Υπηρεσία PVR από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Σήμερα ήμουν συνέχεια έκτος για βλάβες και δεν είχα πρόσβαση στο γραφείο.επικοινωνισα με το 13888 από το κινητό μου και και έκανα κανονικότητα την παραγγελία Και τον περιμένω 11/11/13 Δεύτερα από 10 έως 13:00 με courrier.
Προς ενημέρωση Κάλο είναι να παραδωσετε τον παλιό δέκτη απο εκεί που τον πηρατε δηλαδή τον προμηθευτίκατε απο ΟΤΕ να πάτε σε οτε Και όχι σε γερμανό και αντίστροφος και να ξέρετε έχετε διορία 7 ημερες εργασιμες για επιστροφή του παλιού δέκτη

Παιδιά αν βρει κάποιος στην Αθήνα Ote shop ή Γερμανό με διαθέσιμο τον δέκτη ας μιλήσεις please....

Αλλιως χρεωνεστε τον παλιο δεκτη, και εγω πριν λιγο εκανα παραγγελια απο 13888 και ερχεται Δευτερα πρωι

Απο Κοζανη εκανα την παραγγελεια στο 13888 και ερχεται την Δευτερα.

Οπότε η ερώτηση που ακολουθεί είναι -> αν μετά επανενεργοποιήσεις απλή συνδρομή, θα έχεις και PVR;

Θεωρητικά θα πρέπει ναι μιας και αυτό που χρεώνεται δεν είναι η υπηρεσία, όπως διατείνονται οι υπεύθυνοι....

Δεν ενεργοποιείς διαφορετική συνδρομή όταν παίρνεις έναν PVR δέκτη, είναι απλά διαφορετικό μοντέλο. Οπότε ακόμα και μετά την επανενεργοποίση θα παίζει το recording αλλά δεν ξέρω εάν θα χρεώνεσαι και πάλι τα 4

Το ρώτησα και αυτό και μου είπαν πως αν κάνω επανασύνδεση θα πρέπει πάλι να πληρώνω τα 4 ευρώ για την υπηρεσία pvr

XA! So much για το παραμυθάκι με το «χρησιδάνειο»...

Ακριβώς,παραμυθάκι.Παράδειγμα,εμένα σε 3 μήνες λήγει το συμβόλαιο του otetv.Αν πάρω τώρα τον pvr θα πληρώνω 4 ευρώ κάθε μήνα.ΑΝ μόλις λήξει το συμβόλαιο δεν δώσω πίσω τον pvr θα χρεωθώ 169,00 ευρώ στον τελευταίο λογαριασμό.Αν μετά θέλω να κάνω επανασύνδεση θα σκάω πάλι 4 ευρώπουλα.Δεν πάω καλύτερα να αγοράσω σε blu ray τις ταινίες που θα έγραφα?

Τον παρήγγειλα κι εγώ πριν λίγο. Θα τον έχω την Τρίτη. Μου τόνισαν ότι από τη στιγμή που θα αποσταλεί στην ταχυδρομική εταιρεία και μέχρι να παραλάβω τον νέο δέκτη θα διακοπεί ο παλιός (περίπου ένα 24ωρο). Και σε εμένα είπαν για 169 € αν διακόψω και δεν τον επιστέψω μέσα σε 7 ημέρες. Για τον παλιό δεν χρειάζεται επιστροφή διότι τον έχω αρκετό καιρό (πάνω από χρόνο). Όμως όσοι τον έχουν αποκτήσει λιγότερο διάστημα θα χρειαστεί να τον επιστρέψουν...

Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Απιστευτη κλεψια!Να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου....τον "παλιο" δεκτη δεν στον δινανε δωρεαν με καθε συνδρομη;Γιατι τωρα σε υποχρεωνουν να τον επιστρεψεις πισω για να παρεις τον καινουριο που ΔΕΝ θα σου ανηκει;Προφανως για να τον ξαναπακεταρουν και να τον δινουν στους νεους συνδρομητες που δεν θα θελουν pvr.Δηλαδη θα βγαλουν λεφτα και απο εκει!

Αθανατε ΟΤΕ...

Τον παρήγγειλα κι εγώ πριν λίγο. Θα τον έχω την Τρίτη. Μου τόνισαν ότι από τη στιγμή που θα αποσταλεί στην ταχυδρομική εταιρεία και μέχρι να παραλάβω τον νέο δέκτη θα διακοπεί ο παλιός (περίπου ένα 24ωρο). Και σε εμένα είπαν για 169 αν διακόψω και δεν τον επιστέψω μέσα σε 7 ημέρες. Για τον παλιό δεν χρειάζεται επιστροφή διότι τον έχω αρκετό καιρό (πάνω από χρόνο). Όμως όσοι τον έχουν αποκτήσει λιγότερο διάστημα θα χρειαστεί να τον επιστρέψουν...
Τώρα με προβλημάτισες. Θα παραλάβω την Δευτέρα και παίζει να μην δω μπάλα την Κυριακή το βράδυ;
Γκρρρρ

Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

και σε μένα το ίδιο είπαν τώρα...αν κάνω τώρα αίτηση για τον pvr θα σταματήσει να λειτουργεί ο παλιός.....οπότε από Δεύτερα ....

Last edited by a moderator:

Μέχρι και εχθες βράδυ υπήρχε ενημέρωση να κόβεται η παλιά κάρτα μόλις ο πελάτης παραλάβει τον καινούργιο δεκτη και ενεργοποιήσει τη καινούργια κάρτα με τον δέκτη.

Re: Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

η κοπέλα μου είπε ότι θα διακοπεί όχι με την υποβολή της αίτησης αλλά με την παράδοσή του αποκωδικοποιητή στη μεταφορική. Οπότε το διάστημα λογικά θα είναι μικρότερο.

Πηρα στο 13888 τον παρηγγειλα και την Τριτη θα ρθει με κουριερ και δεν χρειαζεται να επιστρεψω τον παλιο (μαλλον αυτο ισχυει γι αυτους που δεν πηραν τον καινουριο μεχρι τον pvr)...Ρωτησα αν θα κοπει το σημα για 24 ωρες πριν ερθει και μου πε οχι κανονικα θα παιζει!

Μέχρι και εχθες βράδυ υπήρχε ενημέρωση να κόβεται η παλιά κάρτα μόλις ο πελάτης παραλάβει τον καινούργιο δεκτη και ενεργοποιήσει τη καινούργια κάρτα με τον δέκτη.

Με πηραν πριν λιγο απο τον οτε ,ειχα κανει παραγγελια το πρωι, και με ενημερωσαν οτι θα σταματησει το σημα απο αυριο ,μεχρι την Δευτερα που θα ερθει ο δεκτης αρα το ακηρωσα και το αφησα για Δευτερα.
Ηταν καινουργια ενημερωση μου ειπαν και δεν το γνωριζαν το πρωί, λογω νεας υπηρεσιας .

Λοιπόν μολίς πήρα μέσα τηλέφωνο και τελικά δεν ισχυει οτι έγραψα ποιο πάνω.
Ισχύει το εξής:
Μολίς ο καινούργιος δέκτης+ κάρτα φύγουν απο αποθήκη για να παραλάβει η courrier αυτοματος ο παλιός δέκτης+κάρτα παβει να λειτουργει.

Αυτό βέβαια δεν είναι σωστό, γιατί η courrier μπορεί να καθυστερήσει για οποιοδήποτε λόγο τη παράδοση, και ο συνδρομητής να μείνει για ένα διάστημα χωρίς υπηρεσία. Το σωστό θα ήταν με τη παραλαβή του δέκτη από τον συνδρομητή, η courrier να ενημερώνει και τότε να διακόπτεται η λειτουργία του παλιού...

Η αποθήκη παραδίδει μέχρι Σάββατο απόγευμα οποτε λογικά όσοι παραγγειλαμε PVR με παράδοση Δευτερά ας κοιτάξουμε σαββατοκύριακο να την βγάλουμε σε Καμία καφετέρια.

Αυτό βέβαια δεν είναι σωστό, γιατί η courrier μπορεί να καθυστερήσει για οποιοδήποτε λόγο τη παράδοση, και ο συνδρομητής να μείνει για ένα διάστημα χωρίς υπηρεσία. Το σωστό θα ήταν με τη παραλαβή του δέκτη από τον συνδρομητή, η courrier να ενημερώνει και τότε να διακόπτεται η λειτουργία του παλιού...

Αυτό τους είπα και εγώ " Μεγα λάθος"

Παιδιά προσέξτε! Κάλεσα στο 13888 και μίλησα με τον προϊστάμενο. Η παλαιά κάρτα ακυρώνεται την ημέρα που κόβεται το παραστατικό για τα ΕΛΤΑ. Το παραστατικό εκδίδεται μία εργάσιμη πριν την παραλαβή. Δηλαδή για όσους παραλαμβάνουμε την Δευτέρα, αύριο θα κοπεί. Ακύρωσα την αίτηση και "στόλισα" τον προϊστάμενο.

Επειδη με προβληματισατε καλεσα παλι στο 13888 και ο υπαλληλος δεν ειχε ιδεα,λεει οτι δεν τους εχει ενημερωσει κανεις ως προς αυτο (οτι κοβεται δηλαδη μολις παραδοθει για αποστολη)...του λεω καλα βαλτο Τεταρτη αντι για Τριτη να μαστε σιγουροι οτι θα δουμε μπαλα το σ/κ...οτι να ναι,τεσπα θα ζησουμε μια μερα και χωρις pvr