Έχει κάποια χρώματα https://www.alfakem.gr/catalog/category/view/s/chrostikes-gia-ritines/id/82/
Ίσως να έχουν κι άλλα περισσότερα γιατί το eshop τους είναι καινούργιο, με ένα τηλεφώνημα θα μάθεις.
Παλιότερα που είχα πάρει μια χρυσόσκονη έκανε δουλειά χωρίς να επηρεάζεται η ρητίνη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλο φαινεται αλλα ειναι στην ~πενταπλασια τιμη + 2-3 ευρω τα μεταφορικα συν αντικαταβολη. Βεβαια το μπουκαλακι εχει σταγονομετρο που ειναι παρα πολυ χρησιμο για την δοσολογια.
Στα κινεζικα δεν υπαρχει σταγονομετρο και 1-2 φορες μου εχει φυγει μεγαλυτερη ποσοτητα. Ισως και η ποιοτητα της χρωστικης να ειναι καλυτερη επισης. Χρησιμο λινκ για χρωστικες απο Ελλαδα.
Μιχάλη, είχα μια ιδέα για μια κατασκευή που ήθελα να φτιάξω στο χωριό αλλά δεν με βλέπω να την κάνω, είμαι σχεδόν 20 μέρες εδώ και τρέχω συνεχώς για άσχετες δουλειές που προκύπτουν.
Ήθελα να φτιάξω ένα ρολόι με ξύλινο καντράν και αριθμούς από ρυτίνη και να τους φωτίζω με λεντοταινία από πίσω. Εσύ, που σ´ αρέσουν και οι μικροκοπές στη σέγα για τους αριθμούς, θα μπορούσες να το φτιάξεις εύκολα νομίζω.
Αν σου αρέσει βέβαια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.