Υπηρεσία PVR από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Πολύ ξυπνητζίδικο αυτό που έκανε ο οτε με το pvr και τα 4 ευρώ. Σε ελάχιστο σχετικά χρόνο θα έχει κάνει απόσβεση της προμήθειας των μηχανημάτων και από την πίσω πόρτα θα έχει αυξήσει την συνδρομή σε όσους τον προμηθευτούν. Οι ανθρωποι ειναι γατόνια μπράβο τους. Εγώ προσωπικά δεν θα πάρω. Το πακέτο του οτε είναι αποκλειστικά αθλητικό πακέτο, υστερεί σημαντικά σε ταινίες, τα ντοκυμαντέρ ειναι κατά την γνωμη μου είναι μέτρια ( χωρίς ευθυνη του πακέτου ) οπότε περίπτωση να θες να δεις και αθλητικά και κάτι άλλο δεν υπάρχει. Μ'ονο για το nba πες οτι χρειαζεται λόγω ώρας, αλλά και αυτό μονο για τα playoffs. Aν υπήρχε καναλι αναλογο του espn america θα επαιρνα τον δεκτη γιατι με ενδιαφέρουν τα αμερικανικα σπορ αλλα λογω ώρας δεν μπορώ να τα δω ζωντανα. Πάντως μπράβο και παλι στους υπευθύνους του οτε, με τέτοια γατονια δυσκολα θα τα βγαλει πέρα η νοβα!!!!

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π γιατί δεν το αφήνουμε για όταν υλοποιηθεί και παραδοθεί για χρήση?
Δεν οφελεί σε τίποτε κάτι που δεν δίνεται στον τελικό χρήστη και που μόνο σκοπό έχει την μυθοπλασία.
Επίσης πολλοί θέλουν να πιστεύουν ότι η τεχνολογία είναι μονόδρομος και ότι παρουσιάζεται από κάποιον πρώτο στην Ελλάδα ως υλοποίηση οφείλει να το ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.Μέγα λάθος, αφού υπάρχουν και άλλοι τρόποι υλοποίησης ανάλογα το μέσο,την πλατφόρμα υποστήριξης και το υλικό.Πρέπει και καλά οι δέκτες να συνδέονται με φυσικό τρόπο?Αναλογικά ή ψηφιακά?Να βλέπουν και οι δύο ή παραπάνω δέκτες τον δορυφόρο ή μόνο το δίκτυο του ΟΤΕ? κλπΕγώ το μόνο που μπορώ να διαπιστώσω είναι ότι σαν τελικός χρήστης έχω περισσότερες επιλογές και μου δίνουν την ελευθερία επιλογής χωρίς να κρύβονται ψιλά γράμματα πίσω από κάποια εποχική προσφορά.

οκ-πασο..απλα επειδη το θεμα multiview απασχολει πολλους συνδρομητες,ειπα να δουμε πως μπορει να γινει με τον καινουργιο pvr.
απ¨οτι καταλαβαινω,ειναι λιγο περιπλοκο,οποτε το αφηνουμε στην ακρη.

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π γιατί δεν το αφήνουμε για όταν υλοποιηθεί και παραδοθεί για χρήση?
Δεν οφελεί σε τίποτε κάτι που δεν δίνεται στον τελικό χρήστη και που μόνο σκοπό έχει την μυθοπλασία.
Επίσης πολλοί θέλουν να πιστεύουν ότι η τεχνολογία είναι μονόδρομος και ότι παρουσιάζεται από κάποιον πρώτο στην Ελλάδα ως υλοποίηση οφείλει να το ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.Μέγα λάθος, αφού υπάρχουν και άλλοι τρόποι υλοποίησης ανάλογα το μέσο,την πλατφόρμα υποστήριξης και το υλικό.Πρέπει και καλά οι δέκτες να συνδέονται με φυσικό τρόπο?Αναλογικά ή ψηφιακά?Να βλέπουν και οι δύο ή παραπάνω δέκτες τον δορυφόρο ή μόνο το δίκτυο του ΟΤΕ? κλπΕγώ το μόνο που μπορώ να διαπιστώσω είναι ότι σαν τελικός χρήστης έχω περισσότερες επιλογές και μου δίνουν την ελευθερία επιλογής χωρίς να κρύβονται ψιλά γράμματα πίσω από κάποια εποχική προσφορά.

