Υπηρεσία PVR από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Όσοι είναι συνδρομητές από την αρχή δεν χρειάζεται να γυρίσουν πίσω τον αποκωδικοποιητή με την κάρτα. Απλά παίρνουν τον καινούργιο και μόλις ενεργοποιηθεί, παύει η παλιά κάρτα να δουλεύει.

Με χρησιδάνειο έχω το νυν αποκωδικοποιητή.

Re: Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Αν πας σε μαγαζί η παλιά κάρτα πότε παύει να λειτουργεί;
Με την ενεργοποίηση του νέου

Re: Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

ΟΧΙ, μόνο όσοι έχουν κάνει νέες συνδρομές από τον Νοέμβριο του 2012 και μετά πρέπει να επιστρ'εψουν τον παλιό δέκτη.

Ο δέκτης ο δικός μου τον είχα πάρει με χρησιδάνειο τον Ιούνιο 2012 θα χρειαστεί να τον πάω και εγώ πίσω ? Σε ρωτάω γιατί θέλω να είμαι σίγουρος γ'αυτά που λες .

Εννοείς τον Ιούνιο του 2013 ??.... γιατί τον Ιούνιο του 2012 δεν υπήρχε χρησιδάνειο

Τον είχα πάρει δωρεάν που έτρεχε μια προσφορά, δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά δεν είναι με χρησιδάνειο ?

Last edited by a moderator:

imcan, δέκτη-σύνδεση πήρα-έγινε μέσω του 13888.Θα μπορώ να τον δώσω σε οποιοδήποτε κατάστημα και να πάρω τον καινούργιο;

Εννοείται

Τον είχα πάρει δωρεάν που έτρεχε μια προσφορά, δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά δεν είναι με χρησιδάνειο ?
Διάβασε τη Σύμβαση σου, εάν την έχεις...τον Ιούνιο του 12 που έτρεχε η προσφορά με τις κεραίες δεν υπήρχει χρησιδάνειο.

Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Την διάβασα δεν γράφει πουθενά για χρησιδάνειο μέσα στην σύμβαση, άρα δεν το πάω πίσω ? Είχα πάρει στην προσφορά δωρεάν μόνο τον αποκωδικοποιητή όχι το πιάτο γιατί είχα δικό μου . Θα χρειαστώ τίποτε να πάρω μαζί μου για να μπορέσω να πάρω τον PVR από το κατάστημα ?

Last edited:

Τον δέκτη με όλα τα παρελκόμενα, τροφοδοτικό, κάρτα, τηλεκοντρόλ, καλώδια στη συσκευασία εάν την έχεις

Δηλαδή επιστρέφω το δέκτη που έχω ? Aφού δεν είναι με χρησιδάνειο... διάβασα την σύμβαση και δεν γράφει πουθενά κάτι τέτοιο, εγώ ρωτάω αν θα πάρω κάτι παραπάνω για να μου δώσουν τον PVR .

Last edited:

ΟΧΙ, μόνο όσοι έχουν κάνει νέες συνδρομές από τον Νοέμβριο του 2012 και μετά πρέπει να επιστρ'εψουν τον παλιό δέκτη.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μένει να δω κατά πόσο ισχύουν τα θεματάκια σχετικά με το πιξελιασμα που αναφέρθηκε στο σχετικό θέμα για το δέκτη και αναλόγως θα δω τι θα κάνω.

Γράφτηκε στο θέμα του pvr δέκτη πως ισχύει το θέμα με τα πιξελιάσματα στην εγγραφή κατά την διάρκεια του ζάπινγκ και πως θα διορθωθεί με μελλοντικό firmware update. Αν τώρα εγώ πω πως έλεγαν πως έκαναν δοκιμαστικά τόσο καιρό στην υπηρεσία για να λανσαριστεί χωρίς προβλήματα κλπ κλπ θα με πείτε γκρινιάρη, γι'αυτό δεν το λέω :)

Μακάρι να λυθεί (και να μην είναι κάποιο θέμα υλικού)...

Για τους διαχειριστές μαλλον πρεπει να αλλαξει ο τιτλος του thread

παλικαρια μια βοηθεια....ισχυει αυτο που λενε οτι για να εχεις τον pvr δεκτη και να χρησιμοποιεις εγγραφες και το προγραμμα των περασμενων 2 ημερων πρεπει να εχω και οτε στην γραμμη ιντερνετ???
Δηλαδη χωρις οτε νετ δεν μπορω να κανω εγγραφες????

εγω με αιτηση για pvr 7/11 παραλαμβανω τριτη με πορτα πορτα η καρτα μου δουλευει ακομα

παλικαρια μια βοηθεια....ισχυει αυτο που λενε οτι για να εχεις τον pvr δεκτη και να χρησιμοποιεις εγγραφες και το προγραμμα των περασμενων 2 ημερων πρεπει να εχω και οτε στην γραμμη ιντερνετ???
Πες μας ποιος το λέει.

Όχι, δεν ισχύει. Για το multiview έχει αναφερθεί κάτι σχετικό αλλά είναι τελείως θεωρητικό (όταν μιλάμε για κάτι που αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα στο 2015).

κάπου τα έχεις μπερδέψει,ο δορυφορικός pvr δεν μπορεί να έχει το πρόγραμμα των περασμένων 2 ημερών,μόνο στο iptv έχεις την υπηρεσία OTE REPLAY TV

Last edited: