Υπηρεσία PVR από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Σε εσάς που έχετε ήδη τον δέκτη, πόσο χρόνο σας πήρε για ενεργοποίηση;

Σύνδεσα τον δέκτη , τον άφησα και κατέβασε πρώτα την αναβάθμιση και μετά 4-5 Λεπτά συνολική αναμονή στο 13888. Αν τα στοιχεία είναι περασμένα από τον υπάλληλο λάθος δεν μπορούν να σε βρουν στο σύστημα οπότε η ενεργοποίηση είναι αδύνατη (αυτό έπαθε ο φίλος σου μάλλον).

Για όποιον γκρίνιαζε ότι δεν μπορεί να αγοράσει τον δέκτη υπάρχει λύση παρεπιπτόντως , αν κόψει την υπηρεσία και δεν τον επιστρέψει εντός της προθεσμίας πληρώνει 169 ευρώ και μένει για πάντα δικός του. Μου το είπε ο υπάλληλος στο OTEShop.

Ναι αλλά μετά αν ξανασυνδεθείς, για να ενεργοποιήσουν τον PVR δέκτη πάλι ζητούν 4 τον μήνα. Οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το κάνει κάποιος.

Καλημέρα σας. Φίλος μου πήρε τον PVR από κατάστημα OTESHOP. Τον πήρε την Τρίτη αφού έδωσε πίσω τον παλιό του δέκτη. Μέχρι και σήμερα από όσο γνωρίζω δεν του έχουν ενεργοποιήσει καν την υπηρεσία TV. Από το 13888 τον έχουν στο περίμενε γιατί καταχώρησαν λέει λανθασμένα τα σειριακά ή υπάρχει ένα συστημικό πρόβλημα, κάτι τέτοιο. Σε εσάς που έχετε ήδη τον δέκτη, πόσο χρόνο σας πήρε για ενεργοποίηση;

Το συμπερασμα που εβγαλα και εγω απο την δικη μου εμπειρια σε OTESHOP ειναι οτι οι υπαλληλοι δεν ειναι ενημερωμενοι για το ποια ακριβως ειναι τα σειριακα δεκτη και καρτας πανω στο κουτι της συσκευασιας .
Συγκεκριμενα ειναι το τελευταιο barcode που αναγραφει (91)χχχχχχχχχχχχ οπου ειναι ο σειριακος αριθμος του δεκτη και (92)xxxxxxxxx ο σειριακος αριθμος της καρτας προσβασης (χωρις τα νουμερα που ειναι εντος παρενθεσεως) .

το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με την ενεργοποίηση. Παρέλαβα το δέκτη Τετάρτη μεσημέρι αλλά με λάθος σειριακά. Όταν στο τεχνικό τμήμα μου είπε ο υπάλληλος ότι ΘΑ το κοιτάξουν τους είπα εκνευρισμένα να με συνδέσουν με το τμήμα καταργήσεων. Η υπάλληλος εκεί με ηρέμησε αφού απείλησα με άμεση διακοπή του πακέτου και σε λίγες ώρες είχε ενεργοποιηθεί. Όμως επειδή δεν είχε την σωστή ώρα ο αποκωδικοποιητής (έδειχνε 2 ώρες πίσω) ξαναπήρα στο τεχνικό τμήμα και μου είπαν να αλλάξω την επιλογή στις ρυθμίσεις από otetv1 σε otetv2 οπότε το πρόβλημα λύθηκε.

Ωραια και πληρωνεις κερατιατικα και σε ταλαιπωρουν και απο πανω...ο ΟΤΕ στα καλυτερα του.Αξιος συνεχιστης της NOBA...

Ειναι λογικο τις πρωτες μερες να υπαρχουν καποια προβληματα στην διαθεση ενος νεου δεκτη με τοσο μεγαλη ζητηση.Ειμαι πελατης και στις 2 συνδρομητικες πλατφορμες και ομολογω οτι στην εξυπηρετηση ο οτε ειναι σαφως καλυτερος απο την νοβα.

Καλά χειρότερα από την NOVA δεν θα γινόταν να είναι , αν πιάσεις πάτο δεν πάει πιο κάτω.

Πάντως έχει και ο ΟΤΕ τα αρνητικά του , πριν από λίγο ο αγώνας μπάσκετ στο OTE Sport 4 είχε τραγική εικόνα.

Το τραγικη δεν το καλυπτει καν φιλε...μιλαμε για αναλυση που βλεπεις σε κατι βιντεακια του youtube 10ετιας και βαλε.

τελικα τον παλιο τον δινεις πισω?υπαρχει καποιος που δεν τον εδωσε?θυμαμαι οτι οταν εκανα συνδεση(πρωτες μερες ζωης του ΟΤΕTV δορυφορικο),ηταν δωρεαν και πληρωσα πιατο και τεχνικο.
αν δεν μεινει καποιος ευχαριστημενος απο την υπηρεσια πρεπει να παρει και τριτη/ο καρτα-δεκτη για να επιστρεψει στην αρχικη του συνδεση?
θετω πολλα ερωτηματα αλλα νομιζω πρεπει να απαντηθουν πριν προβουμε στην αγορα της νεας υπηρεσιας
ευχαριστω

τελικα τον παλιο τον δινεις πισω?

Αν είσαι από τους πρώτους συνδρομητές και δεν είχες πάρει τον δέκτη με χρησιδάνειο δεν τον επιστρέφεις. Πάρε πάντως για καλό και για κακό ένα τηλέφωνο στο 13888 για να στο επιβεβαιώσουν.

Last edited by a moderator:
Eγω ειμαι απο τους πρωτους συνδρομητες και δεν εδωσαν τον δεκτη .
Το θεμα ειναι ομως τι μπορω να τον κανω εκτος απο το να μου πιανει χωρο ?
Μπορω π.χ να τον επανενεργοποιησω αν θελησω καποια στιγμη να επιστρεψω πισω τον PVR ?

Ναι αλλά μετά αν ξανασυνδεθείς, για να ενεργοποιήσουν τον PVR δέκτη πάλι ζητούν 4 τον μήνα. Οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το κάνει κάποιος.

Αυτό μπορεί κάποιος υπεύθυνος να μου πει πώς το δικαιολογεί;

ευχαριστω για τις απαντησεις.
νομιζω ο παλιος μπορει να δουλεψει ως ψηφιακος αποκωδικοποιητης για την DIGEA σε παλια τηλεοραση.αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.
παντως στο 13888 δεν γνωριζουν σιγουρα αν πρεπει να επιστραφει ο παλιος.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΔΕΚΤΗ=ΜΗΔΕΝ

Εφόσον παραμένει συνδεδεμένη και η δορυφορική κεραία, διαφορετικά σε λίγες μέρες θα κλειδώσει τελειως

Oποτε τον κραταμε μονον για ενδεχομενη επιστροφη του PVR δεκτη ή τον πεταμε στα σκουπιδια ?

Ο δικος μου αποκοδικοποιητής είναι αυγουστος του 2012 πρέπει να επιστραφεί???

Δε νομίζω.
Ο δικός μου ήταν ο ΚΑΟΝ που τον πήρα Ιούνιο του 2012 και δεν μου τον ζήτησαν πίσω.

Μου ειπαν απο το 13888 οτι οι δέκτες μετα τον οκτώβριο του 2012 επιτρέφονατι

το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με την ενεργοποίηση. Παρέλαβα το δέκτη Τετάρτη μεσημέρι αλλά με λάθος σειριακά. Όταν στο τεχνικό τμήμα μου είπε ο υπάλληλος ότι ΘΑ το κοιτάξουν τους είπα εκνευρισμένα να με συνδέσουν με το τμήμα καταργήσεων. Η υπάλληλος εκεί με ηρέμησε αφού απείλησα με άμεση διακοπή του πακέτου και σε λίγες ώρες είχε ενεργοποιηθεί. Όμως επειδή δεν είχε την σωστή ώρα ο αποκωδικοποιητής (έδειχνε 2 ώρες πίσω) ξαναπήρα στο τεχνικό τμήμα και μου είπαν να αλλάξω την επιλογή στις ρυθμίσεις από otetv1 σε otetv2 οπότε το πρόβλημα λύθηκε.
ΟΤΕ1 νομίζω έχει ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ σήμα....σ´εμένα τουλάχιστον αυτό συμβαίνει.