αρκει να βρεις το φυτο)
Εχει και η Χιος απειρα!!!!
Κωστα επειδη σε βλεπω ζεστο με αυτο το project ωραιο θα ειναι να το φωτισεις με τρυπα ledακι απο κατω.
Ατοφιο φυτο (κλεφτη) εχω βρει την ανοιξη, υπαρχουν ακομα και με διαμετρο 10 εκατοστα.
Γιατί μου κάνει φουσκάλες στις άκρες ξέρει κανένας να μου πει
Αν έχεις θερμοπίστολο ρίξε ζεστό αέρα και θα φύγουν. Αν δεν έχεις πάρε ένα σεσουάρ.
Oι φυσαλιδες δημιουργουνται κατα την μιξη της ρητινης και του καταλυτη. Επισης δημιουργουνται κατα την εκχυση της ρητινης στο καλουπι.
Το ανανακατεμα του μιγματος λοιπον πρεπει να γινεται πολυ αργα. Επειτα πρεπει να αφησουμε το μιγμα να ξεκουραστει κανα πενταλεπτο για να φυγουν οι περισσοτερες φυσαλιδες. Η εκχυση μετα πρεπει να γινεται αργα ιδιως εαν υπαρχει αντικειμενο στο καλουπι.
Οι φυσαλιδες μπορουν κατοπιν να απομακρυνθουν με μια βελονα, ειτε φυσωντας απαλα με ενα καλαμακι, ειτε περνωντας εναν αναπτηρα απο πανω στιγμιαια. Οσο ωριμαζει το μιγμα ειναι λογικο να ανεβαινουν φυσαλιδες που εχουν απομεινει. Αυτες μπορεις να τις απομακρυνεις μεχρι και 1-2 ωρες μεχρι να αρχισει να στερεοποιειται το μιγμα.
Η προσεκτικη διαδικασια ομως, οπως περιεγραψα παραπανω, ειναι σημαντικη για να μην υπαρχει θεμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.