youtube στον DM800

Απάντηση: Re: Απάντηση: youtube στον DM800

Η για να τρέχει ως service όταν φορτώνουν τα Windows, δίνουμε στο run:
"C:\Program Files\VideoLan\VLC\vlc.exe" -I ntservice --ntservice-install --ntservice-extraintf=http

και το κάνουμε enable μέτα στα services.
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά δε βρήκα τρόπο να φορτώνει μόνiμα το web interface του VLC κατά την εκκίνηση. Πρέπει να το ενεργοποιώ κάθε φορά από την επιλογή add interfaces.

Εβαλα το νεο youtube (απεγκατεστησα πλήρως το παλιό) και τώρα ...δεν κρασαρει ο δεκτης, ανοίγει κανονικά το βιντεάκι που επιλέγω...μόνο που δεν έχω εικόνα! Αν πατήσω ΟΚ βλέπω την πρόοδο του βιντεο και τον χρόνο που μένει για να τελειώσει και αν πατήσω exit επιστρεφω κανονικά στο πρόγραμμα που έβλεπα!
Σημειωτέον σ αυτό ακριβώς το σημείο ειχα φτασει και την προηγούμενη φορά...λίγο πριν το κανω να δουλέψει κανονικά (την επόμενη μέρα ειχε δουλέψει κανονικά ...χωρις να κάνω τιποτε αλλο!)

Φίλιππε, ορισμένα βιντεάκια για κάποιο λόγο δεν δουλεύουν στον Dreambox.
Προφανώς όμως δοκίμασες αρκετά, οπότε κάπου αλλού είναι το πρόβλημα..
(ξέρεις, μια επανεκκίνηση βοηθάει πάντα)

Και επανεκκίνηση έκανα....μέχρι και τον ρούτερ τον έκανα επανεκκίνηση. Το κακό ειναι ότι και την αλλη φορα που μου το έκανε....δεν έκανα κάτι συγκεκριμένο για να το φτιάξω...έφτιαξε μόνο του!

για να ασχωληθο το βραδυ με αυτο να δουμε τι θα καταφερουμε ολοι μαζι που θα παει θα την βρουμε την λυση τοσα και τοσα βρηκαμε εδω δεν θα μεινουμε

Ασχοληθείτε...και πείτε μου, γιατι εγω θα λειπω απο σήμερα το βραδάκι μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα (και μαλιστα σε ζώνη χωρίς ίντερνετ και τα σχετικά...)

Χε χε..οπως το περίμενα και χωρίς να κανω κατι διαφορετικό απο την προηγούμενη εβδομάδα σήμερα το youtube μου δούλεψε σε αρκετά βίντεο (λέω αρκετα και όχι όλα γιατι σε μερικά μου εβγαζε error 404!)

Κάτσε να τρέξω το VLC..
Σε ποιες περιπτώσεις κολλάει? Συγκεκριμένα κλιπάκια?

Υπόψιν ότι δεν θέλει γρήγορα πατήματα στο τ/χ και όχι λάθος πλήκτρα. Δηλαδή να προλαβαίνει να εκτελεί τις εντολές.

o.k. κατάλαβα τι εννοείς. Μερικά βιντεάκια τα κολλάει στη μέση και σταματάει η αναπαραγωγή.
Δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι..
(εκτός αν έχεις καμία ιδέα)