Δεν έχω δει της ΟΜ5, αλλά το σκόπευτρο της ΝΕΧ7 είναι πραγματικά εκπληκτικό. Πριν το απορρίψεις πρέπει να το δεις.
Υπαρξιακή χρήση νο2.]
Ντίνο καλορίζικο το εργαλείο!!!
Εύχομαι να την ευχαριστηθείς και να την λιώσεις στην χρήση!!!!
Υπαρξιακή χρήση νο2.
Μήπως αντί να πάω στην D600, να περιμένω για την 6D μόλις πέσει λίγο η τιμή? Απο την μία είναι λίγο ακριβότερη, αλλά απο την άλλη μπορεί να πάρει (έστω και με αντάπτορα) τους φακούς που ήδη έχω, ρίχνοντας το κόστος εκεί. Έχω δλδ με την μία 50αρη, (Pentax M 1.7), 20mm (Mir 20M), 135mm, (Sonnar), φακούς με αξιοπρεπή απόδοση που η Νικον αχρηστεύει... Αν βάλεις το κόστος αγοράς ενός 50αρη και ενός 20αρη βγαίνει η διαφορά.
Χάνω βέβαια το weather/dust seal. Πόσο πιό fragile να είναι δλδ η 6D σε σχέση με την d600 σε νορμάλ συνθήκες? Δεν θα τραβάω σε αμμοθύελλα, αλλά σε ψιλόβροχο/χιονο, υγρασία με παγωνιά, παραλία θα πρέπει να είναι σε θέση να αντέχει.
Τις διαφορές στους αισθητήρες (υπέρ τις Νικον δλδ) δεν νομίζω οτι θα είμαι σε θέση να τις καταλάβω και τόσο...
Βέβαια, αν πάμε σε Canon, λες να μπορώ να βρώ σε κανένα μαγαζί καμία 5D MkII ακόμα, που είναι μια χαρά μηχανή και είναι και φθηνότερη και να τελειώνει το θέμα...
γμτ... χειρότερος και από τον Ηλία έχω γίνει... Δεν θα βγάλω άκρη στο τέλος...
Εν τέλη, αποφάσισα να μην κάνω τπτ. Να περιμένω δλδ.
Αν είναι η RX100 τι κερδίζω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.