Υγεία & ασφάλιση (ιδιωτική και μη)

φεύγω από το νήμα γιατί με αυτά που ακούω θα αρρωστήσω. Πάω για άθληση μπας και ζήσω καμιά μέρα παραπάνω.

Και πιο χαμηλά βρίσκεις.
80 το μήνα βγαίνει σε εμένα μαζί με της γυναίκας 1500 απαλλαγη 500χιλιάρικα κάλυψη ανα περιστατικό.
Η απαλλαγή είναι αυτή που επιρρεαζει το κόστος. Εγώ έχω 1000. Με 500 θα πληρωναμε 160

Έχω κάνει και εγώ ιδιωτική ασφάλιση εδώ και τρία χρόνια και καλύπτει εμένα τη γυναίκα μου και τα δύο μου παιδιά. Αχρείαστη να είναι. Ισχύει παντού Ελλάδα και Ευρώπη. Ιδιαίτερα τώρα που είναι η κατάσταση στην Ελλάδα ,έτσι είναι μονόδρομος.

Βασικά είναι να μην σε φέρει η ανάγκη και να πέσεις σε εφημερία νοσοκομείου στην Αθήνα. Πριν κανένα χρόνο, από την καλοπέραση του να δουλεύω για κανά 4μηνο 7 μέρες τη βδομάδα, 12 ώρες τη μέρα, πρήστηκα ολόκληρος σε πρόσωπο και σώμα σαν μπαλόνι ενώ ήμουν στο γραφείο. Πηγαίνοντας γραβατωμένος κιόλας (τρομάρα μου) σε νοσοκομείο της Αθήνας στις 14:00 το μεσημέρι, και αφού με είδε ένας γιατρός ο οποίος καθόταν σε ένα γραφείο στη μέση της εισόδου των εξωτερικών ιατρείων, μου είπε να κάτσω να περιμένω. Γνωρίζοντας ότι έπρεπε να κάνω ένεση κορτιζόνης για να ηρεμήσω, μην τυχόν και πάθω τίποτα χειρότερο, περίμενα σε μια καρέκλα απέναντι ακριβώς από το γιατρό...και περίμενα... Αποτέλεσμα, στη 01:00 τη νύκτα, αποφάσισα να φύγω, αφού ξεπρήστηκα μόνος μου στη καρέκλα, χωρίς φυσικά να με δει γιατρός. Από τότε, για εμένα τέλος το δημόσιο νοσοκομείο, εκτός και αν δεν υπάρχει άλλη επλογή.

Η απαλλαγή είναι αυτή που επιρρεαζει το κόστος. Εγώ έχω 1000. Με 500 θα πληρωναμε 160

Σωστά, όσο μικρότερη η απαλλαγή τόσο μεγαλύτερα τα ασφάλιστρα.