Η πρωτη μου επαφη με υγρο γυαλι ηταν με μια ακριβη ρητινη σε δυο πλαστικα μπουκαλακια που μου ειχε δωσει η αδερφη μου καθως δεν την ενδιεφερε το χομπυ.
Δεν θυμαμαι το ονομα αλλα οντως η αναγωγη της τιμης σε λιτρο κοστιζε πανω απο 50 ευρω.
Οταν τελειωσε αυτη η ποσοτητα, και επειδη ακομα πειραματιζομουν να δω αν μου αρεσει, αγορασα την πιο φτηνη και πιο ευκαιρη της αγορας, την Mercola.
Για να πω την αληθεια, το μονο ενοχλητικο στην συγκεκριμενη ρητινη ειναι η αναλογιες της 6:10, που θες παντα ενα κομπουτερακι μαζι σου.
κατα τα αλλα ειναι δεν πολυμυριζει, δεν ζεσταινεται αν μιξαρεις μεγαλουτσικη ποσοτητα, ειναι ιδιαιτερα διαυγης και το πιο σημαντικο παραμενει διαυγης μετα απο καιρο.
Επειδη υπαρχει ημερομηνια ληξης σε αυτες τις ρητινες, πρεπει να λαμβανουμε και αυτον τον παραγοντα υπόψη. Γιαυτο καλο ειναι να ψωνιζουμε απο μαγαζια που εχουν κινηση..
Εχω ακομα ελαχιστα απο τα πρωτα εργα που εχω κανει με την Mercola και ειναι σε αριστη κατασταση. Ισως παιζει ρολο και το μικρο βαθος της χυτευσης που κανω, που συνηθως δεν ξεπερνα τα 3-4 εκατοστα. Σιγουρα θα υπαρχουν και καλυτερες ρητινες, αλλα σε αυτη τη φαση δεν βλεπω κανενα λογο να παω σε αλλη μαρκα. Εκτος εαν βρεθει μια πιο φτηνη οποτε ευχαριστως θα την δοκιμασουμε