Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

δεν μαζευω τιποτα .....σε προσεβαλε ο ορος γκαστρωμενη γιατι???

Ως γνωστον οι γκαστρωμενες χαρακτηριζονται απο ανυπομονησια εξ'ου και ο παραλληλισμος.....

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

ε τι να μαζέψεις . Το επίπεδο του ακαταλόγιστου προφανώς έχεις .

Προς Διαχείριση
Περιμένω να γίνουν ενέργειες για τον μέλος havoc και την θρασύτατη συμπεριφορά του . Δεν στέλνω pm και το λέω δημοσίως .

Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Αλλά έτσι είναι . Μας ενοχλεί - όποιους ενοχλεί - το αβαταρ ή το βίντεο και προβαίνουμε σε συστάσεις και στον κύριο που κάνει όλο αστειάκια μη γνωρίζοντας το σωστό timing για κάτι τέτοιο και όταν χαρακτηρίζει μέλη του φόρουμ ως " γκαστρωμένες " ποιούμε την νήσσα .

:grandpa:

Προς Διαχείριση
Περιμένω να γίνουν ενέργειες για τον μέλος havoc και την θρασύτατη συμπεριφορά του . Δεν στέλνω pm και το λέω δημοσίως .

δεν διαμαρτυρηθηκες οταν το ειπα στο ποστ# 2 τωρα τι εγινε ?

ξυπνησαμε ασχημα?

Τώρα απευθύνθηκες σε εμένα καθ'όσον έγραψες μετά από δικό μου ποστ. Εν πάση περιπτώσει επειδή πρέπει να φύγω θα περιμένω το βράδυ να δω πως θα τοποθετηθεί η διαχείριση στο θέμα των ύβρεων

Τώρα απευθύνθηκες σε εμένα καθ'όσον έγραψες μετά από δικό μου ποστ. Εν πάση περιπτώσει επειδή πρέπει να φύγω θα περιμένω το βράδυ να δω πως θα τοποθετηθεί η διαχείριση στο θέμα των ύβρεων

οταν γραφω μετα απο καποιον χωρις quote σημαινει πως γραφω για σενα ?
γιατι να μην ειναι και για τον κυριο Βλασιδη??

Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται μαλλον....

εκεινη την ωρα ξυπνησα εκεινη την ωρα εγραψα.....

Ας με ξυπνουσες πριν γραψεις να απαντησω :flipout: αμα ειναι να εισαι τοσο παρεξηγιαρης.........:guitarist:

