Ok. Ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες θα ξαναδοκιμασω με heatgun και ο θεος βοηθος. Αν δεν δουλευει θα εχω εναν πανεμορφο κουμπαρα!!
Και οπως λεει και το τραγουδι..."Ηταν αναγκη να συμβει και σε μενα " lol!!!
1 γνωμη η 1 βοηθεια.
Το PS3 του αφερφου μου, το χουμε 3 χρονια κλεινει τώρα, μετά απο ολονυκτίες με το new Mortal Combat αρχιζε να τα παιζει. δηλαδή να πέτάει το κίτρινο λαμπάκι στο μισάωρο.
Ανέλαβε ο πρόκομένος αδερφός μου, αφότου μορφωθηκε απο διάφορα βιντεος, να το ανοίξει και να αλλάξει πάστα. Του πήρα 2 ειδών πάστα 1 για CPU ειδική έλεγε το παλικάρι (γριζα στο χώμα) και 1 που χρησιμοποιώ για τρανζιστορες (λευκή παχυρευστη μη αγώγιμη).
Αφού έκανε την gosu-dia του και άνοιξε το PS3 και το περιχυσε με νέα πάστα, το κλεισε και πήγε να το βάλει μπρος. Αυτή την φορά το YLOD παίζει στα καπάκια, και δεν ανοίγει καν το μηχανημα.
Ανέλαβα να του το ανοιξω, ξανα, να καθαρίσω την πολύ παστα και να βάλω 1 μικρο φίλμ νεας. Ανοιξα δε, και το καπάκι της ψυκτρας της GPU που έχει από κάτω 3 μικρότερα CPU που πατάνε στο σιδεράκι που με την σειρά του πατάει στο σύστημα ψύξης (σαν και το αλλο δίπλα).
Περριτό να πω, ότι η παλιά πάστα είχε γίνει τσιμέντο ακανόνιστο κιολας, που για να το αφαιρέσω, πάλεψα πολύ ώρα με μπατονετες και ασετον. Εν πάση περιπτώση, το ξενασύνδεσα, και πάλι τα ίδια.Ουτε καν ανοίγει πλεον για καλημέρα.
Ξέρει κανείς τπτ? Μπορεί να προκλήθηκε ζημιά κατά το άνοιξε κλείσε και βγαζει εξαρχης το YLOD? Γνώμες?
Ευχαριστώ
αν έχεις FAN και ο ο ρυθμός κ το χρώμα του LED είναι όπως του video
http://www.youtube.com/watch?v=Zm-ckVxa1Uk
είσαι YLOD'ed
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.