κατ' ανάγκην επαρκή. Σωστά, Λευτέρη;

Το ποιον και αν θες να εντυπωσιασεις ειναι κατι που θα κριθει απο την παρουσια σου στις συζητησεις και σιγουρα απο καθε εναν διαφορετικα.....

Το να ξεκινας ομως κουβεντα του στυλ οι καλοι απο δω οι κακοι απο κει και ομαδοποιοντας τις διαφωνιες ειναι κατι που σιγουρα δεν ειναι το επιθυμητο για την παρεα που ειμαστε εδω και φυσικα δεν ειναι καθολου προς τιμην σου......

Αν αυτην την πρακτικη προτιμας για να πιεζεις γι'αυτο που θεωρεις σωστο λυπαμαι που στο λεω αλλα δεν λειτουργει σε ολες τις καταστασεις το ιδιο....
πολλες φορες λειτουργει διασπαστικα και δημιουργει καταστασεις που απογοητευουν εναν παλιο αλλα και ενα νεο μελος που θα μπει εδω μεσα κυριως για να ενημερωθει για την τρελλα του.....και στην συνεχεια για να γινει παρεουλα μας.

Φίλε μου πέρασαν τα χρόνια που "εντυπωσιάζαμε" για να μας κάνουνε παρέα.
Ειμαι 42 χρονων και εχω το θάρρος της γνώμης μου και το λέω φωναχτά
Αν αυτό ενοχλεί δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.
Εσύ με τις παρέες σου δεν έχετε κάνει ποτέ ψηφοφορία ?
Π.χ πάμε θάλασσα η βουνό ? πάμε κινηματογράφο η για μπύρες ?
Ακόμα και εδώ δεν ρωτάνε τις γνώμες τους διάφοροι φίλοι σχετικά
με μηχανήματα ?
δεν προσπαθώ να βγω σωστός η λάθος , εγώ απλά έχω την άποψη μου μέχρι απόδειξης του αντιθέτου . σε προηγούμενο thread είπες τι και αν μαζευτούν 500 ονόματα…...
αν όμως αυτά δεν είναι 500 και είναι 1500 θα πεις το ίδιο η θα πρέπει να
αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας ?
νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής

Αφού έγραψα μία σελίδα κατεβατό για να σας καταθέσω την άποψη μου περί καλών και κακών, αυτολογοκρίθηκα και τα έσβησα όλα...

Συγνώμη, αλλά είχα πολλά να πω, που δε θα πω...

Αφού έγραψα μία σελίδα κατεβατό για να σας καταθέσω την άποψη μου περί καλών και κακών, αυτολογοκρίθηκα και τα έσβησα όλα...

Συγνώμη, αλλά είχα πολλά να πω, που δε θα πω...

Γιατί φίλε μου.
Περιμένω και την αρνητική αλλά και την θετική κριτική
Μονό έτσι μπορούμε να καλυτερέψουμε αυτόν τον χώρο που
Τόσο αγαπάμε .Δημοκρατία είναι να λέει ο καθένας την γνώμη του

Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Λογοκρισία δεν υπάρχει
Το μόνο που υπάρχει είναι αυτά που προδιαγράφονται στον κανονισμό που έχετε αποδεχτεί.

Κατά τα άλλα συζητάτε χωρίς αντικείμενο.
Φιλοξενείστε όλοι σε ένα διαδικτυακό τόπο.
Εχει κάποιους κανόνες

....και η γη ειναι επιπεδη

φίλε kokar όντως υπάρχει λογοκρισία στο avclub δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό όπως θα ξέρεις υπάρχουν κανόνες και αυτούς ακολουθούν οι λογοκριτές που το παράξενο? αν θελεις μπορεις στης προτασεις να υποδειξεις ποιοι κανονες κατ εσε δεν σε εκφραζουν πραγμα που ειναι απολυτα σεβαστο
όπως κανόνες, νομούς ,κώδικες, υπάρχουν παντού στην ζωή μας είτε από κυβερνήσεις ,κόμματα σχολεία ,χώρους εργασίας , ακομη και στο σπίτι μας

το θέμα είναι να βρούμε(πολύ δύσκολο) εκείνη την χρήση τομή αλλά πιστεύω θα την βρούμε
σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο τόπος που θα γιορτάσουμε των 1ον γενεθλίων του avclub όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία από κοντά να τα πούμε επι παντός επιστητού

Last edited:
Η προσωπική (και μόνο) γνώμη μου είναι πως υπάρχει λογοκρισία.
Το avatar που είχα, τί παραπάνω έδειχνε από ότι βλέπουμε καθημερινά στην TV και στις αφίσες στο δρόμο?
Και δεν το προσωποποιώ, απλό παράδειγμα έφερα (όποιος θέλει κι άλλες φώτο της Τζεσικούλας PM :AFADF0: )
Την μια με τα avatar, την άλλη με το βίντεο.
ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΠΟΙΟΙ? Αυτοί που δεν έχουν τα @@ να βγουν να πουν στα ίσα :
Θεοδωρόπουλε, βγάλε το avatar σου γιατί με ενοχλεί ή το θεωρώ άσεμνο ή είμαι gay και δεν γουστάρω την Τζέσικα.
Ή να λέγαν:
Με ενοχλεί το βίντεο γιατί λέει f*ck ή as*hole κλπ κλπ.
Απλά, κρύβονται πίσω από ένα PM και ο διαχειριστής μπαίνει σε διαδικασία σβησίματος.

είχα να "μπω" κανένα μήνα ή και παραπάνω στο φόρουμ. Τελικά δεν έχασα και τίποτα... τα ίδια και τα ίδια...