Χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα, μου δούλεψε κανονικά. Πανασονικ st50. Λίγο που δοκίμασα, η ποιότητα των on demand είναι απλή SD YouTube. Θέλω να δοκιμασω τωρα που λογικά θα σου δώσει επιλογή να δεις πολλαπλους αγώνες μπάσκετ την ίδια στιγμή.Θα δοκιμάσω και εγώ το βράδυ να δω εάν δουλεύει στην Panasonic του '12. Θέλω να πιστεύω ότι η λίστα με τις συμβατές συσκευές είναι ενδεικτική. Αυτό που δεν ξέρω είναι εάν παίζει ρόλο και το locale της τηλεόρασης το οποίο το έχω γυρίσει σε Γερμανία διότι σε Ελλάδα δεν έχει Netflix.
Παίζει παντού.παίζει και σε άλλες πόλεις εκτός αθήνας;
Για ενεργοποίηση του HBBTV σε τηλεοράσεις LG, Panasonic, Samsung, SONY πρέπει να γίνουν οι παρακάτω ρυθμίσεις από το μενού της τηλεόρασης:
For LG TVs, please follow these steps:
Push the “Home” button on the remote control > Select “Setting” > Select ”Programme” > Set “HbbTV” to ON
For Panasonic TVs, please follow these steps:
Push the Menu Button on the remote control > Select ‛Setup’ > Select ‛Data Service Application’ > Change ‛Service’ Setting to ‛Auto Start On’.
For Samsung TVs, please follow these steps:
Push the “Home” button on the remote control > Select “Setting” > Select ”Broadcasting” > Select “Expert Settings” > Select “HbbTV Settings” > Set “HbbTV” to ON
For Sony TVs, please follow these steps:
Push the “Home” button on the remote control > Select “Settings” > System Settings > Channel Set-up > Digital Set-up > Interactive Applications Set-up > Set “Interactive Application” to ON
Σωστα ετσι θα γινεται σε πολλα παγματα απο εδω και περα.TV Μοντέλο...... LG 47LA640S-ZA Επέλεξα χώρα Γερμανία έκανα αναζήτηση καναλιών.....πηγα στην ΕΡΤ1 και μού έβγαλε, πατήστε το κόκκινο κουμπί.
Με επιλογη χώρα Ελλάδα δέν δουλεύει...
Σε πολλά, όπως; Υπάρχουν κι άλλες λειτουργίες που πρέπει να τεθεί ως χώρα η Γερμανία;
Όαοι έχετε samsung και δεν λειτουργεί η υπηρεσία δοκιμάστε αυτό:
έχοντας την τηλεόραση κλειστή στο standby πατάμε INFO - MENU -MUTE -POWER (το γνωστό κόκκινο που ανοιγοκλείνουμε την τηλεόραση). Εμφανίζεται τότε ειδικό μενού στην οθόνη μόλις ανοίξει η τηλεόραση με μικρά γράμματα κι από εκεί μέσω των Options βρίσκουμε το Local Set επιλέγουμε το EU_GER ανάμεσα από πολλές χώρες. Tότε κλείνουμε την τηλεόραση κι όταν ανοίξει πάμε Σύστημα και έχει ήδη εμφανισθεί εκεί η επιλογή Υπηρεσία Δεδομένων -> πατάς ενεργοποίηση κι έτσι πηγαίνοντας στα κανάλια της ΕΡΤ σου εμφανίζει κανονικά το ERT hbbtv.Με τον τρόπο αυτό δεν χάνονται οι λίστες των καναλιών (στην δική μου περίπτωση όμως χάθηκαν οι ρυθμίσεις εικόνας)Παρόλα αυτά όμως ακόμα και να λειτουργήσει δεν υπάρχει ελληνική γραμματοσειρά στην εφαρμογή hbbtv της samsung και θα βγάινουν κινέζικα.
Στην δική μου τηλεόραση δεν με άφηνε να αλλάξω το region είναι μόνιμα ενεργοποιημένο το PANEURO.Σε άλλους όμως πέτυχε.
Στο service menu προσοχή μην αλλάξουμε ρύθμιση που δεν πρέπει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.