Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Κυριάκο να με συγχωρείς,αλλά κάποτε αυτούς που χειρίζονται καλά τον λόγο τούς στέλνανε στα στρατόπεδα και τούς καίγανε τα βιβλία που διαβάζανε.
Και μού φαίνεται απαράδεκτος λαϊκισμός να γραφεται κάτι τέτοιο εδώ μέσα.
Και απο αύριο θά γράφω με σταυρούς μόνον για να σού γίνω αποδεκτός.Ειλικρινά λυπάμαι.
Υ.Γ
Κάποτε ο Αυριανισμός κυβερνούσε την Ελλάδα.Αυτό επιθυμείς??

Ποτέ δεν είπα κάτι για σένα Σπύρο, και δεν θα μπορούσα άλλως τε (πώς σου φάνηκε το ''άλλως τε'' μου; απο σένα το έμαθα.... ) . Και όπως σου ´χω πει και παλιότερα, απολαμβάνω τα γραπτά σου όσο τίποτα άλλο, ασχέτως θέματος. Και σε καμμία περίπτωση δεν θεωρώ ''διαφορετικούς'' τους ''διαβασμένους'' , τουλάχιστον προς το χειρότερο. Και όπως έγραψα και παραπάνω τους ζηλεύω και τους σέβομαι. Την συμπεριφορά κάποιων (όχι την δικιά σου) σε σχέση με άλλους λιγότερο δυνατούς στον γραπτό λόγο δεν γουστάρω. Αν είμαι καλύτερος σε κάτι απο άλλους δεν μου αρέσει να το χρησιμοποιώ για να ανεβάσω την θέση μου και να τους ''ψαρώσω'' . Ο καθένας μπορεί να έχει ''ποιότητες'' και να μην του αξίζει το ''ψάρωμα'' απο κάποιον με την συγκεκριμένη. Δική μου άποψη.

ΥΓ: Πότε θα πάμε για αυτόν τον $##$%&!##! καφέ ρε;

Αξιότιμοι κύριοι (!!!!!??????), θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε μια απορία....

Πως είναι δυνατόν οι κοκκορομαχίες στα thread να ξεκινάνε πάντα στο τέλος της εργάσιμης εβδομάδας ???? Παρασκευή συνήθως....

Μήπως είμαστε φορτωμένοι από όλες αυτές τις Παπ@ριές που ακούμε και δεχόμαστε κάθε μέρα στην δουλειά μας, στο σπίτι μας, στο δρόμο, μέσα στην κίνηση και όπου αλλού ???????

Για δουλέψτε το λίγο στο μυαλό σας, μήπως είναι έτσι τα πράγματα και στην τελική δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε ????

Είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να υπάρχει η χημεία μεταξύ όλων μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να τα χώνουμε ο ένας στον άλλον έτσι !!!

Κυριακή είναι ορέ, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ !!!!!

και γυρίστε το πάλι στην πλακίτσα, πιο καλά είναι έτσι !!!-bye-

Για να χαλαρώσουμε αγαπητέ φίλε Αντώνη και να μην γινόμαστε μπ@ρδέλο με τέτοια θέματα πρέπει κάποιος(εσύ είσαι αυτός) να μας ενημερώνει για τα τεκταινόμενα της ΑΕΚ για να έχουμε να ασχολούμαστε....-bye-

ΚΡΥΨΙΝΕ!!!!:BDGBGDB55:

Kυριακο σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη.Και εγώ απόρησα γιατί έχουμε βγάλει τα μάτια μας για την Μάντσεστερ :flipout: :flipout: .Φταίει το παλιοquote που έκανες πανω μου.
Και πάλι συγνώμη γιατί με σενα πάντα είχα τίς καλύτερες τών σχέσεων και ειλικρινά δεν παρεξηγήθηκα ,αλλά λυπήθηκα.
Να κανονίσουμε να βρεθούμε σύντομα.:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Για να χαλαρώσουμε αγαπητέ φίλε Αντώνη και να μην γινόμαστε μπ@ρδέλο με τέτοια θέματα πρέπει κάποιος(εσύ είσαι αυτός) να μας ενημερώνει για τα τεκταινόμενα της ΑΕΚ για να έχουμε να ασχολούμαστε....-bye-

