+1 akren
έχω δει καθαρά 576p από calibration dvd και η εικόνα ήταν εκπληκτική.
παντως σε τηλεορασεις ειναι αχρηστη αυτη η αναλυση
Αφου ειναι αχρηστη τοτε γιατι πηρες το PS3 και πηρες ενα PS2 η ενα Wii?
Κατά την γνώμη μου δύο είναι τα σημαντικά πλεονεκτήματα της αυξημένης ανάλυσης από 720 σε 1080.
Το ένα είναι για την περίπτωση που η τηλεόραση εκτελεί και χρέη PC monitor.
Το δεύτερο (και πιο σημαντικό) είναι πως για δεδομένη απόσταση μπορείς να έχεις μεγαλύτερο μέγεθος τηλεόρασης χωρίς να βλέπεις pixels ή για δεδομένο μέγεθος να μικρύνεις την απόσταση θέασης. Και στις δύο περιπτώσεις κερδίζεις σε κινηματογραφική αίσθηση.
συμφωνω για το πρωτο αλλα στο δευτερο οχι δηλαδη θα καθεσαι στα 2 μετρα να βλεπεις εικονα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ καλλιτερη και οταν θες να καλεσεις κοσμο σπιτι να δειτε ταινια, ολοι στα 2 μετρα θα καθεστε να βλεπετε?
κινηματογραφικη αισθηση καμια τηλεοραση δεν εχει μονο ο βιντεοπροβολεας απλα σε κοντινη αποσταση θα γεμιζει το οπτικο σου πεδιο στη εικονα και αυτο αξιζει μονο οταν παιζεις παιχνιδια με ενα η 2 ατομα
σε τι πηγη εννοω τηλεοραση και dvd player?
Δεν μίλησα για καλύτερη εικόνα. Είπα πολύ απλά πως μπορείς να μικρύνεις την απόσταση ή να μεγαλώσεις το μέγεθος. Μια χαρά κινηματογραφική αίσθηση μπορείς να έχεις σε 50άρα από τα 2.5-3.0 μέτρα αν είναι σωστά ρυθμισμένη και δεν σε βαράνε 300nits φωτεινότητας.
Οποτε αυτο μπορεις να το κανεις ανετα και σε μια reαdy 50ρα :idea: οχι απαραιτητα 1080π
Παντως εγώ στην 46αρα toshiba που βλέπω τις ταινίες μου μέσω του htpc μου, παρατηρώ σημαντική διαφορά στο 1080 από το 720. Δεν είναι απλά η λεπτομέρεια της εικόνας που μπορεί με την απόσταση να μην είναι διακριτή, αλλά γενικά η καθαρότητα και η πιστότητα στην απόδοση των εικόνων που βλέπω.
Εχω κατεβάσει αρκετές φορές την ίδα ταινία και σε 720 και σε 1080 και η διαφορά τους είναι εμφανής από οποιαδήποτε (λογική) απόσταση και αν τις δω....
Παντως εγώ στην 46αρα toshiba που βλέπω τις ταινίες μου μέσω του htpc μου, παρατηρώ σημαντική διαφορά στο 1080 από το 720. Δεν είναι απλά η λεπτομέρεια της εικόνας που μπορεί με την απόσταση να μην είναι διακριτή, αλλά γενικά η καθαρότητα και η πιστότητα στην απόδοση των εικόνων που βλέπω.
Εχω κατεβάσει αρκετές φορές την ίδα ταινία και σε 720 και σε 1080 και η διαφορά τους είναι εμφανής από οποιαδήποτε (λογική) απόσταση και αν τις δω....
Πες τα ρε φιλε γιατι θα μας τρελανουν σε λιγο. Απλως οσα δεν φτανει η αλεπου (Trisalon) τα βγαζει κρεμασταρια...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.