Υπηρεσία PVR από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Εγω προλαβα και τον πηρα απο την παρασκευη....ισως θελουν να διορθωσουν το προβλημα που δημιουργειται με το μονο καλωδιο? το οποιο απ'ο,τι καταλαβα ειναι αρκετα σοβαρο. Και διεκοψαν την προωθηση του για λιγες μερες? μεχρι να το φτιαξουν.

Τι πρόβλημα υπάρχει με το μονό καλώδιο; Δεν πρόσεξα κάποια ιδιαίτερη αναφορά σε προηγούμενα μηνύματα, ίσως να μου διέφυγε βέβαια...

Εγώ υποθέτω ότι τους δέκτες δεν ταρίζει ο κατασκευαστής στον ΟΤΕ, οπότε μπορεί απλά να μην υπάρχει το κονδύλι για την παραγγελία περισσότερων αυτή την στιγμή.
Το ότι οι δέκτες είναι με χρησιδάνειο, απαιτεί και κάποιο ποσό που σίγουρα ο ΟΤΕ έχει, αλλά μπορεί να μην θέλει να διαθέσει.

Ισχυει ότι έγραψε ο Davinci.
Για να φανταστείς στο πρώτο 48ωρο έγιναν 3650 ενεργοποιήσεις καρτών από τις οποίες η 3450 ήταν για αντικαταστήσει παλαιών δεκτών (combo Η NS 1110) με δέκτες PVR και οι υπόλοιπες καινούργιοι πελάτες για PVR.Η ζήτηση είναι τεράστια και με ένα πρώτο Γενικό Σύνολο χοντρικά μιλάμε για πάνω από 12.000 δέκτες που θα φύγουν για υφιστάμενους και καινούργιους πελάτες

Last edited:
Όταν ζητάγαμε pvr λέγαμε μερικοί εδώ μέσα έλα τώρα και τι απήχηση θα έχει και είμαστε λίγοι στο avclub κτλ.
Τώρα η πραγματικότητα μας δικαιώνει.
Και για την ιστορία ήταν σήμερα να κάνω κίνηση για τον pvr γιατί ήμουν πελαγωμένος τις προηγούμενες μέρες αλλά πέταξε το πουλί οπότε περιμένουμε.

Mιας και ο dream21 και ο imcan γραφουν και μας ενημερωνουν σχετικα με το pvr,μπορουν να μας πουν ποτε περιπου πιστευουν οτι θα λυθει το προβλημα με τις εγγραφες με το ενα καλωδιο;Eυχαριστω

Ισχυει ότι έγραψε ο Davinci.
Για να φανταστείς στο πρώτο 48ωρο έγιναν 3650 ενεργοποιήσεις καρτών από τις οποίες η 3450 ήταν για αντικαταστήσει παλαιών δεκτών (combo Η NS 1110) με δέκτες PVR και οι υπόλοιπες καινούργιοι πελάτες για PVR.Η ζήτηση είναι τεράστια και με ένα πρώτο Γενικό Σύνολο χοντρικά μιλάμε για πάνω από 12.000 δέκτες που θα φύγουν για υφιστάμενους και καινούργιους πελάτες

Που στην ευχη το πηραν ολοι ειδηση και ετρεξαν ??

Ξέρουμε πότε θα έρθει η καινούρια παραλαβή?

Last edited by a moderator:
Και με τι προυποθεσεις τα δινουν λιγα λιγα , αφου δεν σε βαζουν ουτε καν ας πουμε σε λιστα αναμονης..;
Θα παρω και παλι αυριο να δω τι θα μου πουν αυτη τη φορα.

Δεν μπορω να καταλαβω πως ο οτε. δεν ειχε προβλεψει την μεγαλη ζητηση του pvr δεκτη?!...μαρκετινγκ δεν εχουν εκει περα? με προχειρους υπολογισμους σε 1,5 χρονο ο οτε κανει αποσβεση του κοστους του δεκτη και παραλληλα κερδιζει πολλους νεους συνδρομητες.
Βεβαια δεν αποκλειω και την τεχνητη ελλειψη, ετσι ωστε να αυξησει αποτομα την ζητηση μεσοπροθεσμα....