ΚΡΥΨΙΝΕ!!!!:BDGBGDB55:

Όπως είχα πει και στον Havoc με pm πριν 2 εβδομάδες, περίμενε τον αδελφό Άλβεζ να σου έρθει για την άμυνα!!!!-bye-

Ε καλά.. αυτό το γράφουν οι περισσότερες αθλητικές εφημερίδες σήμερα...
αν και για να' μαι ειλικρινής, έχω την εντύπωση οτι σαν τον Άλβεζ δεν θα είναι!

Άλλο, άλλο?
(κοίτα να δείς που στο τέλος θα μας χρεώνει για να μας πει κανα νέο...:flipout: )

Ε καλά.. αυτό το γράφουν οι περισσότερες αθλητικές εφημερίδες σήμερα...
αν και για να' μαι ειλικρινής, έχω την εντύπωση οτι σαν τον Άλβεζ δεν θα είναι!

Άλλο, άλλο?
(κοίτα να δείς που στο τέλος θα μας χρεώνει για να μας πει κανα νέο...:flipout: )

Δεν διάβασες καλά τι έγραψα !!!! στον Havoc το είπα εδώ και δύο εβδομάδες, μόνο το όνομα δεν του έγραψα, οι εφημερίδες δεν το ήξεραν τότε !!!!

Θα σε χρεώσω σε είδος........ (παϊδάκια) :flipout: :flipout: :flipout:
Ντίνοοοοοοοοο ξύπνααααααα......

Καλά που είμαστε μακριά τελικά γιατί το εκτόπισμα μου θα είχε φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη μ' αυτά τα παϊδάκια...:flipout:
λυσσάξατε πια!!:BDGBGDB55:

αλλά είπαμε, όταν έχεις νέα να σφυράς κλέφτικα να μαθαίνουμε τίποτα...:grandpa:

Όπως είχα πει και στον Havoc με pm πριν 2 εβδομάδες, περίμενε τον αδελφό Άλβεζ να σου έρθει για την άμυνα!!!!-bye-

αληθεια λεει οπως μουχε πει και για τον Ριβαλντο......λετε να βγαλουμε λεφτα απο δαυτον?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Ειλικρινά απορώ.Και δεν απευθύνθηκα καθόλου σε σένα.
Και για να στο πώ πιό καθαρά είπα ότι δεν πάω για μάσα κάτω απο κατηγοριοποιήσεις μεταξύ μελών(πυροσβέστες-αντιδραστικοί κ.λ.π.),αλλά με όλα τα μέλη γενικα.Και απευθύνθηκα στον Larry γιατί σε αυτού το σχόλιο αντέδρασα.
Αλλως τε δεν αυτοχαρακτηρίστηκες πυροσβέστης.Αλλος σε ονόμασε έτσι.
Κακώς το παρεξήγησες.
Τώρα εάν θές να βλέπεις προσβολές εκεί που δεν υπάρχουν δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Οι εκθέσεις και οι βιβλιοθήκες δεν έχουν καμιά δουλειά στην συζήτηση και κανείς δεν τίς προβάλλει.

Δεκτον.

Μπορει να μην μετεφρασα σωστα τα γραφομενα σου.

Και επειδη το "μπορει" δυναται να σημαινει και "ναι" αλλα και "οχι", επειδη σε θεωρω ειλικρινη, το δεχομαι οπως το λες.

(και δεν εχω καμια ορεξη να βλεπω προσβολες εκει που δεν υπαρχουν)

ΟΚ λοιπον, τα "βρηκαμε"

(οχι οτι ειχαμε "χασει" και τιποτα βεβαια) -bye-

Και ο Δημήτρης που ενοχλείται απο κάποιους χαρακτηρισμούς επανειλημένα έχει δείξει το ενδιαφέρον του για το φόρουμ και είναι απο τα πιό ενεργά μέλη και επειδή είχε και έχει το θάρρος τής γνώμης του έχει το δικαίωμα να ρωτάει ανοικτά μερικά πράγματα που τον ενοχλούν.Αλλά έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι αιματηρά ή αναιμάκτως(:flipout: :flipout: )τα καταφέρνει μόνος του.Τι την θέλει την διαχειριστική παρέμβαση??

