Καθολου αστειο.
Μιχαλη αεροστεγως κλεινει.
Γιαυτο σου λεω αλλη λεξη ψαχνεις.
Εσυ θελεις κενο αερος ωστε να μην επιρεαζεται ο καταλυτης η γενικα το περιεχόμενο.
Για να διαπιστωσεις πως ειναι αεροστεγες το δοχειο παρε ενα ανθρακουχο αναψυκτικο κουνα το σαν φραπε και δες μονοα σου.
Δεν βγαινει εξω τπτ.
Αρα ειναι αεροστεγες το δοχειο.
Ναι, αυτο με το καπακι που κολλαει ειναι ενα θεμα, γιατι κατα το βιδωμα, οι σπειρες θα πρεπει να ειναι καθαρες
Κέντρο σε βολεύει;
Εγώ ψωνίζω από εδώ.
...
Σκέφτηκα μήπως χρησιμοποιήσω κι αυτά τα κουτιά από μουστάρδα που βολεύουν πάρα πολύ.
Οσον αφορα για το ποσο ευαισθητος ειναι ο καταλυτης, πιστευω οτι ειναι ευαισθητος οχι μονο στον αερα, αλλα και στο φως, γι αυτο και στην καινουρια συσκευασια που μου ηρθε, το συστατικο Α σε καλο ημιδιαφανες μπιτονακι των 2kg και ο καταλυτης σε μαυρο μπιτονακι του 1kg.
Ισως λοιπον ο καταλυτης ειναι το συστατικο που το υγρο γυαλι κιτρινζει απο τις υπεριωδεις ακτινες του ηλιου..
Επισης ηθελα να προσθεω οτι ωραια λυση ειναι και το μπουκαλακι απο τα απορυπαντικα πιατων, που τα πιεζεις για να βγαλεις οση ποσοτητα θελεις απο το συαστατικο Α ή Β..
Εισαι σιγουρος οτι αν κουνησεις ενα ανθρακουχο αναψυκτικο σε πλαστικο μπουκαλι δεν θα χανει?? Εστω και λιγο?
Εχεις κουνησει ανθρακουχο σε σε μεταλλικο κουτακι να δεις πως παραμορφωνεται, αυτο οντως ειναι αεροστεγες.
Η πιεση στο μεταλλικο εκτονωνεται πανω στο κουτι παραμορφωνοντας το ενω στο πλαστικο η εκτονωση γινεται απο το μη αεροστεγες πωμα. Αν ηταν αεροστεγες, θα φουσκωνε.
Στη φωτο ενα αεροστεγες δοχειο (απο καφε) που περιεχει εδω και 5+ χρονια βερνικι σε αριστη κατασταση οσες φορες το εχω ανοιξει/κλεισει, τουλαχιστον απο πλευρας ρευστοτητος.
Διπλα ενα μη αεροστεγες πλαστικο μπουκαλι που εκτος απο την φθορα του πωματος καθε φορα που ανοιγει εχεις και την ρητινη που κολλαει στις βολτες και το κανει χειροτερο απο πλευρας στεγανοτητος.
![]()
Πιστευω να καταλαβες τι θελω να πω στην πραξη και οχι στις θεωριες.
Πως εισαι τοσο σιγουρος βρε Αγγελε? Εχεις κανει καποια δοκιμη με βερνικια σε βαθος χρονου?
Λες το μπουκαλι της coca cola να ειναι καλυτερο και να μην μπαζει τοσο οσο το μπουκαλι της Bικος cola?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.