1. Είσαι έμπειρος ή μη έμπειρος στο a/v διαμέσου υπολογιστή;
Άπειρος μέχρι το κόκκαλο
2. Μπορείς να απαντήσεις στην ερώτηση, αρχικά με ένα ΝΑΙ ή με ένα ΟΧΙ (δεκτό και το "ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ") και στη συνέχεια να επισυνάψεις και κάποια καταδεικτικά που στηρίζουν τη μονολεκτική αρχική σου απάντηση;
Απ' ότι ξέρω όχι...
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=831350
ΥΓ. Ο προβολέας Hitachi PJX100 τι ανάλυση βγάζει; Γιατί κι εγώ έχω έναν epson emp tw 700 που βγάζει ανάλυση 1368(?) Χ 768
Αλλά αυτό δεν είναι FULL HD. Το Full HD είναι 1920 Χ 1080 . Οπότε ο προβολέας (μου) epson emp tw 700 δεν βοηθά στη σύγκριση . Και οι δυο κάρτες γραφικών που αναφέρω το ίδιο (καλά) θα δείξουν.
1280x720... Δεν είναι φουλ είναι ρεντι... Αλλά βοηθά στη σύγκριση σε ανάλυση 720ρ... Σαφώς δεν είναι τόσο απαιτητικό όπως το 1080άρι αλλά μπορείς να πάρει κάποιες απαντήσεις...
Αναφέρομαι λοιπόν σε διαφορετικά αντικείμενα (ηλεκτρονικές συσκευές εικόνας), που η καθεμιά της έχει διαφορετική ανάλυση.
Κατανοητό...
Δηλαδή, το tft μόνιτορ του υπολογιστή μου (Sony SDM-HS75P, 17") υποστηρίζει ανάλυση μέχρι 1280Χ1024 . Αν του βάλω παραπάνω θα χαλάσει η εικόνα. Μπορεί και να καεί.
Μάλλον θα μπει σε πάουερ σέιβ...
Η lcd τηλεόρασή μου SONY 46" KDL W200 υποστηρίζει ανάλυση 1920 Χ 1080
Γνωστό...
(Ο προβολέας μου EPSON EMP TW 700 υποστηρίζει ανάλυση μέχρι 1368Χ768, αλλά δε με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση - δεν τον έχω συνδεμένο πουθενά, τον έχω για προβολές σε άλλους χώρους)
Κακώς... Είναι πολύ καλό κομμάτι...
Υπάρχουν ακόμα δυο υπολογιστές με δυο κάρτες γραφικών που βγάζουν ανάλυη 2048 Χ 1536.
Ωραία...
Οι δυο υπολογιστές (σε ασύρματοι δίκτυο μεταξύ τους και με έναν τρίτο φορητό) είναι συνδεμένοι ή συνδέονται με την lcd τηλεόραση και με το μόνιτορ . Υπάρχει ακόμα ένα dvd player καθι δυο διαφορετικά συστήματα ηχείων 5.1 με dts decoders. Όλα αυτά προσπαθώ να τα συνταιριάξω και να δουλεύουν ολα (υπολογιστές, οθόνες, ηχεία κλπ) με ΕΝΑ τηλεκοντρόλ. Μέχρι τώρα και μετά από μπόλικη προσπάθεια τα κατάφερα - πλην του ΕΝΟΣ τηλεκοντρόλ. Από βδομάδα αυτό.
Οκ...
Αυτό που με παίδεψε ήταν να πετύχω εικόνα 1920Χ1080 κι από τα δυο υπολογιστικά συστήματα - με τις δυο διαφορετικές κάρτες γραφικών. Το πέτυχα τελικά.
Μέχρι εδώ καλά...
Η σύγκριση των δυο συνδέσεων - των δυο καρτών έγινε στο ίδιο πάνελ, στην ίδια οθόνη, τη SONY 46".
Το είχα καταλάβει ήδη αυτό...
Από αυτήν την προσπάθεια, σχημάτισα την εντύπωση πως ότι συνδέεται από hdmi σε hdmi λειτουργεί αμέσως, στις επιθυμητές διαστάσεις (και ποιότητα εικόνας). Αντίθετα από DVI-D σε hdmi το βρήκα δύσκολο. Θέλει πολλές ρυθμίσεις. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά το διερευνώ ρωτώντας άλλους χρήστες; Υπάρχει βέβαια η παράμετρος της μοναδικότητας του hardware που με απασχόλησε, αλλά κάθε απάντηση θα εκτιμηθεί - και θα συνεκτιμηθεί.