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πλέον για ποιό λόγο θα ήθελε κάποιος να είναι ενεργό μέλος εδώ μέσα . Εκτός και αν του αρέσει να συγχρωτίζεται με άτομα ανώνυμα που αμολούν εξυπνάδες επιπέδου παιδιών δημοτικού : "Ας με ξυπνουσες πριν γραψεις να απαντησω αμα ειναι να εισαι τοσο παρεξηγιαρης........." ( αν και τα παιδάκια σήμερά πλέον είναι πιό συγκροτημένα ) και ο οποίος έχει βαλθεί να αλλοιώσει την γνωστή ελληνική παροιμία "δώσε θάρρος στον χωριάτη , να σου ανέβει στο κρεβάτι" ( δεν του έδωσα καν θάρρος , το πήρε μόνος του )

Τώρα , όσον αφορά στην εύλογη απορία σου για την επίκληση της διαχειριστικής παρεμβάσεως , απλώς ήθελα να δώ εάν θα αποφασίσει να ασχοληθεί με το κύριο έργο της , την προσβλητική δηλαδή συμπεριφορά μέλους προς μέλος και όχι το δευτερεύον πάρεργο , ήτοι την επίδειξη υπερβάλλοντος ζήλου στην σεμνοτυφία . Προφανώς εδώ ισχύει η έτερη γνωστή ελληνική παροιμία με τον κουφό και την πόρτα .

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πλέον για ποιό λόγο θα ήθελε κάποιος να είναι ενεργό μέλος εδώ μέσα . Εκτός και αν του αρέσει να συγχρωτίζεται με άτομα ανώνυμα που αμολούν εξυπνάδες επιπέδου παιδιών δημοτικού

Εγω προσωπικα θα συνεχιζω να μπαινω γιατι πραγματικα υπαρχουν πολλα σοβαρα ατομα με αγαπη προς το χομπυ τους που ειναι και αυτο που μας ενωνει....
Αν θελω αγαπη προς την ποδοσφαιρικη μου ομαδα θα παω στο φορουμ της ομαδας μου....ειδικα αν θελω να ταιριαζουν και τα χνωτα μου και οι προσδοκιες μου....
Εδω το μονο σιγουρο που μας ενωνει ειναι το χομπυ μας ( δεν περνω και ορκο βεβαια )

Για ολα τα αλλα ειναι παρα πολυ λογικο να υπαρχουν τερατωδεις διαφορες...εξ'ου και οι τοσες αντιπαλοτητες σε νηματα εκτος τεχνικων θεματων....
Στατιστικα αν το παρεις μονο ετσι θατανε ... στην αντιθετη περιπτωση κοινωνιολογικα θατανε ανησυχητικο.......

Σε ολες αυτες τις αντιπαλοτητες αν βγαινουν μαχαιρια και οχι χαμογελα ε καποια στιγμη θα καποιοι θα σφαχτουν...

επειδη κανεις δεν ξερει σε τι ψυχοδραμα ειναι ο αλλος το χαμογελο και το χιουμορ ειναι η καλυτερη απαντηση.....

Αν εσυ παρεξηγιεσαι με τον χαρακτηρισμο "Γκαστρωμενη" ενω ηδη σου εξηγησα τι σημαινει στο γραπτο μου λυπαμαι αλλα δεν ειναι δικο μου προβλημα...
Κι αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι δεν ειναι κανενος αλλου παρα μονο δικο σου....

Τώρα , όσον αφορά στην εύλογη απορία σου για την επίκληση της διαχειριστικής παρεμβάσεως , απλώς ήθελα να δώ εάν θα αποφασίσει να ασχοληθεί με το κύριο έργο της , την προσβλητική δηλαδή συμπεριφορά μέλους προς μέλος και όχι το δευτερεύον πάρεργο , ήτοι την επίδειξη υπερβάλλοντος ζήλου στην σεμνοτυφία . Προφανώς εδώ ισχύει η έτερη γνωστή ελληνική παροιμία με τον κουφό και την πόρτα .

