Ευχαριστώ, θα ξαναδοκιμάσω με διαφορετικές ρυθμίσεις όταν φτιάξει η θάλασσα. Εδώ έχω iso400, jpeg only και καθόλου διόρθωση έκθεσης. Θα πάω στα 200, raw+jpeg και έκθεση -0,7 έως -1 στοπ. Για κάποιο λόγο βγήκαν αρκετά υπερφωτισμένες και τις έχω φτιασιδώσει λίγο.
eidt: για την σακούλα να πω ότι έχει την συνηθισμένη πολύ καλή κατασκευή της ewa, σφραγίζει με μεταλλικές μπάρες και ανοξείδωτες βίδες και γενικά νιώθεις μια σιγουριά ότι δεν θα μπεί σταγόνα. Στα αρνητικά, οι περιορισμένες δυνατότητες ρυθμίσεων - ότι κάνεις με τα πιεστικά χειριστήρια μόνο - και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη http://www.ewa-marine.com/index.php?id=482&ca=&ra=&ext=&model=Sony DSC-RX100 M3&L=1 έχει σχεδιαστεί για παλαιότερα μοντέλα, οπότε ο χώρος που αφήνει για το φλας είναι αριστερά, ενώ οι mkIII - IV το έχουν στο κέντρο. Φλας γιοκ λοιπόν, κατά τα λοιπά εντάξει. Με 80 βουτάς...
Απίθανο το νήμα παιδιά, συγχαρητήρια για τις φωτογραφίες αλλά κυρίως σε εσάς γι' αυτό που κάνετε και μας δίνετε την ευκαιρία να θαυμάζουμε και εμείς τον υπέροχο αυτό "κόσμο".
Γιαυτο υπάρχει και η πετονιά, βάζεις χρονοκαθυστέρηση , εστιάζεις σε MF κάπου κοντά στ 3-4 μ και τη ρίχνεις μέσα στα βαθιά για Βούτες , άμα εχεις και κινητό για έλεγχο κανεις και δοκιμή ποσο εμβέλεια έχει μέσα στο νερό ... και μετά μας λες οτι βουτήξεις με μπουκάλες :BDGBGDB55:
Το κητώδες ήταν περίπου 3 μέτρα μήκος, σε θολά νερά, πιθανόν έγγυος.
Δυστυχώς η ορατότητα και οι συνθήκες της θάλασσας δεν βοηθούσαν για κάτι καλύτερο φωτογραφικά.
Παρόλα αυτά έφτιαξα μια έκδοση που μ' άρεσε μιας και τα δείχνει λίγο ως φαντάσματα, όπως πραγματικά εμφανίστηκαν.
Εντυπωσιακό το θέαμα υποβρυχώς πάντως.
Leccia amia, στα Ελληνικά Λίτσα.
Το ψάρι ήρθε εξαιρετικά κοντά, ενδεχομένως λιγότερο απο μέτρο απ' τη μάσκα μου.
Βάρος 15-20 κιλά.
Φωτογραφικά, θα έπρεπε να την εχω καδράρει ολόκληρη (μαζι με την ουρά), όμως είναι grab απο υποβρύχια βιντεοκάμερα η οποία βρισκόταν στο κεφάλι, οπότε δεν είχα πλήρως την αίσθηση του τι εχω καδράρει.