Υπάρχει κανένας φαν των CRT;

αλλα φανταζομαι θα ειναι απλα σαν ενα monitor CRT που πιανει ψηλες αναλυσεις σε μεγαλυτερο μεγεθος

full DSP και HDMI, τί άλλο θα μπορουσε να θεωρηθεί εκτός απο ενα υψηλών αναλύσεων CRT μονιτόρ με... ενσωματωμένη κάρτα τηλεόρασης?

Τί άλλο θα ήθελε κάποιος πιθανός αγοραστής να είναι?

τιποτα παραπανω....μια εκτιμηση κανω μιας και δεν εχω δει ποτε με τα ματια μου :)

Εγω στο σαλονι προβλημα χωρου δεν εχω, μακαρι να κυκλοφορουσαν ακι σημερα HD CRTs. Εχω ενα monitor 19" flat που πιανει αναλυση 1920χ1440 ευκολα (με γυρω στα 85hz) και η ποιοτητα ηταν φοβερη. Μακαρι να υπηρχαν και μεγαλες CRT αντιστοιχες, και χαλαλι η γεωμετρια.

Και εγω στη γεωμετρια ημουν πολυ μετριος, αλλα αυτο δεν σταθηκε τροχοπεδη στην μετεπειτα καριερα μου.

Και εγω στη γεωμετρια ημουν πολυ μετριος, αλλα αυτο δεν σταθηκε τροχοπεδη στην μετεπειτα καριερα μου.

:BDGBGDB55:Καλόοοοοο.....:SFGSFGSF::SFGSFGSF::flipout::flipout::flipout:

Οντως αυτό που ξέχασα απο τότε που εβαλα την TFT ειναι τα προβλήματα στην γεωμετρία (της οθόνης). Η 15ετίας Σονυ μου (και ειδικά στον ΣΚΑΙ που αφήνει τις μαυρες γραμμές δεξια - αριστερα στο 14/9 frame Που χρησιμοποιεί κατα την μεταδοση 4/3 προγραμμάτων) ηταν όντως όρθιες περισπωμένες.

Αυτο που συνήθως συμβαινει ειναι οταν αγοραζουμε μια CRT TV αυτή να εχει άψογη γεωμετρία στην αρχή/ Μετά όμως σιγα - σιγά οι μαγνήτες ρύθμισης της γεωμετρίας χάνουν την ισχύ τους, τα πηνία απόκλισης με τις συστολές - διαστολές μετακινουνται και σε λιγα χρόνια η γεωμετρία ειναι για κλάματα. Τα αυτά και για την εστίαση - αν ειχα μια 50ρα CRT Full HD κάθε εξάμηνo θα έφερνα το Focus της..... :p :p

Αυτό ειναι και το μεγαλύτερο (και οφθαλμοφανέστερο) πρόβλημα των CRT κατα την γνώμη μου, και όχι τόσο η εκάστοτε ακτινοβολία.

Ειδικά στο HD δεν συγχωρουνται τέτοιες παραμορφώσεις, ειδικά όταν όλα τα υπόλοιπα ειναι αψογα.

Σημερα παντος στο ντερμπυ των αναπηρων με τους κουλους ( εδρα οι πρωτοι ) σε καποια απο τα κοντινα 100 ξε100ΗΖ ......δεν μπορεσε να τα μανατζαρει η LCD μου στο "θεικο " σημα της Nετ , εσπαγε στιγμιαια , απλα το μαζευε ποιο γρηγορα πριν το δουνε κι αλλοι:flipout:
Δεν ξερω αν ευθυνετε τοσο το σημα που σε μας ειναι για τον " Αλεκο" η αδυναμια του να μετατρεψει τα ...........αφοδευθεντα , μπατ δατς ε φακτ.

Το γεγονος ομως οτι σε δι βι δι δεν μ εχει προδωσει ποτε , δεν μπορω να μην το αναγνωρισω .

Aν διαφημιζαν ακομα τις CRT με το συνθημα keep walking θα ηταν καπως ετσι
keep-walking.jpg

Σε ποια LCD? Στην CRT (φιλιπς 32PW9618) έπαιζε μια χαρά (κακό σήμα ΝΕΤ; τι είναι αυτό; :coool:), στην LCD (φιλιπς 32PF9731) άστο καλύτερα (με αυτό το κ@λ@ σήμα της ΝΕΤ! :bigcry:)
Στην κίνηση δεν παρατήρησα το παραμικρό πρόβλημα, γιατι είχα γίνει ήδη μπαρούτι με την αργή απόκριση του πάνελ, που το χόρτο γίνονταν μια πράσινη μάζα όταν κινούνταν η κάμερα. Ευτυχώς που η CRT έχει μπόλικα ψωμιά ακόμα...

