Δημήτρη σωστό , ούτε που το σκέφτηκα, το δικό μου άγχος ήταν να μπορέσω να βάλω και τις τρεις ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ στο κάδρο , ο δρόμος έχει φοβερη κλίση και μόνο σε μια γωνία αυτή που έκατσα σε υψώματακι στο απέναντι πεζοδρόμιο βγαίνει η μεσαία μέσα καμινάδα στα δένδρα. Υπηρχε και ένα καλώδιο στον ουρανό αριστερά που μεθοδικά το έφαγα. Έπεσε και λίγο διόρθωση σε γεωμετρία ...
Τα ξασπρισμένα δενδρα πίσω (όχι τα εμπρός) πάντως στη δικη μου οπτική πλησιάζουν πολύ σε μορφή το ορεινό λευκό έλατο που βλέπεις σε μεγάλο υψόμετρο.
Η φωτό τραβήχθηκε σε πρωινό περίπατο εν μέσω καραντίνας. Θα κάνω ένα ποτ πουρί στη συνέχεια που θα έχει λίγο από ολα , αρχιτεκτονικό , παλιους σταθμούς τραίνου, δρομίσιες , λιμανίσιες, αστικό τοπίο , φάρ ουέστ κλπ. Θα μπορούσα να τις βάλω σε κάθε θεματολογία αλλά νομίζω οτι αξίζουν να έχουν το δικό τους νήμα εδώ.
ΥΣ
για βράδυνες υπέρυθρες θα ξαναδοκιμάσω μόνο αν πετύχει η μετατροπή της ΕΜ1 ωτσε να έχω σταθεροποίηση , με την G3 δεν γίνεται αφού το 780nm φίλτρο είναι πάνω από 10 στοπ. Αν πάτε λϊγο πίσω στο νήμα θα βρείτε
και βραδυνή προσπάθεια σε χριστουγεννιάτικη φωτό όταν είχα πάρει για λίγες ημέρες μια ΕΜ10ΙΙ αλλά την επέστρεψα γιατί έβγαλε θέμα στην εστίαση.
Βέβαια εκεί για να βγαλεις κάτι της προκοπής πρέπει να φωτίσεις εσυ το θέμα σου με υπέρυθρο φως, αλλά το βράδυ που να το βρείς , πρέπει να το παράγεις με ειδικό υπέρυθρο φλας.