Υπηρεσία PVR από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Ένα χρόνο πριν ο ΟΤΕ άλλαξε πολιτική διάθεσης των τερματικών, STBs modems, και τα δίνει δωρεάν, εκτός από το PVR, για όσο διάστημα παραμένει κάποιος στην υπηρεσία. Εάν κάποιος συνδρομητής διακόψει την υπηρεσία πρέπει να επιστρέψει πίσω τον παλιό εξοπλισμό, αλλιώς χρεώνεται.

Παιδιά προσέξτε! Κάλεσα στο 13888 και μίλησα με τον προϊστάμενο. Η παλαιά κάρτα ακυρώνεται την ημέρα που κόβεται το παραστατικό για τα ΕΛΤΑ. Το παραστατικό εκδίδεται μία εργάσιμη πριν την παραλαβή. Δηλαδή για όσους παραλαμβάνουμε την Δευτέρα, αύριο θα κοπεί. Ακύρωσα την αίτηση και "στόλισα" τον προϊστάμενο.

Για άμεση και γρήγορη αντικατάσταση θα πρότεινα να πάτε σε ένα κατάστημα, αφήνεις τον παλιό, παίρνεις τον καινούργιο, μέχρι να πας σπίτι έχει ενεργοποιηθεί...το πολύ πολύ να πάρεις το 13888 για να ξαναστείλουν τα κλειδιά

Last edited by a moderator:
Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Για άμεση και γρήγορη αντικατάσταση θα πρότεινα να πάτε σε ένα κατάστημα, αφήνεις τον παλιό, παίρνεις τον καινούργιο, μέχρι να πας σπίτι έχει ενεργοποιηθεί...το πολύ πολύ να πάρεις το 13888 για να ξαναστείλουν τα κλειδιά

Κανένα κατάστημα δεν έχει διαθέσιμο. Μόνο οι κεντρικές αποθήκες που είναι ανοικτές έως τις 14:30 και δεν μπορώ να πάω γιατί δουλεύω.
Και στο κατάστημα της Πατησίων μου είπαν πως και να τους έρθει, δεν ξέρουν πως να κόψουν το παραστατικό. Είναι τραγικοί.....

Έχετε πλάκα ορισμένοι με την γκρίνια σας ...

Θεωρώ πως έπρεπε να ενημερωθώ πως θα μείνω 3 ημέρες χωρίς τηλεόραση...
Όπως επίσης πως όταν λανσάρεται μια υπηρεσία, τα καταστήματά της πρέπει να έχουν έστω από ένα δέκτη!
Δεν είναι γκρίνια, οργή είναι πλέον. Ερασιτέχνες.

Ενταξει, μετα απο κανα χρονο ισως στρωσει το πραμα... Θα μαζεψουν και αρκετα 169ρια, χωρια τα τζαμπε 4ρια μεχρι τοτε... ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ειναι, απλα δεν το πηραμε χαμπαρι να τους κραξουμε μαζικα!

Το ωραιο ειναι πως ηθελα να βαλω ΟΤΕTV, περιμενα το pvr, και με αυτα που ακουω ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ, τουλαχιστον pvr με τιποτα!!! Τωρα που το σκεφτομαι δε βαζω καν Οτε αν δε βαλουν αυτοι πρωτα μυαλο.

Ακου 4 ευρω καθε μηνα για παντα και αντι να ξεχρεωνεις μετα απο ευλογο χρονικο διαστημα και να σου μενει το μηχανημα χωρις πλεον τα +4, σου ζητανε λεει και 169?????????????????:twoguns:
Το οτι η Nova θα φαινοτανε η σοβαροτερη εταιρια πλεον μετα απο αυτο το ωραιο τελευταιο
του ΟΤΕ ποιος το περιμενε!:SFGSFGSF: Εγω το ειπα και σε αλλα post μου: Αντι να εχουμε ανταγωνισμο και μειωση των τιμων, εχουμε συνεχη αυξηση του ΟΤΕ για να φτασει το 50ρι της NOVA!

Εν μεσω οικονομικης κρισης ολα αυτα...
Οχι ρε παιδια, μη το αφησετε να περασει οσοι τους τα σταζετε!

Last edited:

Το χειρότερο αρνητικό για εμένα είναι ότι εφόσον σου στείλουν τον νέο δέκτη πρέπει να διακοπεί η υπάρχουσα σύνδεση οπότε μένεις 1-2 ημέρες χωρίς OTE TV. Για τον λόγο αυτό θα περιμένω να τον πάρω από κατάστημα ΟΤΕ ή Γερμανός και όχι με κούριερ.

Επειδή έχω αρκετό καιρό τον δέκτη δεν χρειάζεται να τον δώσω πίσω όμως σύμφωνα με το 13888. Πιθανολογώ ότι και με τον PVR εφόσον είναι μακροχρόνια η μίσθωση δεν θα ισχύσει το "πρόστιμο" των 169 ευρώ τελικά και τζάμπα κάποιοι φωνάζουν.

Μήπως απλά έγινες συνδρομητής πριν ο δέκτης δοθεί με χρησιδάνειο; Νομίζω μια περίοδο δινόταν ο δέκτης δωρεάν. Αν θυμάμαι καλά...
(Εγώ από τον Απρίλιο είμαι με χρησιδάνειο...)

Λογικά αυτό ισχύει που λες....

Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Είμαι συνδρομητής από την αρχή σχεδόν του δορυφορικού (Νοέμβριος 11)Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε ξεκίνησε. Αλλά πρέπει να ήταν πολύ λίγο πρίν....
Τότε λοιπόν δεν υπήρχε δέκτης με δάνειο και τέτοια...
Δεν νομίζω να μου ζητήσουμε τον δέκτη πίσω ?

Δεν μπορω να καταλαβω τι καταναλωτική τρέλα σας εχει πιάσει με τον νέο δεκτη. Περιμένετε μερικές μέρες να έρθει στα καταστήματα δεν έγινε και τίποτα.

Είμαι συνδρομητής από την αρχή σχεδόν του δορυφορικού (Νοέμβριος 11)Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε ξεκίνησε. Αλλά πρέπει να ήταν πολύ λίγο πρίν....
ΟΧΙ

Re: Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Και εγώ από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας είμαι συνδρομητής (με τον combo δέκτη). Δεν χρειάζεται να τον δώσεις πίσω γιατί είσαι στην ίδια κατηγορία με εμένα.

Όπως επίσης πως όταν λανσάρεται μια υπηρεσία, τα καταστήματά της πρέπει να έχουν έστω από ένα δέκτη!

Εμενα παντως με πηρα η κοπελα απο το 13888 μετα απο 2 ωρες που εκανα τηλεφωνικη παραγγελια και με ενημερωσε οτι δεν θα βλεπω μεχρι την Δευτερα και ετσι ακυρωσα και την αιτηση

Είναι το κόστος του early adopter. Μπορούσες κάλιστα να περιμένεις. Δε θα πεθάνεις κιόλας που δε θα έχεις OTE TV κάποιες μέρες!
Μου θυμίζετε τους "άρρωστους" που περιμένουν επί ώρες σε ουρές για να ανοίξουν τα καταστήματα και να πάρουν Iphone, windows ή ότι άλλο περιμένουν. Έλεος δηλαδή.

@qspock: Πήγαινε στη Nova τότε, που σου δίνει τον 865 149 ευρώ. Σε 3 χρόνια ακόμα δε θα τα έχεις ισοφαρίσει. Άντε με την γκρίνια σας, κάθε άλλο παρά οπαδό του ΟΤΕ μπορεί να με πει κανείς αλλά βαρέθηκα τους γκρινιάριδες!