Aν διαφημιζαν ακομα τις CRT με το συνθημα keep walking θα ηταν καπως ετσι
keep-walking.jpg
Αυτό το "ψόφιο" είναι πλάσμα με "ψόφια" χρώματα ή LCD που δεν πρόλαβε να "αντιδράσει" το πάνελ της;

:p

Πάντως ότι και να είναι (πλάσμα ή ελ σι ντι), μήπως αυτό φταίει για την κακή γεωμετρία των crt; :chinscratch:

Last edited:
40D3000 .
Ασε το δικο σου σημα........... εδω ειναι Λαμια δεν ειναι παιξε γελασε .
Με τα χορταρικα δεν παρατηρησα κατι , μονο σε μερικα απο τα κοντινα των παιχτων " εσπαγε" και οχι παντα (προφανως γιατι δεν ειχε την αναλογη γρηγορη κινηση να αποδοσει )

Αυτό το "ψόφιο" είναι πλάσμα με "ψόφια" χρώματα ή LCD που δεν πρόλαβε να "αντιδράσει" το πάνελ της;

:p
Για γεωμετρια CRT μου μοιαζει περισοτερο:flipout:

Μπα μην νομίζεις... Και εδώ που είμαι εγώ, χάλια είναι...
Μόνο ένα ...βουνό με χωρίζει από την Πάρνηθα... :HTEHETH63:

Δεν ξερω τι βλεπεις εσυ , εδω παντος πολλες απο τις φορες που κοβετε το σημα ( για να το πεθυμησουμε ) απο κακοκαιρια , αερα π.χ. βγαινει μια καρτα απο δορυφορικο δεκτη που λεει no signal , hot bird κ.λ.π.
Αυτο δεν ειναι φυσιολογικο να συμβαινει , ουτε το ειδα ποτε στην Αθηνα οσο εμενα εκει .

Δεν την έχω δει από κοντά, αλλά έχω διαβάσει τόσα στο φόρουμ, και όλα καλά...

Δεν υπαρχει γυναικα που δεν κλανει η ρευετε ..........αυτο ξεχαστε το:flipout:

μπα,συμβαινει και στην αθηνα δυστηχως.αυτη η νοβα μονο να τα παιρνει ξερει.αλλα αυτη ειναι αλλη πονεμενη ιστορια...

μπα,συμβαινει και στην αθηνα δυστηχως.αυτη η νοβα μονο να τα παιρνει ξερει.αλλα αυτη ειναι αλλη πονεμενη ιστορια...

Ναι ...............αλλα εγω δεν εχω νοβα , βλεπω το ελευθερο ( απλη κεραια VHF) οπως ολος ο κοσμος .

Απάντηση: Re: Υπάρχει κανένας φαν των CRT;

full DSP και HDMI, τί άλλο θα μπορουσε να θεωρηθεί εκτός απο ενα υψηλών αναλύσεων CRT μονιτόρ με... ενσωματωμένη κάρτα τηλεόρασης?

Τί άλλο θα ήθελε κάποιος πιθανός αγοραστής να είναι?

αντε βρε ........μεγεια !!!!!!!!!!

συγνωμη να αφησουμε τα αστεια ..... θα εβαζες την σημερον ημερα τετοιο θηριο στο σαλονι σου ;;;;;

εγω παντως και να μου το χαριζαν δεν το ηθελα ..:HTEHETH63:

E όχι και ποτέ! Η Samsung φερνει μια HDready (την εχω δει στον Κωτσόβολο) με 32'' οθονη, 720p - 1080i χαρακτηριστικά.

Δεν ειναι HD Ready αλλα HD compatible , δηλαδη δεχεται 720p/1080i και το μετατρεπει στην υπερυψηλη αναλυση του σηματος PAL (576i).

Πωπωωω 36αρα crt !!! Με το πισω καλυμα , κανεις αντισκηνο αναγκης η κοτετσι πολυτελειας και με τη μουχλομαυριλα που θα εχει μαζεψει ...........πλεκεις και ενα ζιπουνακι .:flipout:

Χαχαχαχα!!! Έχεις δίκιο! Ο πεθερός μου έχει 36άρα CRT Sony και είναι σαν σπίτι για Ντόπερμαν!