Αν εισαι εδω για να ζητας απο την διαχειριση να σε προστατευσει απο χιουμοριστικες τοποθετησεις τοτε εχεις χασει το νοημα της παρουσιας σου....
Εισαι εδω για να χαιρεσαι για κατι....
Αν προσωπικα αισθανομουνα οτι δεν κολαω με το κλιμα θα την ειχα κανει οπως την εκανα απο αδερφο φορουμ.....
Αν δεν μπορεις να το χαρεις και να κρατησεις ενα επιπεδο εκτοξευοντας χαρακτηρισμους του τυπου :

Αλλά έτσι είναι . Μας ενοχλεί - όποιους ενοχλεί - το αβαταρ ή το βίντεο και προβαίνουμε σε συστάσεις και στον κύριο που κάνει όλο αστειάκια μη γνωρίζοντας το σωστό timing για κάτι τέτοιο και όταν χαρακτηρίζει μέλη του φόρουμ ως " γκαστρωμένες " ποιούμε την νήσσα .

ε τι να μαζέψεις . Το επίπεδο του ακαταλόγιστου προφανώς έχεις .

Προς Διαχείριση
Περιμένω να γίνουν ενέργειες για τον μέλος havoc και την θρασύτατη συμπεριφορά του . Δεν στέλνω pm και το λέω δημοσίως .

αστο μην το κανεις....ζητα βοηθεια αλλα οχι απο τη διαχειριση ..........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Εγω προσωπικα θα συνεχιζω να μπαινω γιατι πραγματικα υπαρχουν πολλα σοβαρα ατομα με αγαπη προς το χομπυ τους που ειναι και αυτο που μας ενωνει....
Αν θελω αγαπη προς την ποδοσφαιρικη μου ομαδα θα παω στο φορουμ της ομαδας μου....ειδικα αν θελω να ταιριαζουν και τα χνωτα μου και οι προσδοκιες μου....
Εδω το μονο σιγουρο που μας ενωνει ειναι το χομπυ μας ( δεν περνω και ορκο βεβαια )

Για ολα τα αλλα ειναι παρα πολυ λογικο να υπαρχουν τερατωδεις διαφορες...εξ'ου και οι τοσες αντιπαλοτητες σε νηματα εκτος τεχνικων θεματων....
Στατιστικα αν το παρεις μονο ετσι θατανε ... στην αντιθετη περιπτωση κοινωνιολογικα θατανε ανησυχητικο.......

Σε ολες αυτες τις αντιπαλοτητες αν βγαινουν μαχαιρια και οχι χαμογελα ε καποια στιγμη θα καποιοι θα σφαχτουν...

επειδη κανεις δεν ξερει σε τι ψυχοδραμα ειναι ο αλλος το χαμογελο και το χιουμορ ειναι η καλυτερη απαντηση.....

Αν εσυ παρεξηγιεσαι με τον χαρακτηρισμο "Γκαστρωμενη" ενω ηδη σου εξηγησα τι σημαινει στο γραπτο μου λυπαμαι αλλα δεν ειναι δικο μου προβλημα...
Κι αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι δεν ειναι κανενος αλλου παρα μονο δικο σου....

Αν εισαι εδω για να ζητας απο την διαχειριση να σε προστατευσει απο χιουμοριστικες τοποθετησεις τοτε εχεις χασει το νοημα της παρουσιας σου....
Εισαι εδω για να χαιρεσαι για κατι....
Αν προσωπικα αισθανομουνα οτι δεν κολαω με το κλιμα θα την ειχα κανει οπως την εκανα απο αδερφο φορουμ.....
Αν δεν μπορεις να το χαρεις και να κρατησεις ενα επιπεδο εκτοξευοντας χαρακτηρισμους του τυπου :

αστο μην το κανεις....ζητα βοηθεια αλλα οχι απο τη διαχειριση ..........

αλλά από που ;
( φυσικά γνωρίζω τι υπονοείς αλλά περιμένω να έχεις το θάρρος να το πείς ευθέως )