Φυσικά και πρέπει να συνδέονται με τρόπο που να τους προσδιορίζει χορικά, αλλιώς οι συνδρομητές θα πέσουν στο μισό. Εγώ στην Αθήνα και ο κουμπάρος μου στην Κρήτη θα μοιραζόμαστε 1 συνδρομή, και θα έχουμε multiview.
Θα δούμε τις λεπτομέρειες όταν και αν δώσει ο ΟΤΕ multiview, και θα δούμε αν θα είναι με τον δέκτη του pvr, ή με νέο...

Παντως ακομα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα αφου στο 13888 δεν ξέρουν τίποτα απολύτως. Ούτε στα καταστήματα ΟΤΕ γνωριζουν κάτι. Μάλλον απο εβδομάδα βλεπω να ομαλοποιείται η κατάσταση. Αφου απο αυτο που κατάλαβα δεν ειναι καθολικη η ενημέρωση αλλά παει βήμα-βήμα.

Απο σημερα λογικα θα ειναι πιο ενημερωμενοι, εχει μπει και στο site του οτε η ενοικιαση του δεκτη.

Μολις επικοινώνησα με κατάστημα ΟΤΕ στη Θεσσαλονικη (Διαβατά, Σταυρόυπολη) άφησα τηλέφωνο για να γίνει η αλλαγή μόλις παραλάβουν τους δέκτες. Λογικά σημερα θα παραληφθούν απο αυτά που μου είπανε και πάμε με τον παλίο και παίρνουμε τον νέο με την προσθετη επιβάρυνση των 4 /μήνα. Μου είπανε απλά πως δεν θα παραλάβουν αρκετά κομμάτια συγκριτικά με την ζήτηση που υπάρχει οποτε εγώ έχω ήδη πακετάρει τον δέκτη και τον έχω στο αυτοκίνητο και έκανα κράτηση ώστε να τον έχω ακόμη και σήμερα εφόσον έρθουν οι δέκτες.

Στον ΟΤΕ Καστοριας παλι δεν εχουν ιδεα ουτε και στο 13888

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

το θεμα μου ειναι οτι επειδη ο παταρας μου δουλευει εκτος νομου θα πρεπει να παω εγω στο OTEShop και δεν ξερω ανθα μου δωσουν τον δεκτη
πρόσεξε με τους τόνους, γιατί σαρώνουν οι παρακολουθήσεις στο διαδίκτυο...
εκτός νομού λέει το παλικάρι κυρ αστυνόμε, μην το μπουζουριάσετε!!!!

Last edited:
Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Πήγα κι εγώ ο καημένος να ρωτήσω σε ένα κατάστημα Γερμανός για το νέο δέκτη.Μου λέει η υπάλληλος πως τους περιμένουν σήμερα και θα διατίθενται από αύριο.Ρωτάω την διαδικασία και μου λέει πως θα πάω τον νυν δέκτη, θα πάρω τον καινούργιο, ενεργοποιώ την κάρτα και τέλος.
Επειδή κοντά στο σπίτι μου είναι άλλο ένα κατάστημα Γερμανός λέω ας πάω να ρωτήσω κι εκεί.Μου λέει πως τους έχουν.Ικανοποίηση από μέρους μου και τι ρωτάω τι πρέπει να γίνει.Μου λέει πως πρέπει να πάρω τηλέφωνο στο 13888, να πάρω έγκριση από τον ΟΤΕ για την αλλαγή του δέκτη και μετά να πάω και να τον πάρω.
Μένω παγωτό Νοέμβρη μήνα!Τις λέω αν είναι λογικό όλο αυτό και μου λέει πως έτσι είναι η διαδικασία.
Τι ισχύει ρε παιδιά;Είναι αυτή εξυπηρέτηση;Άλλα ο ένας, άλλα ο άλλος;
Τελικά για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται πως όσο καλό προιόν και να έχεις, αν το sales & after sales δε λειτουργεί, δεν έχεις ελπίδες στην αγορά.Αργά η γρήγορα θα σου γυρίσει την πλάτη.

Re: Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Ισχύει το πρώτο,.....όπως σε όλες τις δουλειές και στον ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟ υπάρχουν ενημερωμένοι υπάλληλοι και μη

Στο 13888 μου είπαν πως στην πυρός η υπηρεσία θα διατίθεται από Δευτέρα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως ο νέος δέκτης θα έχει μέσα κάρτα και θα χρειαστεί να την ενεργοποιήσουμε. Νόμιζα πως θα βγάζαμε την παλιά από τον παλιό δέκτη και θα την βάζαμε στον νέο.

Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Δεν διαφωνώ, σε όλες τις δουλειές υπάρχουν οι κακοί και οι καλοί υπάλληλοι(γενικά μιλάω).Αν όντως το 2ο κατάστημα είχε τους δέκτες, δεν έπρεπε να ρωτήσει εσάς την διαδικασία;Τέλος πάντων.....
Και άλλη μια ερώτηση:Παίζει ρόλο που έκανα την αίτηση και από που παρέλαβα το νυν δέκτη.Ρωτάω γιατί παλιότερα το τι ταλαιπωρία τράβηξα δε λέγεται!
Και μια διαπίστωση:Ευχαριστώ για τις συμβουλές-λύσεις-απαντήσεις που μας δίνεις.

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Στο 13888 μου είπαν πως στην πυρός η υπηρεσία θα διατίθεται από Δευτέρα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως ο νέος δέκτης θα έχει μέσα κάρτα και θα χρειαστεί να την ενεργοποιήσουμε. Νόμιζα πως θα βγάζαμε την παλιά από τον παλιό δέκτη και θα την βάζαμε στον νέο.

Οι κάρτες στον ΟΤΕ αλλά και στην Νοβα είναι παντρεμένες με τον δέκτη τους.

Σε ότι αφορά το multiview, η προέλευση του "παλμού" μέσω ethernet μπορεί να προσδιοριστεί χωρικά από το response time. Πχ, αν είναι κάτω από 5 ms είναι local , αλλιώς είναι remote. Και σίγουρα υπάρχουν πολλοί ακόμα τρόποι να το περιορίσεις.

Κατόπιν επικοινωνίας σήμερα με το 13888 μου είπαν πώς αν διακόψω κάποια στιγμή τον otetv και δεν γυρίσω τον εξοπλισμό(pvr δέκτης) θα χρεωθώ 169,00 ευρώ και ο αποκωδικοποιητής παραμένει στην κατοχή μου.

Κατοπiν επικοινωνιας μου με το καταστημα της περιοχης μου (ιλιον) δεν γνωριζουν τιποτα για τον δεκτη pvr !!

Μπορω να απευθυνθω και στον Γερμανο για την αντικατασταση σε PVR μιας και απο εκει ειχα παρει τον πρωτο δεκτη?

Μου λέει πως πρέπει να πάρω τηλέφωνο στο 13888, να πάρω έγκριση από τον ΟΤΕ για την αλλαγή του δέκτη και μετά να πάω και να τον πάρω.
Μένω παγωτό Νοέμβρη μήνα!Τις λέω αν είναι λογικό όλο αυτό και μου λέει πως έτσι είναι η διαδικασία.

Και εμενα ετσι ακριβως μου ειπαν στο καταστημα Γερμανος της περιοχης μου .
Να παρω τηλεφωνο στο 13888 να μου δωσουν εγκριση και μετα να παραλαβω απο καταστημα του OTE .

Last edited by a moderator:

Κατοπiν επικοινωνιας μου με το καταστημα της περιοχης μου (ιλιον) δεν γνωριζουν τιποτα για τον δεκτη pvr !!

Μπορω να απευθυνθω και στον Γερμανο για την αντικατασταση σε PVR μιας και απο εκει ειχα παρει τον πρωτο δεκτη?

Προβλέπω show με αυτό το θέμα.Κάποτε, όταν έκοψα το otetv μέσω conn-x μου είπαν πως έπρεπε να πάω τον αποκωδικοποιητή στο κατάστημα που το πήρα.Μόνο εκεί, πουθενά αλλού.Προβλέπω τα ίδια και τώρα......από όπου τον πήρε ο καθένας, μόνο εκεί τον παραδίδει.

Κατόπιν επικοινωνίας σήμερα με το 13888 μου είπαν πώς αν διακόψω κάποια στιγμή τον otetv και δεν γυρίσω τον εξοπλισμό(pvr δέκτης) θα χρεωθώ 169,00 ευρώ και ο αποκωδικοποιητής παραμένει στην κατοχή μου.

Οπότε η ερώτηση που ακολουθεί είναι -> αν μετά επανενεργοποιήσεις απλή συνδρομή, θα έχεις και PVR;

Θεωρητικά θα πρέπει ναι μιας και αυτό που χρεώνεται δεν είναι η υπηρεσία, όπως διατείνονται οι υπεύθυνοι....

Το ρώτησα και αυτό και μου είπαν πως αν κάνω επανασύνδεση θα πρέπει πάλι να πληρώνω τα 4 ευρώ για την υπηρεσία pvr