Oποιος δεν θέλει να συμμετέχει στην συζήτηση ας μήν συμμετέχει.Δεν είναι απαραίτητες οι διαρκείς υποδείξεις στο να σταματήσει η οποιαδήποτε συζήτηση.Ούτε νομίζω ότι προσφέρονται ´καλές υπηρεσίες´με το να σταματούν με το έτσι θέλω τα θέματα ή όλα να επιλύονται μέ ένα ταψί μπακλαβά.
Ομως ,και αυτό είναι εντελώς προσωπική θέση,με τον Βλάσση μπορεί να συμφωνώ ή να διαφωνώ αλλά σού δίνει πάντοτε την δυνατότητα να συνδιαλέγεσαι μαζί του .Εάν αισθάνθηκε ότι προσβλήθηκε προσωπικά ,έχει κάθε δικαίωμα να το διατυπώνει δημοσίως ,να ζητά τον λόγο και να δέχεται την ανάλογη απάντηση ή και κριτικη(μήν φτάσουμε τώρα στο σημείο οποιοσδήποτε άνθρωπος επειδή είναι διαχειριστής να τού απαγορεύεται η δυνατότητα αντίδρασης, διότι διολισθαίνουμε άσχημα).
Kαι δεν μπορεί κάποιος που δέχεται τον διάλογο να την πληρώνει για την αλαζονεία και την αμετροέπεια μερικών άλλων(λίγων),που όντως ρίχνουν λάδι στην φωτιά.
Υ.Γ
Αγαπητέ μου Havoc ,νομίζω ότι ως ´γκαστρωμένες´,με την έννοια τής βιασύνης, ελάχιστοι άλλοι φέρονται,που χαρακτηρίζουν συλλήβδην ομάδα μελών ,με την πρώτη ευκαιρία σαν ´ταραξίες´.Μήν το βλέπεις μονόπλευρα,γιατί και χιούμορ έχεις και καλές προθέσεις και εγώ περνάω καλά με την παρέα σου.
Επιμένω ότι έγινε ένας γύρος συζήτησης ,που είχε ενδιαφέρον και οφείλω να ομολογήσω ότι σε δυό-τρία θέματα με παρεμφερές περιεχόμενο υπήρξε και συμμετοχή διαχειριστών που εξέθεσαν ανοικτά τίς απόψεις τους(ανεξαρτήτως εάν συμφωνώ ή διαφωνώ )και αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα,γιατί πλέον είναι και αυτές καταγεγραμμένες δημοσίως.Και ορισμένοι έδειξαν ότι ακούν κιόλας.
Και εν τέλει το να χαρακτηρίζεται μόνον ως γκρίνια(κάποιες φορές μπορεί να είναι και γκρίνια ή και άδικη κριτική) η οποιαδήποτε ανοιχτά εκπεφρασμένη αντίρρηση,είναι απλός στρουθοκαμηλισμός.
Και ο Δημήτρης που ενοχλείται απο κάποιους χαρακτηρισμούς επανειλημένα έχει δείξει το ενδιαφέρον του για το φόρουμ και είναι απο τα πιό ενεργά μέλη και επειδή είχε και έχει το θάρρος τής γνώμης του έχει το δικαίωμα να ρωτάει ανοικτά μερικά πράγματα που τον ενοχλούν.Αλλά έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι αιματηρά ή αναιμάκτως(:flipout: :flipout: )τα καταφέρνει μόνος του.Τι την θέλει την διαχειριστική παρέμβαση??
Πάντως θα έπρεπε να προβληματίζει ορισμένους ότι μέλη πού εμπράκτως εχουν αποδείξει το ενδιαφέρον τους για τον χώρο και έχουν ´βάλει πλάτη´σε πιό δύσκολες εποχές ,εκφράζουν αντιρρήσεις.Εάν δεν τούς προβληματίζει ,κάποια στιγμή η ´γκαστριά´θα σπείρει θύελλες.Και κανείς δεν το επιθυμεί αυτό γιατί όλοι θέλουμε να είμαστε μιά μεγαλη παρέα που να χωράνε και οι αντιθέσεις μας και οι συμφωνίες μας
Αντε καλημέρα σε όλους.-bye-

Last edited:

Στόν Larry ,είναι προφανες ,αφού σε αυτόν απευθύνθηκα.

Profanes katholou den einai, alla telos panton....

Mporei na min eho diavasei 5 vivliothikes kai stin ekthesi na imoun kakos, alla orismena pragmata boro kai ta katalavaino....

Den mou einai anagi na pao gia kafe, poli perissotero me anthropous pou eno den me gnorizoun prosopika, na me prosvaloun me tosi anesi...

