Υπηρεσία PVR από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Τον δέκτη ΚΑΟΝ που δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε πως μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε? Δουλέυει χωρις κάρτα ή με απενεργοποιημένη κάρτα για να βλεπεις ελεύθερα κανάλια απο άλλο δορυφόρο? (ακόμα και σε 2ο πιάτο)

Last edited by a moderator:
Μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και σαν Mpeg4 αποκωδικοποιητη σε παλιά τηλεόραση.

Καλημέρα, πριν λίγο μπήκα σε κατάστημα της αλυσίδας Γερμανός για να πάρω ένα πακέτο OTE TV (μέσω δορυφόρου). Μου πρότειναν την υπηρεσία PVR, η οποία ναι μεν κοστίζει 4 ευρώ το μήνα επιπλέον, μαζί μ' αυτήν όμως σου στέλνουν δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ (για αγορές από τα καταστήματα Γερμανός). Τσίμπησα. :)

Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται, η προσφορά ισχύει μέχρι τις 25 Νοεμβρίου.

Μπορεί να που πει κάποιος παρακαλώ πια είναι τα πλεονεκτήματα του PVR δεκτη και αν αξίζει τα 4 ευρώ το μηνα παραπάνω?

Σε αφήνει να κάνεις εγγραφές στον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο. Δεν μπορείς να τις μεταφέρεις εκτός του δέκτη του ΟΤΕ, αλλά μπορείς να τις βλέπεις όσο έχεις ενεργή συνδρομή και τον δέκτη.

A OK ευχαριστώ. Αν είναι μονο αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου το είχα στην Nova και δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου..
Δεν νομίζετε ότι είναι λίγο υπερβολικό τα 4 ευρώ τον μηνα και κάθε μηνα ώσπου είσαι συνδρομητής?

A OK ευχαριστώ. Αν είναι μονο αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου το είχα στην Nova και δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου..
Δεν νομίζετε ότι είναι λίγο υπερβολικό τα 4 ευρώ τον μηνα και κάθε μηνα ώσπου είσαι συνδρομητής?

Κάποιοι χρειάζονται το PVR (π.χ. επειδή κάποια πράγματα που τους ενδιαφέρουν γίνονται νύχτα ή δεν μπορούν να τα δουν ζωντανά). Και ο ΟΤΕ χρεώνει αυτή την υπηρεσία.
Το αν είναι υπερβολικό, θα το κρίνει αυτός που το χρειάζεται. Εμένα δεν μου φαίνεται υπερβολικό. Δεν έχω την υπηρεσία PVR του ΟΤΕ, αλλά έχω π.χ. το multiview της νόβα.
Κάποιος μπορεί να πει ότι τα 9 ευρώ είναι υπερβολή, αλλά εμένα μου λύνει πρόβλημα...

Δεν ξέρω εάν έχεις παιδιά αλλά εμένα με έχει σώσει άπειρες φορές από διαμάχες με την μικρή μου
- που δεν λέει να ξεκινήσει για το σχολείο εάν δεν τελειώσει το πρόγραμμα που βλέπει (της λέω θα το γράψουμε για να το δούμε το απόγευμα)
- που θέλει να δει τα δικά της προγράμματα (Ντόρα, Ζου, Σουπερ Ζωάκια, Μίκυ.....) την ώρα που θα φάει (μεγάλη ανακάλυψη η εγγραφή σειράς)
- που θέλει να ξαναπαίξω από την αρχή κάτι που της άρεσε (rewind στο ζωντανό πρόγραμμα)
- ή να σταματήσω το πρόγραμμα γιατί θέλει να πάει τουαλέτα (Pause Live)

Τώρα εάν τα 4 τον μήνα είναι πολλά για τα παραπάνω....εσύ το κρίνεις

Ξαναγυρναμε στην κουβέντα που είχαμε προ μηνών.. Γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα της εφάπαξ πληρωμής.
Ξέρω ότι δεν θα πάρω απάντηση, οπότε απλά κάνω αναφορά στο θέμα.

Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου Νίκο! Προτιμώ να δώσω ένα μεγάλο ποσό στην αρχή παρά να δίνω 4 /μήνα επιπλέον. Μου κακοφαίνεται σαν χαράτσι! Σε άλλους όμως τους βολεύει. Επιπλέον από τη στιγμή που ο ΟΤΕ δεν πουλά τους δέκτες αλλά τους δίνει με χρησιδάνειο, σκεπτόμενοι κιόλας το ενδεχόμενο να μη θέλει να τους πουλάει, πως αλλιώς θα τον δώσει με χρησιδάνειο τον PVR;

Να το πάρουμε λίγο ανάποδα. Η Nova έχει την δυνατότητα πληρωμής με μικρό ποσό ανά μήνα για αυτούς που προτιμούν (όπως εγώ) αυτόν τον τρόπο;

Δηλαδή αν κατάλαβα σωστά τα 4 ευρώ θα τα πληρώνεις για πάντα. ΠΧ αν συνεχίσω την συνδρομή μου για 5 χρονια θα δώσω 240 ευρώ?

ναι αλλά σε 5 χρόνια μπορεί να έχουν βγάλει νέο μηχάνημα και να αποσύρουν αυτό που κυκλοφορεί τώρα...

Το πιθανότερο είναι να τα έχει φτύσει μέχρι τότε και να έχει αντικατασταθεί, δωρεάν.

Δεν είναι το τελικό ποσό που θα πληρώσεις αλλά είναι ένα 4ευρο επιπλέον στη συνδρομή που μου κακοφαίνεται.

Δηλαδή αν κατάλαβα σωστά τα 4 ευρώ θα τα πληρώνεις για πάντα. ΠΧ αν συνεχίσω την συνδρομή μου για 5 χρονια θα δώσω 240 ευρώ?

πληρώνεις 4 ευρώ/μήνα για 1 χρόνο που είναι το συμβόλαιο.Μετά ο αποκωδικοποιητής σου ανήκει.'Ετσι με ενημέρωσαν απο τον ΟΤΕ

Είσαι σίγουρος;; Πρόκειται για μεγάλη διαφορά και ουσιαστικά με 48 ευρώ θα σου ανήκει ο δέκτης;;