Έχω ακριβώς τον ίδιο εξοπλισμό με σενα (Nvidia ν821 και 26.11.20 Ertflix v1. 5)Η εφαρμογή Ertflix v1.5 (36.11.2020) μου δουλεύει κανονικά σε nVidia Shield με v8.2.1 λογισμικό. Τώρα, αν μιλάς για το αν δουλεύει σωστά η εφαρμογή, όχι δεν δουλεύει σωστά, κάποια video τα παίζει νεράκι, άλλα όχι.
Σε φθηνιάρικη τηλεόραση παρατηρώ ότι ενώ αναπαράγεται κανονικά το πρόγραμμα του ERTFLIX και των λοιπών καναλιών ότι όταν θες να πας μπροστά ή πίσω το προβαλλόμενο βίντεο ή τηλεόραση παθαίνει κοκομπλόκο προφανώς λόγω των φθηνών και χαμηλής ισχύος επεξεργαστών. Το πρόβλημα εδώ είναι αν έχεις αφήσει κάτι στην μέση και θες να συνεχίσεις αργότερα αυτό δεν είναι εφικτό. Πρέπει να το δεις από την αρχή ή να πας στον υπολογιστή ή κάποια συσκευή που να αναπαράγει σωστά.
Σε παλιότερη όμως τηλεοράσεις αν και ακριβοπληρωμένες δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Εδώ έχουμε άλλα προβλήματα βέβαια. Άλλα βίντεο παίζουν άλλα όχι θέματα που τα έχουμε συζητήσει.
Άκρη δεν θα βγάλουμε ποτέ με αυτές τις ιστορίες αφού οι κατασκευαστές θέλουν να πουλάνε συνέχεια νέα προϊόντα και δεν αναβαθμίζουν τις συσκευές.
Τι android media player ή chromecast έχετε να μου προτείνετε για να βάλω ertflix και μελλοντικά ίσως και netflix σε μια τηλεόραση που είναι κάπως παλιά και δεν έχει την δυνατότητα να παίρνει εφαρμογές.
Θέλω να μου προτείνετε μια όσο το δυνατόν φτηνότερη λύση που να λειτουργεί και σαν αυτόνομα android media player.
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας.
Υπαρχουν δυο εφαρμογες Ertflix στο play store. Εχω διαβασει σχολια οτι η μια ειναι αθλια, η αλλη μια χαρα.
Σε Android TV εχω βαλει (απο τυχη) μαλλον την καλη, δεν εχω κανενα προβλημα.
https://ert-live-bcbs15228.siliconweb.com/media/ert_sports/ert_sports.m3u8
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.