Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Μέσω του σερβις μενού ;και με επαναφορά στις εργοστασιακές αμέσως μετά την αλλαγή - ιδανικά μέσα από το σερβις μενού ;

Απάντηση: Re: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Εδω καλα καλα δεν δουλευει σε μοντελα του '16 και του '17, θα δουλευε σε μοντελα του '10?

είναι δυνατόν να γίνει λήψη με κάποιο προαιρετικό, εξωτερικό δέκτη υβριδική HbbTV εκπομπή και η παρακολούθηση της σε TV που δεν υποστηρίζετε από τον κατασκευαστή της η HbbTV ;

Re: Απάντηση: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Η εφαρμογή Ertflix v1.5 (36.11.2020) μου δουλεύει κανονικά σε nVidia Shield με v8.2.1 λογισμικό. Τώρα, αν μιλάς για το αν δουλεύει σωστά η εφαρμογή, όχι δεν δουλεύει σωστά, κάποια video τα παίζει νεράκι, άλλα όχι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Η εφαρμογή Ertflix v1.5 (36.11.2020) μου δουλεύει κανονικά σε nVidia Shield με v8.2.1 λογισμικό. Τώρα, αν μιλάς για το αν δουλεύει σωστά η εφαρμογή, όχι δεν δουλεύει σωστά, κάποια video τα παίζει νεράκι, άλλα όχι.
Έχω ακριβώς τον ίδιο εξοπλισμό με σενα (Nvidia ν821 και 26.11.20 Ertflix v1. 5)
Δεν παίζει απολύτως τίποτα
Την εφαρμογή την κατέβασες από το play η side load?

Να συμπληρώσω πως στην Android tv ή εφαρμογή δεν μου δίνει τις παρακάτω επιλογές για live stream οπως συμβαινει στην εφαρμογή του κινητού.
Σήμερα με πήραν από την ΕΡΤ μετά την χθεσινή αναφορά που έκανα στο site τους και μου είπαν πως ετοιμάζουν νέα ενημέρωση.
7acf1b7a6ee2b87bfbdc83dc55eca2be.jpg

Υπαρχουν δυο εφαρμογες Ertflix στο play store. Εχω διαβασει σχολια οτι η μια ειναι αθλια, η αλλη μια χαρα.

Σε Android TV εχω βαλει (απο τυχη) μαλλον την καλη, δεν εχω κανενα προβλημα.

Τι android media player ή chromecast έχετε να μου προτείνετε για να βάλω ertflix και μελλοντικά ίσως και netflix σε μια τηλεόραση που είναι κάπως παλιά και δεν έχει την δυνατότητα να παίρνει εφαρμογές.

Θέλω να μου προτείνετε μια όσο το δυνατόν φτηνότερη λύση που να λειτουργεί και σαν αυτόνομα android media player.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας.

Σε φθηνιάρικη τηλεόραση παρατηρώ ότι ενώ αναπαράγεται κανονικά το πρόγραμμα του ERTFLIX και των λοιπών καναλιών ότι όταν θες να πας μπροστά ή πίσω το προβαλλόμενο βίντεο ή τηλεόραση παθαίνει κοκομπλόκο προφανώς λόγω των φθηνών και χαμηλής ισχύος επεξεργαστών. Το πρόβλημα εδώ είναι αν έχεις αφήσει κάτι στην μέση και θες να συνεχίσεις αργότερα αυτό δεν είναι εφικτό. Πρέπει να το δεις από την αρχή ή να πας στον υπολογιστή ή κάποια συσκευή που να αναπαράγει σωστά.

Σε παλιότερη όμως τηλεοράσεις αν και ακριβοπληρωμένες δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Εδώ έχουμε άλλα προβλήματα βέβαια. Άλλα βίντεο παίζουν άλλα όχι θέματα που τα έχουμε συζητήσει.
Άκρη δεν θα βγάλουμε ποτέ με αυτές τις ιστορίες αφού οι κατασκευαστές θέλουν να πουλάνε συνέχεια νέα προϊόντα και δεν αναβαθμίζουν τις συσκευές.

Απάντηση: Re: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Σε φθηνιάρικη τηλεόραση παρατηρώ ότι ενώ αναπαράγεται κανονικά το πρόγραμμα του ERTFLIX και των λοιπών καναλιών ότι όταν θες να πας μπροστά ή πίσω το προβαλλόμενο βίντεο ή τηλεόραση παθαίνει κοκομπλόκο προφανώς λόγω των φθηνών και χαμηλής ισχύος επεξεργαστών. Το πρόβλημα εδώ είναι αν έχεις αφήσει κάτι στην μέση και θες να συνεχίσεις αργότερα αυτό δεν είναι εφικτό. Πρέπει να το δεις από την αρχή ή να πας στον υπολογιστή ή κάποια συσκευή που να αναπαράγει σωστά.

Σε παλιότερη όμως τηλεοράσεις αν και ακριβοπληρωμένες δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Εδώ έχουμε άλλα προβλήματα βέβαια. Άλλα βίντεο παίζουν άλλα όχι θέματα που τα έχουμε συζητήσει.
Άκρη δεν θα βγάλουμε ποτέ με αυτές τις ιστορίες αφού οι κατασκευαστές θέλουν να πουλάνε συνέχεια νέα προϊόντα και δεν αναβαθμίζουν τις συσκευές.

Αυτο που λες το έχω και με την vt30 που πλέον μετά την αλλαγή της υβριδικης σε Ertflix αδυνατεί να την τρέξει.
Προφανώς ο αδύναμος επεξεργαστής δεν επιτρέπει παραπάνω πράγματα ( σημειωτέον η vt30 τον καιρό που βγήκε ήταν η πιο ακριβή plasma)
Στην εφαρμογή για Android tv μέχρι χτες το μεσημέρι έπαιζε κανονικά εκτός και αν έκανες pause και πήγαινες να το συνεχίσεις. Τότε κολλούσε και έπρεπε να το ξανά ξεκινήσεις.

Σε panasonic του 2014 ίσως 2015 δεν υπάρχει πρόβλημα. Παίζει νεράκι. Έχουμε άλλα εκεί βέβαια. Τα βίντεο το openTv δεν παίζουν. Επίσης οι εφαρμογές από τον πρώτο χρόνο ήταν ΓΤΠ. Ευτυχώς αναβαθμίζουν λίγο το netflix το build και όχι την έκδοση (Αυτή με την τελευταία που έχει τα trailer να παίζουν στην αρχική οθόνη κτλ).

Θέλω να πω για να μην είμαι και εκτός θέματος. Ότι και να πάρεις σε λίγο καιρό θα είσαι και πάλι με παλιά τηλεόραση.

Re: Απάντηση: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Τι android media player ή chromecast έχετε να μου προτείνετε για να βάλω ertflix και μελλοντικά ίσως και netflix σε μια τηλεόραση που είναι κάπως παλιά και δεν έχει την δυνατότητα να παίρνει εφαρμογές.

Θέλω να μου προτείνετε μια όσο το δυνατόν φτηνότερη λύση που να λειτουργεί και σαν αυτόνομα android media player.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας.

Στη Τσεχία είναι διαδεδομένοι αρκετά οι εξωτερικοί επίγειοι δέκτες που υποστηρίζουν HbbTV. Λίστα με τους δέκτες μπορείς δεις εδώ www.televizniweb.cz/wp-content/uploads/2020/10/set-top-boxy-DVB-T2-s-HbbTV-listopad-2020.pdf

Θα πρέπει όμως να τους παραγγείλεις από το εξωτερικό αφού στην Ελλάδα δεν πωλούνται αφού οι περισσότεροι προτιμούν να αγοράσουν νέα τηλεόραση.

Υπαρχουν δυο εφαρμογες Ertflix στο play store. Εχω διαβασει σχολια οτι η μια ειναι αθλια, η αλλη μια χαρα.

Σε Android TV εχω βαλει (απο τυχη) μαλλον την καλη, δεν εχω κανενα προβλημα.

Όντως, μία που δεν είναι συμβατή με Android TV με έκδοση 1.0.0 (15.07.2020) και μία συμβατή με έκδοση 1.4 (26.11.2020). Το ωραίο είναι ότι η εφαρμογή αυτή όταν την ανοίξω στο shield όπως προανέφερα μου λέει v1.5 (26.11.2020)

Εφόσον οι συσκευές σας έχουν Play, μπορείτε να πάρετε το m3u8 link από το live stream site της ΕΡΤ με αυτό το addon για Firefox για PC
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/hls-stream-detector/
πχ
https://webtv.ert.gr/ert-sports-live/
που αυτόν τον καιρό είναι
Code:
https://ert-live-bcbs15228.siliconweb.com/media/ert_sports/ert_sports.m3u8
και με τον mpv
https://play.google.com/store/apps/details?id=is.xyz.mpv&hl=en&gl=US
να το βάζετε να παίζει. Εγώ έχω φτιάξει μια playlist και την ανοίγω με το mpv για να βλέπω τα κανάλια
https://gist.githubusercontent.com/...d9ac1f36f3feda80ae59d8b444734e4c/kanalia.m3u8