Εχει φτιαξει ενα ρολοι με ντεκουπαζ και υγρο γυαλι απο πανω η αδερφη μου που ειναι απιστευτα ομορφο!
Μιχάλη, είχα μια ιδέα για μια κατασκευή που ήθελα να φτιάξω στο χωριό αλλά δεν με βλέπω να την κάνω, είμαι σχεδόν 20 μέρες εδώ και τρέχω συνεχώς για άσχετες δουλειές που προκύπτουν.
Ήθελα να φτιάξω ένα ρολόι με ξύλινο καντράν και αριθμούς από ρυτίνη και να τους φωτίζω με λεντοταινία από πίσω. Εσύ, που σ´ αρέσουν και οι μικροκοπές στη σέγα για τους αριθμούς, θα μπορούσες να το φτιάξεις εύκολα νομίζω.
Αν σου αρέσει βέβαια.
Για τους αριθμους με το υγρο γυαλι κανενα προβλημα, υπαρχουν τα καλουπια. Για τις εσωτερικες κοπες με την σεγα παγκου για να χωρεσουν ακριβως οι μικροι αριθμοι ειναι παρα πολυ ζορι, μα παρα πολυ ζορι λεμε!
Μάλλον κάτι τέτοιο θες Δημήτρη.
Στην μεγάλη πατούρα μπαίνει η ξύλινη πλάκα του ρολογιού και στην σχισμή 3mm τζάμι.
2mm τζάμι δεν βρήκα σε διάφανο ...μόνο ματ που χρησιμοποιούν για κάδρα.
Καλημερα,ασχολουμε κ γω με την εποξικη ρυτινη κ ηθελα να ρωτησω για την παστα γυαλισματος που ειναι ειδικα για την ρυτινη δινει οντως την λαμψη που εχει απο μονη της πριν το τριψημο με γυαλοχαρτο?
Ευχαριστώ πολύ έχω κάνει και άλλα θα τα στείλω σε λιγοΕγώ για "πρώτες δοκιμές" το βρίσκω υπέροχο. :a0210:
Κι αυτό το λέω γιατί δεν είναι σε καλούπι, έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.