Παιδια γενιάς σας την περασμένη Τετάρτη έκανα τηλεφωνική παραγγελία στο13888 για παραλαβή του νέου ανοδικό ποιητή pvr του ούτε και ενώ μου είπαν όλα εντάξει μου είπανε ότι θα τον παρά λάμβανα σήμερα Παρασκευή το πρωί με τα ΕΛΤΑ όσο ηδατε εσείς παιδικό ποιητή είδα και εγώ και όταν πείρα πάλι στο 13888 μου είπανε ότι δεν είχαν κόψει δελτίο αποστολής για σήμερα τώρα απο βδομάδα και βλέπουμε σοβαρή υπηρεσία έχουν και τους έχω δώσω τόσα λεφτά τόσα χρόνια αυτά σας ευχαριστω πολυ

Δεν υπάρχουν δέκτες είναι απλό. Και εγώ τυχερός στάθηκα και βρήκα έναν σε ΟΤΕShop , σε Γερμανό που ρώτησα πιο πριν δεν είχαν λάβει τίποτα. Λογικά από εβδομάδα θα έρθει νέα παρτίδα.

Kαι εγω ημουν τυχερος και βρηκα σε Oteshop .
Μαλιστα ο υπαλληλος που ρωτησα δεν ηθελε να μου τον δωσει λεγοντας μου οτι η διαδικασια πρεπει να γινει μεσω του 13888 , αλλα με "εσωσε" μια κοπελλα υπαλληλος που ακουσε και παρενεβει λεγοντας του οτι εχει ελθει νεα ενημερωση και μπορουν να δινουν πλεον τους νεους δεκτες , αν φυσικα εχουν διαθεσιμους.
Και ο δικος μου ο τελευταιος ηταν .

Last edited by a moderator:
Καλημέρα σας. Φίλος μου πήρε τον PVR από κατάστημα OTESHOP. Τον πήρε την Τρίτη αφού έδωσε πίσω τον παλιό του δέκτη. Μέχρι και σήμερα από όσο γνωρίζω δεν του έχουν ενεργοποιήσει καν την υπηρεσία TV. Από το 13888 τον έχουν στο περίμενε γιατί καταχώρησαν λέει λανθασμένα τα σειριακά ή υπάρχει ένα συστημικό πρόβλημα, κάτι τέτοιο. Σε εσάς που έχετε ήδη τον δέκτη, πόσο χρόνο σας πήρε για ενεργοποίηση;

Παιδιά όποιος (εκτός από διαθεσιμότητα δεκτών) περίμενε να λυθεί το πρόβλημα με τις εγγραφές και το παράλληλο ζάπινγκ για να προβεί σε παραγγελία, μπορεί να προχωρήσει. Το πρόβλημα λύθηκε, έκδοση firmware κλπ αναφέρω στο thread του δέκτη.

Καλημέρα σας. Φίλος μου πήρε τον PVR από κατάστημα OTESHOP. Τον πήρε την Τρίτη αφού έδωσε πίσω τον παλιό του δέκτη. Μέχρι και σήμερα από όσο γνωρίζω δεν του έχουν ενεργοποιήσει καν την υπηρεσία TV. Από το 13888 τον έχουν στο περίμενε γιατί καταχώρησαν λέει λανθασμένα τα σειριακά ή υπάρχει ένα συστημικό πρόβλημα, κάτι τέτοιο. Σε εσάς που έχετε ήδη τον δέκτη, πόσο χρόνο σας πήρε για ενεργοποίηση;

Η ενεργοποίηση γίνεται αυτόματα λίγο μετά την καταχώρηση της αίτησης....εκτός και εάν το κατάστημα ή το 13888 καταχωρήσει άλλα αντί άλλων οπότε απαιτείται διόρθωση η οποία επίσης δεν παίρνει πολύ.

Επίσης έμαθα ότι έρχεται νέα παρτίδα από PVRs τη Δευτέρα.....