Oποιος δεν θέλει να συμμετέχει στην συζήτηση ας μήν συμμετέχει.Δεν είναι απαραίτητες οι διαρκείς υποδείξεις στο να σταματήσει η οποιαδήποτε συζήτηση.Ούτε νομίζω ότι προσφέρονται ´καλές υπηρεσίες´με το να σταματούν με το έτσι θέλω τα θέματα ή όλα να επιλύονται μέ ένα ταψί μπακλαβά.
Ομως ,και αυτό είναι εντελώς προσωπική θέση,με τον Βλάσση μπορεί να συμφωνώ ή να διαφωνώ αλλά σού δίνει πάντοτε την δυνατότητα να συνδιαλέγεσαι μαζί του .Εάν αισθάνθηκε ότι προσβλήθηκε προσωπικά ,έχει κάθε δικαίωμα να το διατυπώνει δημοσίως ,να ζητά τον λόγο και να δέχεται την ανάλογη απάντηση ή και κριτικη(μήν φτάσουμε τώρα στο σημείο οποιοσδήποτε άνθρωπος επειδή είναι διαχειριστής να τού απαγορεύεται η δυνατότητα αντίδρασης, διότι διολισθαίνουμε άσχημα).
Kαι δεν μπορεί κάποιος που δέχεται τον διάλογο να την πληρώνει για την αλαζονεία και την αμετροέπεια μερικών άλλων(λίγων),που όντως ρίχνουν λάδι στην φωτιά.
Υ.Γ
Αγαπητέ μου Havoc ,νομίζω ότι ως ´γκαστρωμένες´,με την έννοια τής βιασύνης, ελάχιστοι άλλοι φέρονται,που χαρακτηρίζουν συλλήβδην ομάδα μελών ,με την πρώτη ευκαιρία σαν ´ταραξίες´.Μήν το βλέπεις μονόπλευρα,γιατί και χιούμορ έχεις και καλές προθέσεις και εγώ περνάω καλά με την παρέα σου.
Επιμένω ότι έγινε ένας γύρος συζήτησης ,που είχε ενδιαφέρον και οφείλω να ομολογήσω ότι σε δυό-τρία θέματα με παρεμφερές περιεχόμενο υπήρξε και συμμετοχή διαχειριστών που εξέθεσαν ανοικτά τίς απόψεις τους(ανεξαρτήτως εάν συμφωνώ ή διαφωνώ )και αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα,γιατί πλέον είναι και αυτές καταγεγραμμένες δημοσίως.Και ορισμένοι έδειξαν ότι ακούν κιόλας.
Και εν τέλει το να χαρακτηρίζεται μόνον ως γκρίνια(κάποιες φορές μπορεί να είναι και γκρίνια ή και άδικη κριτική) η οποιαδήποτε ανοιχτά εκπεφρασμένη αντίρρηση,είναι απλός στρουθοκαμηλισμός.
Και ο Δημήτρης που ενοχλείται απο κάποιους χαρακτηρισμούς επανειλημένα έχει δείξει το ενδιαφέρον του για το φόρουμ και είναι απο τα πιό ενεργά μέλη και επειδή είχε και έχει το θάρρος τής γνώμης του έχει το δικαίωμα να ρωτάει ανοικτά μερικά πράγματα που τον ενοχλούν.Αλλά έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι αιματηρά ή αναιμάκτως(:flipout: :flipout: )τα καταφέρνει μόνος του.Τι την θέλει την διαχειριστική παρέμβαση??
Πάντως θα έπρεπε να προβληματίζει ορισμένους ότι μέλη πού εμπράκτως εχουν αποδείξει το ενδιαφέρον τους για τον χώρο και έχουν ´βάλει πλάτη´σε πιό δύσκολες εποχές ,εκφράζουν αντιρρήσεις.Εάν δεν τούς προβληματίζει ,κάποια στιγμή η ´γκαστριά´θα σπείρει θύελλες.Και κανείς δεν το επιθυμεί αυτό γιατί όλοι θέλουμε να είμαστε μιά μεγαλη παρέα που να χωράνε και οι αντιθέσεις μας και οι συμφωνίες μας
Αντε καλημέρα σε όλους.-bye-

Συμφωνω οποιος δε θελει να συμμετεχει ας μην το κανει....αλλα πραγματικα νομιζεις πως σε αυτο το επιπεδο συζητησης μπορει να λυθει καποιο θεμα με γραπτα ?

Ο καθενας αρπαζει μια φραση που δεν του κανει και με βαση αυτην ξεκιναει αλλη μια σταυροφορια θεματων....

Εξου και ο μπακλαβας ( δηλαδη απευθειας διαλογος και συζητηση και οχι παπυροι που πολλες φορες παρανοουνται )

Και για να λυθει μια και εξω το θεμα ενοχλουμαι απο το χαμηλο επιπεδο ( καποιες φορες και απο τον εαυτο μου που συμπαρασυρεται .......) και γι'αυτο παρεμβαινω....με χιουμορ η με απευθειας καυτηριασμους.
Ενοχληθηκα και απο τον Βλασιδη και απο τον Ντοκατζη γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι με αλλου ειδους επικοινωνια θα μπορουσαν ισως να γεφυρωσουν τυχον διαφορες τους....
Παντως οχι σε αυτο το επιπεδο κοκορομαχιας εστω δικαιως η αδικως....
Πιστεψε με κατανοω και τον εκνευρισμο του Βλασιδη και του Δημητρη για τους χαρακτηρισμους και οποιον αλλο λογο εκφερεται ως συνεχιση του θεματος....

Δεν θελω να σταματησει ο διαλογος .θαθελα να συνεχιστει σε εποικοδομητικο επιπεδο....αν καποιος θεωρει οτι αυτες οι κουβεντες με τον τροπο που τελικα γινονται οικοδομουν κατι .....τι να πω.....

ΥΓ

"Ξεκαθαρισα με ακριβεια τι εννοω με τον ορο γκαστρωμενες......την ανυπομονησια ως χαρακτηριστικο τους τονιζω και οχι τιποτα αλλο.....
Θα μπορουσα ας πουμε να τονισω την ακορεστη ορεξη τους η την μειωμενη ( για λιγους ) ερωτικη κατασταση τους.....αλλα τι να υποθεσω .....και εγω....
παντως δεν εννοω ταραξιες (εχεις δει εγκυο ταραχοποιο ?:flipout: ) αν θελω να ονομασω καποιον ταραξια θα το κανω αμεσα ( αν δεν το εχω ηδη κανει )

Καλή μέρα στην ομήγυρη.
Βλέπω ότι υπάρχει τεράστια ενέργεια και όρεξη που αναλώνεται και ανακυκλώνεται χωρίς προφανή (?) λόγο.

Και προφανώς το ίδιο το thread και ο τίτλος του αυτοαναιρείται με την ίδια του την ύπαρξη αλλά και συμμετοχή διαχειριστών και μάλιστα εκ των πλέον πεπειραμένων.

Νομίζω ότι καλό είναι να μην ψάχνουμε άδικα γιά πράγματα που δεν υπάρχουν μέσα στις λέξεις που πληκτρολογεί ο καθένας.
Γίνεται ένας διάλογος σε γενικά καλό επίπεδο.
Εφ όσον το βρίσκετε απαραίτητο το συνεχίζετε.
Εγώ δυστυχώς μεταμεσονύκτιες ώρες απέχω και περισσότερο αδυνατώ να παρακολουθήσω και να μπω στην ψυχολογία της στιγμής του καθενός και να αφιερώσω χρόνο σε σελίδες σελίδων.

Το ίδιο και οι περισσότεροι διαχειριστές.

ΥΓ όσον αφορά το θέμα των "γκαστρωμένων" Μήτσο μου το παράπονο είναι εκπρόθεσμο λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και δεν λαμβάνεται υπ όψη τουλάχιστον από μένα.:grinning-smiley-043
(μεταξύ μας δεν ενθουσιάστηκα με την επιλογή της λέξης από τον havoc αλλά ούτως ή άλλως της είχα δώσει εξ αρχής την ερμηνεία που αναφέρθηκε).

Πιστεύω σε μια ανοιχτή κοινωνία, αλλά όχι σε μια κοινωνία-μπάχαλο.

Πιστεύω σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, όπου όλοι έχουν το δικαίωμα έκφρασης, όπου η πλειοψηφία δεν θα απαγορεύει το δικαίωμα έκφρασης και ιδιαιτερότητας στους λίγους ή τους ελάχιστους, αλλά και να μην καταδυναστεύουν οι λίγοι, οι ελάχιστοι την πλειοψηφία με την ιδιαιτερότητά τους.

Πιστεύω στον αυτοπροσδιορισμό, αλλά όχι στην προβοκατόρικη υιοθέτηση μιας ταυτότητας έτσι ώστε να έλθουν οι άλλοι σε μειονεκτική θέση απέναντί μου.

Πιστεύω ότι δεν πρέπει να κρεμάμε ταμπέλες στους άλλους αβασάνιστα. Ούτε να τους κρίνουμε με βάση τις στερεότυπες εικόνες που έχουμε γι αυτούς. Ένας τραπεζίτης δεν είναι απαραίτητα και αξιοσέβαστο άτομο (πρέπει να το αποδείξει), και ένας εργάτης δεν είναι εξ ορισμού άτομο χαμηλού εκπαιδευτικού επιπέδου (μπορεί να είναι και ποιητής), μέχρι να το αποδείξει.

Πιστεύω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα μέχρι εκεί που δεν τον ανέχονται οι υπόλοιποι. Αν για παράδειγμα στο διπλανό τραπέζι κάποιοι αρχίσουν να ρεύονται εσκεμμένα και κατ' εξακολούθηση, πιστεύω ότι δεν αποτελεί συμπεριφορά την οποία οφείλουν οι άλλοι να ανέχονται. Ή ακόμη κάποιοι να αερίζονται.

Πιστεύω στο διαχωρισμό της προσωπικής ζωής από το δημόσιο βίο. Το τί κάνω/κάνουν κάποιοι στην κρεβατοκάμαρά τους δεν αποτελεί δημόσιο θέαμα. Όχι όμως και η κρεβατοκάμαρα να ορίζει την πολιτική απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Πιστεύω στην ορθότητα της ποινικοποίησης της σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά ταυτόχρονα πιστεύω ότι πρέπει να καταδικάζεται η σεξουαλική πρόκληση η οποία τελείται κατ' εξακολούθηση και με σκοπό.

Πιστεύω ότι λάθη γίνονται παντού, άνθρωποι είμαστε, απλώς τα λάθη παραμένουν όταν αρνούμαστε να τα παραδεχθούμε.

Πιστεύω επίσης στην έννοια της συγνώμης.

Πιστεύω επίσης ότι η θέση δεν δίνει αξία στο άτομο, αλλά το άτομο στη θέση.

Πιστεύω σε ένα ανοιχτό φόρουμ, ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία, το ακριβό σύστημα και έτοιμο να συζητήσει όλα τα θέματα. Αυτό σημαίνει ότι ή θα υπάρχει από όλους ο αυτοσεβασμός και η εγκράτεια ή θα πρέπει να υφίστανται κανόνες έτσι ώστε να μην προσβάλλονται όσα μέλη δεν επιθυμούν να συναλλάσσονται με αυτό τον τρόπο έκφρασης.

Αν είδατε να έχω παραβεί κάποιο από τα παραπάνω, παρακαλώ να μου το υποδείξετε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Mporei na min eho diavasei 5 vivliothikes kai stin ekthesi na imoun kakos, alla orismena pragmata boro kai ta katalavaino....

Den mou einai anagi na pao gia kafe, poli perissotero me anthropous pou eno den me gnorizoun prosopika, na me prosvaloun me tosi anesi...

Ειλικρινά απορώ.Και δεν απευθύνθηκα καθόλου σε σένα.
Και για να στο πώ πιό καθαρά είπα ότι δεν πάω για μάσα κάτω απο κατηγοριοποιήσεις μεταξύ μελών(πυροσβέστες-αντιδραστικοί κ.λ.π.),αλλά με όλα τα μέλη γενικα.Και απευθύνθηκα στον Larry γιατί σε αυτού το σχόλιο αντέδρασα.
Αλλως τε δεν αυτοχαρακτηρίστηκες πυροσβέστης.Αλλος σε ονόμασε έτσι.
Κακώς το παρεξήγησες.
Τώρα εάν θές να βλέπεις προσβολές εκεί που δεν υπάρχουν δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Οι εκθέσεις και οι βιβλιοθήκες δεν έχουν καμιά δουλειά στην συζήτηση και κανείς δεν τίς προβάλλει.

