Υπαρξιακά ζητήματα Εξοπλισμού

20550_1_a.jpg

Tετοια δηλαδη?

Ετοιμοπαραδοτη στα 1600 ευρα... κομματακι ακριβες βγαινουν αυτες... και αν βαλεις και τον φακο... :guitarist:

Re: Απάντηση: Υπαρξιακά ζητήματα Εξοπλισμού

Και για olympus βλέπω ότι εξακολουθούμε να είμαστε φθηνοί. Εδώ η Ε-Μ5 έχει 899 ευρώ το σώμα και την παίρνεις στα 800....

800 μετρητοις λες ε...? Ωραια ειναι, δε λεω, αλλα δεν ειμαι ακομα ετοιμος για 2ο συστημα... (φοβαμαι οτι θα μου αρεσει και μετα τι θα τα κανω τα canonia? Θα πρεπει να τα πουλησω στον... racer... :flipout:)..

Υπάρχουν στο γερμανικό evilbay μερικές σε δημοπρασία κάτω απο 1000. Υπάρχει μια μαύρη με αρχική 750 που λήγει σε καναδυο ώρες χωρίς προσφορά ακόμα. Αλλά η ασημί είναι απείρως πιο ωραία. Φακούς, δεν είμαστε ακόμα για leica. Voigtlαnder και ξερό ψωμί... Αλλά σκέψου τί ωραίος συνδυασμός ειδικά για ταξιδάκια. ΝΕΧ7 για ψηφιακό, Μ6 για φιλμ, ενα σετ φακών και για τις δυο.

400αρης:

4354444136_5e3b769507.jpg

600αρης:

4582555589_538a97705d_z.jpg

Ξαναguess, 400αρης :p

Δεν βλεπω κανενα ενδιαφερον απο τους νικονακηδες, σχεδον σε κανενα φορουμ (για ελληνικο μιλαω κυριως) για τον 70-200/4vr... οι κριτικες μιλανε για αριστο φακο με τσουχτερη τιμη... τον σκεφτεται κανεις απο εδω ?

Δεν βλεπω κανενα ενδιαφερον απο τους νικονακηδες, σχεδον σε κανενα φορουμ (για ελληνικο μιλαω κυριως) για τον 70-200/4vr... οι κριτικες μιλανε για αριστο φακο με τσουχτερη τιμη... τον σκεφτεται κανεις απο εδω ?

Εγώ τον θέλω.. Λαλά δεν υπάρχουν :p

Και εγω τον θελω, αλλα αργοτερα.
Λιγουρευομαι και τον 35αρη τον sigma....και δεν ξερω ποια ειναι η προτεραιοτητα...

Αν παρεις 35ρη 1,4 -ακομα και σιγμα :antlers: - θα σου παει αχρηστος ο 24-70... κριμα δεν ειναι?

Ψηφιζω 70-200 αναμεσα στους δυο, αν και νομιζω οτι δεν χρειαζεσαι ουτε τον 70-200...

Εγω νομιζω πως πρεπει να μαθω την μηχανουλα πρωτα, να βγαλω καμια φωτογραφια, και βλεπουμε...
Ισως ενα φλας καποια στιγμη να το αγορασω, αλλα και παλι εχει αρχισει ηδη και μεγαλώνει η μερα :D

Μολις εισαι ετοιμος δωσε και λεπτομερειες... κατασταση, τιμη, απο που, τι πως, γιατι... κτλ

Καλοριζικη... :2thumb22sup: