υπογραψτε μπας και ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ

Re: Απάντηση: υπογραψτε μπας και ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ

Εγώ δεν θα υπογράψω για να συνεχίσουν να σκοτώνονται.

+1000% δε νομίζω οτι αξίζει τίποτα καλύτερο σε αυτά τα δίποδα που ΘΕΛΟΥΝ να αποκαλούνται "Αθλητές" & "Προστάτες της Φύσης" !

εγω επιμενω ... να κυνηγουν ΜΟΝΟ αν πειναει καποιος !!!

οχι για σπορ......

Μα ρε συ Βαγγέλη είναι δυνατό να συμβαίνει κατι τέτοιο στην εποχή μας ? Να βγεί το δίποδο στο βουνό με το κουμπούρι να σκοτώσει ζωντανά για να φάνε τα παιδάκια του ?

Μα ρε συ Βαγγέλη είναι δυνατό να συμβαίνει κατι τέτοιο στην εποχή μας ? Να βγεί το δίποδο στο βουνό με το κουμπούρι να σκοτώσει ζωντανά για να φάνε τα παιδάκια του ?

:flipout::flipout::flipout:

Σκοτωνουν αλλα οχι για να φανε.

Ισως για να μην σκοτωσουν τη γυναικα τους στο σπιτι ξεσπανε εκει......:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: υπογραψτε μπας και ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ

:flipout::flipout::flipout:

Σκοτωνουν αλλα οχι για να φανε.

Ισως για να μην σκοτωσουν τη γυναικα τους στο σπιτι ξεσπανε εκει......:ADFADF1:

τότε όλοι κυνηγοί θα ήμασταν Ναθ.....:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: υπογραψτε μπας και ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ

Δυστυχώς, δεν είναι καθόλου θεωρίες. Λες παρακάτω "να πάνε να φυτέψουν δέντρα στα καμμένα". Ξέρεις ότι αυτό μπορεί και να προκαλέσει διπλή καταστροφή; Διότι αφενός πάνε και φυτεύουν ό,τι νά 'ναι, δηλαδή ασύμβατα μεταξύ τους δέντρα, αφετέρου πατάνε όλα τα νέα βλαστάρια, από τα οποία το δάσος θα αναγεννιόταν από μόνο του. Όλα τα παραπάνω τα έχω διαβάσει σε άρθρα του καθηγητή Νίκου Μάργαρη σε διάφορα έντυπα, αλλά και εδώ. Αναζήτησέ τα και θα δεις.

Άλλωστε, δεν μίλησα γενικά. Είπα ότι όταν το κυνήγι γίνεται σταθερά (όχι αυξανόμενα) για πολλά χρόνια σε έναν τόπο, αποτελεί μέρος της ισορροπίας του εκεί οικοσυστήματος. Και είπα ότι αν σταματήσει σίγουρα θα συμβούν αλλαγές, ίσως καλύτερες, αλλά ίσως και χειρότερες.

Με ακριβώς την ίδια λογική θεωρώ απαραίτητο να αναθεωρηθεί η κυνηγετική νομοθεσία στις πυρόπληκτες περιοχές - αφού και εκεί οι ισορροπίες έχουν αλλάξει. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω με βεβαιότητα τι αναθεωρήσεις θα πρέπει να γίνουν. Μπορεί π.χ. να πρέπει να ενθαρρύνουμε το κυνήγι των πουλιών και ζώων που τρώνε την σχεδόν αφανισμένη χελώνα (δε θυμάμαι το είδος).

Υ.Γ. Ούτε εγώ είμαι κυνηγός, ούτε ψαράς. Αλλά το κρέας μου το τρώω και δεν θεωρώ την κτηνοτροφία πιο οικολογική από το οριοθετημένο κυνήγι.

+1000

Για το αν υπάρχει ελεγχόμενο κυνήγι, ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Για αυτό γράφω "αν" και "εφόσον".
Από εκεί και πέρα, είδη εξαφανίζονται (αλλά και εμφανίζονται) συνέχεια. Για πολλές από τις καταγεγραμμένες εξαφανίσεις (αλλά και τις εμφανίσεις) ευθύνεται ο άνθρωπος, είτε ως πρωτόγονος φυσικός κυνηγός, είτε ως σύγχρονος "χομπίστας", είτε -και κυρίως- ως κατασκευαστής πόλεων και βιομηχανίας. Αν θέλουμε να δούμε το δάσος, εκεί πρέπει να προσανατολιστούμε. Όσον αφορά στο δικό μας δέντρο, που έχει και αυτό τη σημασία του, επιμένω ότι οι "τελικές λύσεις" πάντα φέρνουν περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουν. Πολύ εύστοχη η αναφορά της ποταπαγόρευσης νωρίτερα.

+1000

Και καπακι 1000αρι στον Lepton για τις λογικοτατες παρατηρησεις του

Οι υπολοιποι θα πειτε κανα στοιχειο η ερευνα που να αποδεικνυει τη καταστροφικη συνεπεια του κυνηγιου στο οικοσυστημα ?η το μονο επιχειρημα ειναι το παιδικο....μαμα αυτος σκοτωσε ενα ζωακι...

Και ξανακανω την αφελη παρατηρηση:

Οταν ερθει καποιος συνειδητοποιημενος χορτοφαγος..που αρνειται επισης οποιοδηποτε προιον που εχει σχεση με το ζωικο βασιλειο..δεν εχει πουλακια στο κλουβι και μεγαλοσωμα ζωα στο διαμερισμα...δεν εχει παει με το γιο του στο τσιρκο..δεν εχει αγορασει καλλυντικα και γουνα στη γυναικα του..τοτε μπορει και να μου αλλαξει μυαλα....ως τοτε μπα....

Θα σηκωσει κανεις το χερι να πει εγω ειμαι αυτος που τα κανει αυτα ? Η θα το κανετε παλι γαργαρα?

Κosh μιλαμε για κυνηγους ...δεν μιλαμε για το καθε βλακα που στηνεται στο σπιτι του η στο χωραφι του με τη καραμπινα -επειδη ειναι περασμα-και βαραει οτι του ερθει...

+1000% δε νομίζω οτι αξίζει τίποτα καλύτερο σε αυτά τα δίποδα που ΘΕΛΟΥΝ να αποκαλούνται "Αθλητές" & "Προστάτες της Φύσης" !

Εχεις φαει ποτε σου λαγο στιφαδο ? Αν απαντησεις ναι...τοτε εισαι απο τους οικολογους που το μονο προβλημα τους ειναι να μην λερωσουν τα δικα τους χερι με αιμα...ας το κανουν οι αλλοι για αυτους....

Για να το έχω φάει αγαπητέ κάποιος άλλος έχει ήδη φροντίσει να το εξολοθρεύει κλπ κλπ οπότε είναι ήδη αργα...

Για να το έχω φάει αγαπητέ κάποιος άλλος έχει ήδη φροντίσει να το εξολοθρεύει κλπ κλπ οπότε είναι ήδη αργα...

Αν ομως δεν το ετρωγες..ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος..καποιος μπορει να μην ειχε που να το πουλησει..και καποιος ισως δεν εμπαινε στο κοπο να το σκοτωσει

Αν ομως δεν το ετρωγες..ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος..καποιος μπορει να μην ειχε που να το πουλησει..και καποιος ισως δεν εμπαινε στο κοπο να το σκοτωσει

Ελα τώρα ! Αστειεύεσαι νομίζω ! Αλήθεια πιστεύεις οτι αν σταματούσαν ΟΛΟΙ να τρώνε στιφάδο αυτοί οι κάφροι θα έβαζαν τα κουμπούρια στο ντουλάπι και δε θα ξανασυζητούσαν για κυνήγι...Δε νομίζω να είσαι τόσο αφελής ώστε να πιστεύεις κάτι τέτοιο...-bye-

Ελα τώρα ! Αστειεύεσαι νομίζω ! Αλήθεια πιστεύεις οτι αν σταματούσαν ΟΛΟΙ να τρώνε στιφάδο αυτοί οι κάφροι θα έβαζαν τα κουμπούρια στο ντουλάπι και δε θα ξανασυζητούσαν για κυνήγι...Δε νομίζω να είσαι τόσο αφελής ώστε να πιστεύεις κάτι τέτοιο...-bye-

Οχι αλλα πιστευω οτι αμα γευεσαι τον παρανομο καρπο...δεν δικαιουσαι να φωνασκεις και να χτυπιεσαι κατα του παρανομου....καθεσαι στη γωνιτσα σου και δεν βγαζεις μανιφεστα για εντυπωσιασμο..

Απλως οπως σε ολα τα πραγματα ετσι και στο δικαιωμα στη ζωη βαζουμε τα δικα μας μετρα και σταθμα...αναλογα το συμφερον μας..

που υπογραφουμε για να αρχισει το κυνηγι κατα των κυνηγων γενικα

ΡΕ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ .......ΤΗΝ ΚΑΝΩ ..ΠΑΩ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΠΙΠΙΝΙΑ !!!...ΚΑΝΟΝΗΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ....

+1000

Και καπακι 1000αρι στον Lepton για τις λογικοτατες παρατηρησεις του

Οι υπολοιποι θα πειτε κανα στοιχειο η ερευνα που να αποδεικνυει τη καταστροφικη συνεπεια του κυνηγιου στο οικοσυστημα ?η το μονο επιχειρημα ειναι το παιδικο....μαμα αυτος σκοτωσε ενα ζωακι...

Αν η εξαφανιση ολων σχεδων των αγριων ζωων απο τον ελλαδικο χωρο τα τελευταια 100 χρονια επειδη καποιους τους γαργαλανε οι καννες τους σου φαινεται παιδικο επιχειρημα ειμαστε παιδακια κι εσυ ο Ωριμος.

Κosh μιλαμε για κυνηγους ...δεν μιλαμε για το καθε βλακα που στηνεται στο σπιτι του η στο χωραφι του με τη καραμπινα -επειδη ειναι περασμα-και βαραει οτι του ερθει...

Εγω μιλησα για κυνηγους που απλα "χαιροντουσαν" την μεταναστευση των πουλιων και την "γλεντουσαν" απο το μπαλκονι τους αντι να βγουν εξω.
Μαλιστα ηταν σε συννενοηση με τα αλλα παλληκαρια ( πουταν στο πεδιο σφαγης) τηλεφωνικα για να ξερουν ποτε τους ερχεται κυμα.....

Αν η εξαφανιση ολων σχεδων των αγριων ζωων απο τον ελλαδικο χωρο τα τελευταια 100 χρονια επειδη καποιους τους γαργαλανε οι καννες τους σου φαινεται παιδικο επιχειρημα ειμαστε παιδακια κι εσυ ο Ωριμος.

ΡΕ ΚOSH αφου ειπαμε οτι το κυνηγι επιτρεπετε ορισμενες περιοδους το χρονο...για το μονο λογο...να ειναι τετοιος ο πληθυσμος των ζωων-πτηνων ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ....αλλα εσυ αναφερεσαι παλι μαλλον στους λαθροθηρες που ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ..υπαρχουν και τετοιοι τι να κανουμε ?

Εγω μιλησα για κυνηγους που απλα "χαιροντουσαν" την μεταναστευση των πουλιων και την "γλεντουσαν" απο το μπαλκονι τους αντι να βγουν εξω.
Μαλιστα ηταν σε συννενοηση με τα αλλα παλληκαρια ( πουταν στο πεδιο σφαγης) τηλεφωνικα για να ξερουν ποτε τους ερχεται κυμα.....

ΕΙΠΑΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣΣΣΣΣ....!!!

http://www.ksellas.gr/rythmapofasi_1.asp

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Α´
1. Καθορίζουμε τη διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου για το κυνηγετικό έτος 2007-2008 από 20 Αυγούστου 2007 μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2008.
2. Τα επιτρεπόμενα να κυνηγηθούν είδη, η χρονική περίοδος και οι μέρες κυνηγίου τους, καθώς και ο μέγιστος αριθμός ατόμων κατά είδος, που επιτρέπεται να θηρεύει ο κυνηγός στην ημερήσια έξοδό του, αναφέρονται στον συνημμένο πίνακα.
3. Απαγορεύουμε το κυνήγι της Μπεκάτσας (Scolopax rusticola) στο καρτέρι, το πρωί και το βράδυ.
4. Περιορίζουμε την χρησιμοποίηση σκύλων δίωξης για άσκηση του κυνηγίου από 15-9-2007 μέχρι 20-1-2008 σε τρεις (3) ημέρες την εβδομάδα (Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή), δηλαδή μόνο τις ημέρες κατά τις οποίες επιτρέπεται το κυνήγι του Λαγού και του Αγριόχοιρου.
5. Επιτρέπουμε το κυνήγι του Αγριόχοιρου (Sus scrofa) σε ομάδες μέχρι δέκα (10) κυνηγών, με δικαίωμα θήρευσης μέχρι δύο (2) ατόμων κατά ομάδα και ημερήσια έξοδο. Για λόγους προστασίας της φυσικής παραγωγής του αγριόχοιρου, απαγορεύεται το κυνήγι σε όλη τη χώρα ομάδος νεαρών ή νεαρού αγριόχοιρου όσο αυτός φέρει τις χαρακτηριστικές ραβδώσεις στο σώμα του καθώς και τις χοιρομητέρες αυτών.
6. Για όσα είδη πουλιών δεν αναφέρονται στην παρούσα απαγορεύεται το κυνήγι τους, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 2,3 και 4 της Οδηγίας 79/409 ΕΟΚ.
7. Επιτρέπουμε το κυνήγι της Αλεπούς (Vulpes vulpes) από 15-9-2007 μέχρι 20-1-2008 με τη χρησιμοποίηση κυνηγετικού όπλου και σκύλου δίωξης και από τις 21-1-2008 μέχρι 29-2-2008 χωρίς σκύλο δίωξης, μόνο στους νομούς που δεν έχουν χαρακτηρισθεί ως αρουραιόπληκτοι. Διευκρινίζουμε ότι η χρησιμοποίηση σκύλου δίωξης για το κυνήγι της Αλεπούς υπόκειται στους περιορισμούς της παραγράφου 4 της παρούσης.
8. Επιτρέπουμε το κυνήγι του Πετροκούναβου (Martes foina) με την χρησιμοποίηση κυνηγετικού όπλου, χωρίς σκύλο δίωξης από 15-9-2007 μέχρι 29-2-2008.

Β´ 1. Απαγορεύουμε το κυνήγι :

1.1. Στα μόνιμα καταφύγια άγριας ζωής
1.2. Στα εκτροφεία θηραμάτων
1.3. Στις περιοχές όπου ισχύουν απαγορεύσεις θήρας ορισμένης χρονικής διάρκειας
1.4. Στους πυρήνες των Εθνικών Δρυμών.
1.5. Σε ζώνη πλάτους πεντακοσίων (500) μέτρων κατά μήκος της χερσαίας
μεθοριακής γραμμής.
1.6. Σε θαλάσσια ζώνη πλάτους τριακοσίων (300) μέτρων από τις ακτές.
1.7. Σε όλες τις περιοχές όπου ισχύουν ειδικοί περιορισμοί θήρας σύμφωνα
με το άρθρο 6 της 414985/29-11-85 (ΦΕΚ 757/Β/18-12-85) κοινής
υπουργικής απόφασης.
1.8. Στις καμένες εκτάσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί οι σχετικές αποφάσεις
απαγόρευσης κυνηγίου.
1.9. Στους αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους και μνημεία
χωρίς προηγούμενη άδεια του Υπουργού Πολιτισμού.

2. Απαγορεύουμε την αγοροπωλησία όλων των ειδών θηραμάτων, εκτός εκείνων τα οποία προέρχονται από εκτροφεία (δημόσια ή ιδιωτικά), από τις ελεγχόμενες κυνηγετικές περιοχές ή από το εξωτερικό, εφ' όσον έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες απόκτησής τους.
3. Επιτρέπεται - κατ' εξαίρεση για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο η αγοροπωλησία του αγριοκούνελου στη νήσο Λήμνο όπου οι υπερπληθυσμοί έχουν διαταράξει το οικοσύστημα και έχουν δημιουργήσει ήδη σοβαρά προβλήματα και καταστροφές στις γεωργικές εκμεταλλέυσεις. Οι υπερπληθυσμοί και οι ζημιές πιστοποιούνται από επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους της Δ/νσης Γεωργίας, της Δ/νσης Δασών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών. Η σύσταση της επιτροπής και η έγκριση αγοροπωλησίας γίνεται με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας μετά πο εισήγηση της αρμόδιας δασικής αρχής.
4. Η εκγύμναση των κυνηγετικών σκύλων επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στους περιορισμένους χώρους εκγύμνασης που καθορίζονται απο τις δασικές αρχές και απαγορεύεται οπουδήποτε αλλού.

Γ´ Από τις διατάξεις αυτής της απόφασης δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.​
Ο Υπουργός
Ευάγγελος Μπασιάκος

http://www.ksellas.gr/rythmapofasi_1.asp

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Α´
1. Καθορίζουμε τη διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου για το κυνηγετικό έτος 2007-2008 από 20 Αυγούστου 2007 μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2008.
2. Τα επιτρεπόμενα να κυνηγηθούν είδη, η χρονική περίοδος και οι μέρες κυνηγίου τους, καθώς και ο μέγιστος αριθμός ατόμων κατά είδος, που επιτρέπεται να θηρεύει ο κυνηγός στην ημερήσια έξοδό του, αναφέρονται στον συνημμένο πίνακα.
3. Απαγορεύουμε το κυνήγι της Μπεκάτσας (Scolopax rusticola) στο καρτέρι, το πρωί και το βράδυ.
4. Περιορίζουμε την χρησιμοποίηση σκύλων δίωξης για άσκηση του κυνηγίου από 15-9-2007 μέχρι 20-1-2008 σε τρεις (3) ημέρες την εβδομάδα (Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή), δηλαδή μόνο τις ημέρες κατά τις οποίες επιτρέπεται το κυνήγι του Λαγού και του Αγριόχοιρου.
5. Επιτρέπουμε το κυνήγι του Αγριόχοιρου (Sus scrofa) σε ομάδες μέχρι δέκα (10) κυνηγών, με δικαίωμα θήρευσης μέχρι δύο (2) ατόμων κατά ομάδα και ημερήσια έξοδο. Για λόγους προστασίας της φυσικής παραγωγής του αγριόχοιρου, απαγορεύεται το κυνήγι σε όλη τη χώρα ομάδος νεαρών ή νεαρού αγριόχοιρου όσο αυτός φέρει τις χαρακτηριστικές ραβδώσεις στο σώμα του καθώς και τις χοιρομητέρες αυτών.
6. Για όσα είδη πουλιών δεν αναφέρονται στην παρούσα απαγορεύεται το κυνήγι τους, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 2,3 και 4 της Οδηγίας 79/409 ΕΟΚ.
7. Επιτρέπουμε το κυνήγι της Αλεπούς (Vulpes vulpes) από 15-9-2007 μέχρι 20-1-2008 με τη χρησιμοποίηση κυνηγετικού όπλου και σκύλου δίωξης και από τις 21-1-2008 μέχρι 29-2-2008 χωρίς σκύλο δίωξης, μόνο στους νομούς που δεν έχουν χαρακτηρισθεί ως αρουραιόπληκτοι. Διευκρινίζουμε ότι η χρησιμοποίηση σκύλου δίωξης για το κυνήγι της Αλεπούς υπόκειται στους περιορισμούς της παραγράφου 4 της παρούσης.
8. Επιτρέπουμε το κυνήγι του Πετροκούναβου (Martes foina) με την χρησιμοποίηση κυνηγετικού όπλου, χωρίς σκύλο δίωξης από 15-9-2007 μέχρι 29-2-2008.

Β´ 1. Απαγορεύουμε το κυνήγι :

1.1. Στα μόνιμα καταφύγια άγριας ζωής
1.2. Στα εκτροφεία θηραμάτων
1.3. Στις περιοχές όπου ισχύουν απαγορεύσεις θήρας ορισμένης χρονικής διάρκειας
1.4. Στους πυρήνες των Εθνικών Δρυμών.
1.5. Σε ζώνη πλάτους πεντακοσίων (500) μέτρων κατά μήκος της χερσαίας
μεθοριακής γραμμής.
1.6. Σε θαλάσσια ζώνη πλάτους τριακοσίων (300) μέτρων από τις ακτές.
1.7. Σε όλες τις περιοχές όπου ισχύουν ειδικοί περιορισμοί θήρας σύμφωνα
με το άρθρο 6 της 414985/29-11-85 (ΦΕΚ 757/Β/18-12-85) κοινής
υπουργικής απόφασης.
1.8. Στις καμένες εκτάσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί οι σχετικές αποφάσεις
απαγόρευσης κυνηγίου.
1.9. Στους αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους και μνημεία
χωρίς προηγούμενη άδεια του Υπουργού Πολιτισμού.

2. Απαγορεύουμε την αγοροπωλησία όλων των ειδών θηραμάτων, εκτός εκείνων τα οποία προέρχονται από εκτροφεία (δημόσια ή ιδιωτικά), από τις ελεγχόμενες κυνηγετικές περιοχές ή από το εξωτερικό, εφ' όσον έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες απόκτησής τους.
3. Επιτρέπεται - κατ' εξαίρεση για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο η αγοροπωλησία του αγριοκούνελου στη νήσο Λήμνο όπου οι υπερπληθυσμοί έχουν διαταράξει το οικοσύστημα και έχουν δημιουργήσει ήδη σοβαρά προβλήματα και καταστροφές στις γεωργικές εκμεταλλέυσεις. Οι υπερπληθυσμοί και οι ζημιές πιστοποιούνται από επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους της Δ/νσης Γεωργίας, της Δ/νσης Δασών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών. Η σύσταση της επιτροπής και η έγκριση αγοροπωλησίας γίνεται με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας μετά πο εισήγηση της αρμόδιας δασικής αρχής.
4. Η εκγύμναση των κυνηγετικών σκύλων επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στους περιορισμένους χώρους εκγύμνασης που καθορίζονται απο τις δασικές αρχές και απαγορεύεται οπουδήποτε αλλού.

Γ´ Από τις διατάξεις αυτής της απόφασης δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.​
Ο Υπουργός
Ευάγγελος Μπασιάκος

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ......

ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ?
ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΙΣΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ ?