Υπαρχει στην πραγματικοτητα διαφορα για 1080i με 1080p για TV εως 42´?

Μια λυση ειναι να παρεις ενα DVD player με HDMI. Για παραδειγμα το Toshiba SD370E αν και για να δεις πραγματικα διαφορα στην εικονα πρεπει να πας σε κατι πιο ακριβο οπως το Pioneer 696.

Αν θες να χεις κορυφαία εικόνα σε dvd τότε το pioneer είναι μονόδρομος!!

Και αυτό καλή λύση!!

ΥΓ Εγώ προτείνω το θέμα να γίνει sticky!Για να μπορούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για full hd τηλεόραση σύγκριση με τις 720p!Εσύ τι λές?

Φαντάσου....Η D θα έχει έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο!!Η Z πότε έρχεται κατά δω και σε τι τιμή?Αν η 42" Χ έχει 1750 περίπου στα μαγαζιά η Ζ πόσο θα έχει 1500??

Σε ενα site που κοιταξα σημερα ειδα η Ζ αναμενετε να κοστιζει 100 λιρες παραπανω απο την Χ στις 42 που ειναι και 1920 Χ1080 στα 100ΗΖ . Οποτε απο θεσσαλονικη μερια γυρω στα 1600 -1700 την κοβω για αρχη και στους υπολοιπους ισως ελαχιστα κατω απο το ψυχολογικο οριο των 2000 ευρω

σημερα εκανα δοκιμη στο laptop με ενα καλωδιο VGA μεχρι να ερθει το HDMI.

δεν το πιστευα οταν το ειδα!!το πρωτο που σκεφτηκα οταν ειδα την εικονα ηταν "τωρα τη να το κανω το XBOX 360??να το πουλησω??
η δοκιμη με το laptop εγινε σε αναλυση 1280-768 (δεν ειχε παραπανω αναλυση) οταν ερθει το καλωδιο θα το συνδεσο στο μεγαλο PC.

η αποψη μου για games ειναι.
τι να το κανεις το XBOX360 & PS3??
ενα δυνατο PC,ασυρματο Πληκτρολογιο/ποντικι και εισαι βασιλιας..

Λέω σε σύγκριση με την D3000!!!!

Ααα δεν το πιασα ,ναι τα ιδια θα ειναι και η διαφορα πλεον θα ειναι Full η Ready αναμεσα σε αυτα τα 2 . Βεβαια η tosh θα ειναι 42 αρα αλλα no big deal.

Noob here!!!

Βοήθεια ρε παιδιά.

Ομολογώ ότι είμαι άσχετος.

Θέλω να πάρω μια 40-42".

Βασικά τη θέλω για Home Cinema,PS3,F1,ποδόσφαιρο και να συνδεσω υπολογιστή!!!

Οχι πολλά!lol

Μπορώ να διαθέσω μέχρι και 1200-1500 .

Υπάρχειαμία πρόταση?!
Εννοώ σε σχέση τιμής απόδοσης.

Ειλικρινά είιμαι πολύ μπερδεμένος!
Έψαξα σε ΚΟΤΣΟΒΟΛΟ και ΠΛΑΙΣΙΟ αλλα άκρη δεν έβγαλα!

Thanks guys!

Εαν θες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα , πας για μία philips 9632 ή 9732 ή 9900 ... Στα χρήματα που ζητάς δεν υπάρχει καλή τηλεόραση για όλα αυτά , εκτός αμα εντοπίσεις καμία 40D3000 με το μειονέκτημα ότι δεν θα έχεις 1920χ1080 ανάλυση για το pc ...

Είναι τελικά καλή η Toshiba Regza 42X3030D?
γιατι στο hitech την έβγαλε τελευταία στην εικόνα? Και την είχα και στην λίστα...
Διαφορές ανάμεσα στην z και στην x σειρά δικαιολογεί τα 400ευρώ στην διαφορά τιμής?

Last edited:
Είναι τελικά καλή η Toshiba Regza 42X3030D?
γιατι στο hitech την έβγαλε τελευταία στην εικόνα? Και την είχα και στην λίστα...
Διαφορές ανάμεσα στην z και στην x σειρά δικαιολογεί τα 400ευρώ στην διαφορά τιμής?

Κανεις δεν ξερει ακομα αν τα αξιζει η οχι , αλλωστε μολις σκανε μυτη και εξω.
Τωρα γιατι το hitech ξηγηθηκε ετσι στη Χ σε θεαση blue ray που θεωρητικα ειναι το δυνατο της σημειο ? δεν γνωριζω .

Γεγονος παντος ειναι οτι η εδω εισαγωγικη αντιπροσωπευει και τις πιονερ και οσο ναναι τις tosh τις εχει " χεσμενες ".

Στα 1080 p θα υπαρξει τρελος ανταγωνισμος και στις τιμες και σε μοντελα μεχρι τα χριστουγεννα , 60 μερες ειναι ακομα κουραγιο.