Εδώ κάποιοι φωνάζανε που είναι και που είναι το pvr επειδή απλά είχε γραφτεί από κάποιον που ήξερε κάτι από μέσα ότι σύντομα έρχεται pvr και απορείς με τη φασαρία τώρα που ανακοινώθηκε; Για μένα, εκτός από λίγο γραφικό βεβαίως, το να διαβάζω όλα αυτά τα μηνύματα "οργής"/ανυπομονησίας κατά καιρούς είναι θετικό. Μου δείχνει ότι αρκετός κόσμος δεν έχει άλλα πράγματα να τον απασχολούν τόσο πολύ και η βασική έγνοια του είναι πότε θα μπει νέο κανάλι, πότε θα έρθει το pvr, πότε το multiview κ.ο.κ. Είναι αναμφισβήτητα καλό να βλέπεις ότι δεν έχουν όλοι προβλήματα, ειδικά τη σημερινή εποχή.

Incan-Yperion
Ευχαριστώ... :thumbup:

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Λοιπόν μολίς πήρα μέσα τηλέφωνο και τελικά δεν ισχυει οτι έγραψα ποιο πάνω.
Ισχύει το εξής:
Μολίς ο καινούργιος δέκτης+ κάρτα φύγουν απο αποθήκη για να παραλάβει η courrier αυτοματος ο παλιός δέκτης+κάρτα παβει να λειτουργει.

Ευτυχώς η ευήθεια δεν ποινικοποιείται.......Απορώ ποιος το σκέφτηκε αυτό!Κι άντε να δεχτώ πως θα μείνεις, στην καλύτερη περίπτωση 1 μέρα χωρίς tv.Φανταστείτε λοιπόν πως όλοι θα ζητήσουν πίστωση για την 1 ημέρα, έστω και για το γαμώτο της ιστορίας.Με 230000 συνδρομητές ας υπολογίσουν οι ιθύοντες του ΟΤΕ πόσα λεφτά θα χαθούν, πέραν της αρνητικής εντύπωσης που δημιουργείται.

όχι μονο για το γαμώτο. Το σωστό και δίκαιο είναι να μην σε χρεώσουν για μια υπηρεσία που δεν διαθέτεις πλέον. Και όλοι πρέπει να ζητήσουν την μη χρέωση

Το ίδιο λέμε.Να δεις που θα μπλέξει ο ΟΤΕ σε πολλά δράματα με αυτή την τακτική και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.Νομίζουν πως έτσι εξασφαλίζουν πως έστω και για ένα λεπτό δεν θα βλέπει κανένας από τον παλιό αποκωδικοποιητή......
Το μη χείρον βέλτιστον....ούτε καν το έχουν ακουστά.

@qspock: Πήγαινε στη Nova τότε, που σου δίνει τον 865 149 ευρώ. Σε 3 χρόνια ακόμα δε θα τα έχεις ισοφαρίσει. Άντε με την γκρίνια σας, κάθε άλλο παρά οπαδό του ΟΤΕ μπορεί να με πει κανείς αλλά βαρέθηκα τους γκρινιάριδες!

Πριν μερικες μερες ενεργοποιηθηκε η Nova PVR μου. Με 49 ευρω τον πηρα, οχι 149. Υπαρχει κι αυτη η επιλογη στην εταιρια αυτη. Σε αντιθεση με τον
ΟΤΕ οπου αποσβεση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ γιατι πολυ απλα δεν προβλεπεται απο τα λεγομενα τους.

Κι εγω βαρεθηκα να διαβαζω ανακριβειες ετσι μονο και μονο για να την πουμε στον αλλον, δεν αγανακτω ομως με τους συμφορουμητες εδω αλλα με τις εταιριες και τις απατεωνιες τους. Αν καποιος απο τον ΟΤΕ διαβαζει εδω και δει τις αντιθεσεις αναμεσα στους πελατες, γιατι μετα να μην ανεβασει τις τιμες? Σου λεει μολις ενας λεει ειναι ακριβα, ο αλλος βγαινει και τον κραζει. Και δεν ειναι και δικος μας...

Αυτα