Υπερεκτιμημένος Δίσκος/τραγούδι

Εγω λεω πως οποιος ακουσει το never mind the bullocks και δεν του αρεσει καθολου, τοτε μαλλον δεν του αρεσει καν το ροκ.

Οσο για το dark side..., το αν ειναι υπερεκτιμιμενο ή οχι το εχει κρινει η ιστορια. Προσωπικα, μου τη σπαει να ακουω/διαβαζω πορωμενες αρνητικες γνωμες για ενα εργο τεχνης που αποτελει σημειο αναφορας για ολον τον πλανητη. Αλλο να πεις πως δεν ειναι του γουστου σου ή δε σου κανει το κλικ και αλλο να το θαψεις. Να πω κι εγω λοιπον πως η "εναστρη νυχτα" του Βαν Γκογκ ειναι μια βλακεια και μιση. Μαγκια μου?

Re: Απάντηση: Υπερεκτιμημένος Δίσκος/τραγούδι

Επειδή θεωρώ ότι η μουσική μπορεί να είναι και πολιτική αντίληψη και τρόπος ζωής, δεν με ενοχλεί η "δολοφονία" του ροκ (ή της μουσικής γενικότερα) από τους pistols.

Μου αρέσει αυτή η παρακμή στον ήχο τους ακριβώς επειδή εξέφραζε με ειλικρίνεια και αμεσότητα την κοινωνική παρακμή.

Άλλωστε οι pistols ήταν κυρίως στίχος που μύριζε μπαρούτι. Η αξία βρίσκεται στους στίχους και στην παράνοια της ερμηνείας τους. Είναι το ακραία ενοχλητικό μανιφέστο του καταπιεσμένου εφήβου από το πολιτειακό σύστημα της Βρετανίας.

Νομίζω ότι δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς την σπουδαιότητα τους. Καθόρισαν ξανά τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την (ροκ) μουσική. Άλλο αν μετά αυτό οικοιοποιήθηκε και μετατράπηκε σε έρευνα αγοράς για την νεολαία, από τις πολυεθνικές.

Πάμε σαν άλλοτε.:Banane0: :Banane0: Απο τωρα γνωρίζω τίς απαντήσεις τών παλαιοτέρων.Ωχ,ωχ παραγνωριστήκαμε.Ντόκ να ξέρεις.Μολις πείς κατι εναντίον τους εγώ θα φωνάξω Υes.:flipout: :flipout:

Εγω λεω πως οποιος ακουσει το never mind the bullocks και δεν του αρεσει καθολου, τοτε μαλλον δεν του αρεσει καν το ροκ.

Δεν το έχω καν . Ποτέ δεν το αγόρασα .

Οσο για το dark side..., το αν ειναι υπερεκτιμιμενο ή οχι το εχει κρινει η ιστορια. Προσωπικα, μου τη σπαει να ακουω/διαβαζω πορωμενες αρνητικες γνωμες για ενα εργο τεχνης που αποτελει σημειο αναφορας για ολον τον πλανητη. Αλλο να πεις πως δεν ειναι του γουστου σου ή δε σου κανει το κλικ και αλλο να το θαψεις. Να πω κι εγω λοιπον πως η "εναστρη νυχτα" του Βαν Γκογκ ειναι μια βλακεια και μιση. Μαγκια μου?

η δεύτερη παράγραφος του μηνύματος σου δεν έρχεται λίγο σε αντίθεση με την πρωτη ; λίγο ...λέμε...

Πάμε σαν άλλοτε.:Banane0: :Banane0: Απο τωρα γνωρίζω τίς απαντήσεις τών παλαιοτέρων.Ωχ,ωχ παραγνωριστήκαμε.Ντόκ να ξέρεις.Μολις πείς κατι εναντίον τους εγώ θα φωνάξω Υes.:flipout: :flipout:

Ενώ οι καινούργιοι ; πχ Πολυχρονίδης . Καρμπόν της σχολής "Το ροκ ως ιδεολογία μπλα μπλα μπλα ...":flipout: :flipout: -bye-

μου τη σπαει να ακουω/διαβαζω πορωμενες γνωμες για ενα εργο τεχνης

Sorry για το editing αλλά έτσι φαίνεται πιό καθαρά .

Πάντως ειλικρινά έχω μιά απορία , που θα ήθελα να μου την απαντήσετε , όλοι εσείς της ιδεολογικής σχολής του ρόκ.

Ησασταν ας πούμε 16 , 17 , 19 ετών , αγοράσατε το never mind the bollocks και σας άρεσε ; τι ακριβώς ; και τι ακούγατε μέχρι τότε ; ποιό ήταν το μέτρο σύγκρισης ;

:chinscratch: :chinscratch: .......

Προσπαθώ να σας καταλάβω, αλλά.....δεν.....

Τι σημαίνει υπερεκτιμημένος δίσκος ή τραγούδι ????

Με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο για όλα τα προιόντα της αγοράς.... είναι καθαρά θέμα γούστου....
ή μήπως κάνω λάθος ????

Διορθώστε με αν κάνω λάθος και αιτιολογίστε παρακαλώ !!! (τι έγραψα πάλι ο #@$@#):ears: :ears:

Τι να κάνουμε Νίκο μου.Δεν είναι όλα aerial στην ζωή.Εχει και wild side

μόνον ως κακόγουστο αστείο μπορώ να εκλάβω το σχολιό σου , εγώ τουλάχιστον ακούω πρώτα με μεγάλη προσοχή , όπως στην
περίπτωση των pistols ,πριν απορρίψω.

Τι απερριψα.??:speechless-smiley-0 .Εχω πολύ καλή γνώμη για το aerial,και τόχω γράψει.Μπορεί στο ποδόσφαιρο ναμαι γαύρος,αλλά στην μουσική δεν υποστηρίζω μιά ομάδα.Εχω ένα μουσικό εύρος.Το τελευταίο μπορείς να το εκλάβεις όχι ως κακόγουστο αστείο,αλλά ως αλαζονεία με επίγνωση.
Και σίγουρα δεν ακούω έναν μονον καλλιτέχνη.

Απάντηση: Re: Υπερεκτιμημένος Δίσκος/τραγούδι

:chinscratch: :chinscratch: .......

Προσπαθώ να σας καταλάβω, αλλά.....δεν.....

Τι σημαίνει υπερεκτιμημένος δίσκος ή τραγούδι ????

Με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο για όλα τα προιόντα της αγοράς.... είναι καθαρά θέμα γούστου....
ή μήπως κάνω λάθος ????

Διορθώστε με αν κάνω λάθος και αιτιολογίστε παρακαλώ !!! (τι έγραψα πάλι ο #@$@#):ears: :ears:

Βρε Αντώνη πήγαινε μια σελίδα πίσω και θα δείς.Αν πάλ δεν ..no problem:ernaehrung004: :Banane0:

επειδή δεν γνωριζόμαστε επαρκώς ώστε να γνωρίζεις τα ακουσματά μου
και τις γνώσεις- εμπειρίες μου επί του αντικειμένου , καλό θα ήταν να αφήσεις την ''αλαζονεια με επίγνωση'' κατά μέρος .

Για να μήν κρυβόμαστε Δημήτρη, όταν κύκλοφόρησε το Never mind the bollocks το '76, εγώ ήμουν 3 χρονών. Στην πορεία αντιμετώπισα με τα ίδια μέτρα και σταθμά τα 60'ς, 70'ς, και early 80'ς. Δικαιούμαι να έχω λοιπόν μία πιο "αντικειμενική" άποψη για όλα αυτά επειδή δεν μεγάλωσα με αυτά.

Επειδή όμως στην Ελλάδα όλα έρχονται με καθυστέρηση 5 ετών περίπου και εφόσον (Δημήτρη και Νίκο) τώρα είστε γύρω στα 45, θα έπρεπε να μιλάτε εσείς έτσι για όλα αυτά γιατί σας αφορούν άμεσα ως εποχή.

Όταν οδηγώ και ακούω το God save the Queen, τρέμουν τα χέρια μου, κάτι που συμβαίνει με ελάχιστα κομμάτια. Και ακριβώς αυτό μου αρέσει: ότι είναι πρόχειρο, ατάλαντο, βρώμικο και παρακμιακό. Όπως είναι και η ζωή μας πολλές φορές.

Μα για μένα μιλάω.Για κανέναν άλλον.Ακούω και pistols και Bush και πολλά άλλα.Σιγά μην αφήσω την ΔΙΚΗ μου ´αλαζονεία με επίγνωση´κατά μέρος.
Υ.Γ
Φυσικά και δεν μπορώ να ξέρω τι ακούει ο καθενας σπίτι του.Στο φόρουμ ενημερώνομαι απο τίς λίστες...........

Re: Απάντηση: Re: Υπερεκτιμημένος Δίσκος/τραγούδι

Βρε Αντώνη πήγαινε μια σελίδα πίσω και θα δείς.Αν πάλ δεν ..no problem:ernaehrung004: :Banane0:

Δεν με κατάλαβες Μήτσο μου !!!!

Γι'αυτό ακριβώς το έγραψα...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Υπερεκτιμημένος Δίσκος/τραγούδι

Φυσικά και δεν μπορώ να ξέρω τι ακούει ο καθενας σπίτι του.Στο φόρουμ ενημερώνομαι απο τίς λίστες...........

Όπου και πάλι δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς τι μας τη βαράει να ακούσουμε, ότι και να γράφουμε στις λίστες...
:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπερεκτιμημένος Δίσκος/τραγούδι

Όπου και πάλι δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς τι μας τη βαράει να ακούσουμε, ότι και να γράφουμε στις λίστες...
:ernaehrung004:

Καλά ρε σύ.Αμα φοράς στολή παραλλαγής.:flipout: