Oποιος δεν θέλει να συμμετέχει στην συζήτηση ας μήν συμμετέχει.Δεν είναι απαραίτητες οι διαρκείς υποδείξεις στο να σταματήσει η οποιαδήποτε συζήτηση.Ούτε νομίζω ότι προσφέρονται ´καλές υπηρεσίες´με το να σταματούν με το έτσι θέλω τα θέματα ή όλα να επιλύονται μέ ένα ταψί μπακλαβά.
Ομως ,και αυτό είναι εντελώς προσωπική θέση,με τον Βλάσση μπορεί να συμφωνώ ή να διαφωνώ αλλά σού δίνει πάντοτε την δυνατότητα να συνδιαλέγεσαι μαζί του .Εάν αισθάνθηκε ότι προσβλήθηκε προσωπικά ,έχει κάθε δικαίωμα να το διατυπώνει δημοσίως ,να ζητά τον λόγο και να δέχεται την ανάλογη απάντηση ή και κριτικη(μήν φτάσουμε τώρα στο σημείο οποιοσδήποτε άνθρωπος επειδή είναι διαχειριστής να τού απαγορεύεται η δυνατότητα αντίδρασης, διότι διολισθαίνουμε άσχημα).
Kαι δεν μπορεί κάποιος που δέχεται τον διάλογο να την πληρώνει για την αλαζονεία και την αμετροέπεια μερικών άλλων(λίγων),που όντως ρίχνουν λάδι στην φωτιά.
Υ.Γ
Αγαπητέ μου Havoc ,νομίζω ότι ως ´γκαστρωμένες´,με την έννοια τής βιασύνης, ελάχιστοι άλλοι φέρονται,που χαρακτηρίζουν συλλήβδην ομάδα μελών ,με την πρώτη ευκαιρία σαν ´ταραξίες´.Μήν το βλέπεις μονόπλευρα,γιατί και χιούμορ έχεις και καλές προθέσεις και εγώ περνάω καλά με την παρέα σου.
Επιμένω ότι έγινε ένας γύρος συζήτησης ,που είχε ενδιαφέρον και οφείλω να ομολογήσω ότι σε δυό-τρία θέματα με παρεμφερές περιεχόμενο υπήρξε και συμμετοχή διαχειριστών που εξέθεσαν ανοικτά τίς απόψεις τους(ανεξαρτήτως εάν συμφωνώ ή διαφωνώ )και αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα,γιατί πλέον είναι και αυτές καταγεγραμμένες δημοσίως.Και ορισμένοι έδειξαν ότι ακούν κιόλας.
Και εν τέλει το να χαρακτηρίζεται μόνον ως γκρίνια(κάποιες φορές μπορεί να είναι και γκρίνια ή και άδικη κριτική) η οποιαδήποτε ανοιχτά εκπεφρασμένη αντίρρηση,είναι απλός στρουθοκαμηλισμός.
Και ο Δημήτρης που ενοχλείται απο κάποιους χαρακτηρισμούς επανειλημένα έχει δείξει το ενδιαφέρον του για το φόρουμ και είναι απο τα πιό ενεργά μέλη και επειδή είχε και έχει το θάρρος τής γνώμης του έχει το δικαίωμα να ρωτάει ανοικτά μερικά πράγματα που τον ενοχλούν.Αλλά έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι αιματηρά ή αναιμάκτως

flipout:

)τα καταφέρνει μόνος του.Τι την θέλει την διαχειριστική παρέμβαση??
Πάντως θα έπρεπε να προβληματίζει ορισμένους ότι μέλη πού εμπράκτως εχουν αποδείξει το ενδιαφέρον τους για τον χώρο και έχουν ´βάλει πλάτη´σε πιό δύσκολες εποχές ,εκφράζουν αντιρρήσεις.Εάν δεν τούς προβληματίζει ,κάποια στιγμή η ´γκαστριά´θα σπείρει θύελλες.Και κανείς δεν το επιθυμεί αυτό γιατί όλοι θέλουμε να είμαστε μιά μεγαλη παρέα που να χωράνε και οι αντιθέσεις μας και οι συμφωνίες μας
Αντε καλημέρα σε όλους.