Νtino λαθος καταλαβες ρε συ στον Λαρρυ απευθυνθηκε......εσυ περναγες και σε πηραν τα σκαγια......παμε για αλλο κτηριο ( νημα )......αυτο εδω θα καει ειτε το σβηνουμε ειτε οχι......

Havoc όσοι έχουμε την εμπειρία ,έχουμε δεί εγκύους ´ταραχοποιούς´(λίγες φορές τρέξαμε για γλυκά νυχτιάτικα??:flipout: :flipout: ).Kαι πούσαι ,συνήθως υπάρχει αυξημένη επιθυμία στην εγκυμοσύνη.:flipout: :flipout: :flipout:
Τα χειρότερα είναι τα ανεμογκάστρια,και σε αυτό δεν έχεις άδικο.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Οι εκθέσεις και οι βιβλιοθήκες δεν έχουν καμιά δουλειά στην συζήτηση και κανείς δεν τίς προβάλλει.

Ε όχι και κανείς, Σπύρο. Μερικοί έχουν ιδιαίτερη ευκολία στον χειρισμό του λόγου (γραπτού εδω μέσα) και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Και δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου αυτό. Είναι κατι ανάλογο με το να είμαι μπρατσόνι και να κολλάω στους ισχνότερους επειδή τους δέρνω άνετα. Ποταπό το λιγότερο. Τους ζηλεύω και τους σέβομαι σίγουρα αλλα όχι την συμπεριφορά τους σε σχέση με άλλους που δεν έχουν καταπιεί βιβλιοθήκες. Και οι άλλοι πιθανόν να έχουν υπεροχή σε άλλα πραγματάκια. Θα είναι λάθος αν το επιδείξουν και αυτοί. Ψευτομαγκιά και ''δεύτερο'' μου κάνει.

-bye-

Havoc όσοι έχουμε την εμπειρία ,έχουμε δεί εγκύους ´ταραχοποιούς´(λίγες φορές τρέξαμε για γλυκά νυχτιάτικα??:flipout: :flipout: ).Kαι πούσαι ,συνήθως υπάρχει αυξημένη επιθυμία στην εγκυμοσύνη.:flipout: :flipout: :flipout:
Τα χειρότερα είναι τα ανεμογκάστρια,και σε αυτό δεν έχεις άδικο.:ernaehrung004:

σε μενα τα λες ?

ταχω προσφατα.......οσο για το θεμα της επιθυμιας ...το επισημανα....(για λιγους)

τα ανεμογκαστρι .....μην το αναφερεις γιατι θα παρεξηγηθει κανας παλι και αει μανα.......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Ε όχι και κανείς, Σπύρο. Μερικοί έχουν ιδιαίτερη ευκολία στον χειρισμό του λόγου (γραπτού εδω μέσα) και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Και δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου αυτό. Είναι κατι ανάλογο με το να είμαι μπρατσόνι και να κολλάω στους ισχνότερους επειδή τους δέρνω άνετα. Ποταπό το λιγότερο. Τους ζηλεύω και τους σέβομαι σίγουρα αλλα όχι την συμπεριφορά τους σε σχέση με άλλους που δεν έχουν καταπιεί βιβλιοθήκες. Και οι άλλοι πιθανόν να έχουν υπεροχή σε άλλα πραγματάκια. Θα είναι λάθος αν το επιδείξουν και αυτοί. Ψευτομαγκιά και ''δεύτερο'' μου κάνει.

-bye-

Κυριάκο να με συγχωρείς,αλλά κάποτε αυτούς που χειρίζονται καλά τον λόγο τούς στέλνανε στα στρατόπεδα και τούς καίγανε τα βιβλία που διαβάζανε.
Και μού φαίνεται απαράδεκτος λαϊκισμός να γραφεται κάτι τέτοιο εδώ μέσα.
Και απο αύριο θά γράφω με σταυρούς μόνον για να σού γίνω αποδεκτός.Ειλικρινά λυπάμαι.
Υ.Γ
Κάποτε ο Αυριανισμός κυβερνούσε την Ελλάδα.Αυτό επιθυμείς??