Αληθεια ξεμεινες απο avatar η παραγγειλες καινουργιο στο εξωτερικο ?
δεν σε εχω συνηθησει .........ξεβρακωτο.![]()
Νομίζω ότι δεν συμφέρει καμία αλυσίδα απ'οσες είδα να έχουν αναμμένες έστω και τα σημερινά "μικρά" μοντέλα´CRT, για να μην κάνει κανείς τη σύγκριση στο σήμα σε σχέση με τις LCD!
Μην εχεις αυταπατες , πλεον οι περισσοτερες LCD παιζουν πολυ καλα και το τηλεοπτικο σημα, απλως πρεπει να τα "σκασει" καποιος για να παρει μια καλη στον τομεα αυτο.
Εγω σπιτι ειχα και 32" και 29" CRT και δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να γυριζα πισω. Γλιτωσα τις ανακλασεις , τι ακτινες X (που εκπεμπουν οι CRT αν δεν το ηξερες) , το flickering , το screendoor effect , τα προβληματα γεωμετριας και πολλα αλλα. Απλως οι CRT ηταν τοσα χρονια διπλα μας που πλεον ειχαμε συνηθισει τα προβληματα τους.
Μάλλον δεν έχεις δει καλές καινουργιες LCD/Plasma..
Καλή η CRT σου αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω..
Το μέλλον ειναι το HD και εκεί οι CRT απλά δεν παίζουν.. Τέλος
το μελλον ειναι εδω(εκτος MEGA φυσικα) και μας ζηταει να βαλουμε ξανα το χερι στην τσεπη και αυτο μας ποναει λιγο(παλι)
Σε 1 πραγμα ηταν μακραν καλυτερες οι CRT , στον ηχο ( ευλογο το γιατι).
Αντε να βαλω και 2 την κινηση για το SD ? και αυτο για LCD μονο
Και αντε κι αλλο ενα για τα παιδια απο τα "Ζωνιανα" το μαυρο που μας εχουν πρηξει .
Μπορεί οι CRT να έχουν περιορισμούς ως προς το μέγεθος, αλλά αμφιβάλω ότι υπάρχει 32/37 LCD που να μπορεί να συναγωνιστεί στα ίσια μια καλή 32/36
Μην το κουραζετε το θεμα παιδια. Οι CRT εχουν ελαχιστα πλεονεκτηματα και παμπολα μειονεκτηματα.
Μαζεψτε λεφτα και αγοραστε καμια συγχρονη τηλεοραση , πλεον ειναι και καλυτερες (ακομα και σε SD) και προσιτες.
Δεν μπορει ολοι εμεις που τις πεταξαμε να ειμαστε και τοσο βλακες. Το ποταμι δεν γυριζει πισω.
αν βαλουμε διπλα-διπλα μια pioneer LX60D :firstprize: και μια crt(παρε οποια θες),ειμαι σιγουρος οτι θα χαζευεις την KURO.........:worshippy::worshippy:
ΥΓ: Αν εχει να προτεινει κανεις κανενα μαγαζι που να βρω 29" CRT 4:3 100hz σε λογικη τιμη να τους παρω για το υπνοδωματιο να τελειωνω πειτε μου!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.