Ξεκινησε η δοκιμη για δημιουργια αναγλυφου (κυμματων) σε υγρο γυαλι.
Χρησιμοποιηθηκε κατ'αρχας ενα gel που εχω πολλα χρονια και διατηρειται σε αριστη κατασταση. Δεν ειναι πολυ πηχτο και χρειαζεται και δευτερη στρωση.
Ανανμιγνυεται παρα πολυ καλα με ακρυλικα χρωματα νερου και καθολου με χρωματα οινοπνευματος, αυτα που βαζουμε στο υγρο γυαλι.
Εδω η πρωτη στρωση σε ενα ετοιμο διαφανο ρεταλακι υγρου γυαλιου που ειχα φτιαξει πριν καιρο. Φαινεται οτι θα γινει δουλεια.
Στην δευτερη στρωση θα φανουν καλυτερα, πιο αναγλυφα τα κυμματα.
Στην τριτη στρωση θα μπει το gel με ασπρο χρωμα για να γινει το αφρισμα των κυμματων κοντα στη βαρκα και επισης στην πανω μερια που θα σκαει το κυμα σε προβλητα που θα προστεθει. Η βαρκα θα βαφτει και θα δεθει σε 'δεστρα/μπιντα' που θα βρισκεται στην προβλητα. Μιας και κανουμε δοκιμες ας βγει κατι
Aναλυτικα η διαδικασια οταν τελειωσει το εγχειρημα.
Ενα θεμα ειναι πως μπορει να γινει πιο πηκτο το gel. Aν δεν μπορει να γινει, θα αγοραστει κατι ετοιμο.
Κατα δευτερο λογο, νομιζω οτι μπορει να φτιαχτει κατι παρομοιο με ξυλοκολλα. Θα κοιταξω μηπως βρω κατι στο διαδικτυο καθως η ξυλοκολλα ειναι παρα πολυ φτηνη.