Υποκρισία.

Σήμερα περί τις 20:45 στις ειδήσεις του αλτερ μιλούσαν ο Προκόπης ( ο Παυλόπουλος ντε ) και η Άννα ( η Διαμαντοπούλου ντε)
Και οι δύο είπαν ότι οι παρατάξεις τους έκαναν το καλύτερο γι´αυτόν τον τόπο.
Και οι δύο είπαν ότι η αντίθετη παράταξη φταίει για τα σημερινά χάλια.
Διαφώνησαν βέβαια σε ένα σημείο.
Στο ότι όλα είναι καλά, όμορφα, ηθικά και αγγελικά πλασμένα σήμερα.
Αυτό είπε ο Προκόπης και το αντίθετο η Άννα.
Τελικά τι μου άφησε η ομιλία και των δύο; Μια αίσθηση μόνο.
Υποκρισία.
Τελικά ζούμε σε μια κοινωνία υποκρισίας προερχόμενης από τους πάντες.
Διότι για μένα υποκρισία είναι:

Όταν οι ηθοποιοί γίνονται βουλευτές για το καλό του τόπου.
Δηλαδή προτιμούν την τέχνη της υποκρισίας από την τέχνη της υποκριτικής.

Όταν οι παπάδες μας λένε ότι υπηρετούν τον Θεό και οι περισσότεροι είναι σαν μοσχάρια, υπέρβαροι, κυκλοφορούν με ακριβά αυτοκίνητα, εμπλέκονται σε σκάνδαλα οικονομικά, σεξουαλικά κ.λ.π.

Όταν οι πολιτικοί μας μιλάνε για ελπίδα, μέλλον, ανάπτυξη, κοινωνική πρόνοια και λένε ότι μπήκαν στην πολιτική για να υπηρετήσουν την πατρίδα και να βοηθήσουν τον τόπο και τη χώρα.

Όταν οι αστυνομικοί λένε ότι μπαίνουν στο σώμα για να υπηρετούν τον πολίτη.
Και εμπλέκονται σε σκάνδαλα, παροχή προστασίας, σωματεμπορία, παράνομες ελληνοποιήσεις, ναρκωτικά.

Όταν οι γιατροί δίνουν τον όρκο του Ιπποκράτη και δεν τον τηρούν.
Μας λένε ότι ενδιαφέρονται μόνο για την ανθρώπινη ζωή, αλλά παίρνουν φακελάκια για να κάνουν το καθήκον τους.
Ενώ μερικοί κερδίζουν τεράστια ποσά και δηλώνουν ελάχιστα.

Όταν οι δημοσιογράφοι μας λένε ότι το καθήκον τους είναι μόνο η ενημέρωση του πολίτη, αλλά παίρνουν χοντρά ποσά για μια εκπομπή, μιλάνε για ελευθερία του λόγου αλλά προωθούν τις θέσεις του εκάστοτε εργοδότη τους καναλάρχη και με συνεχείς μεταγραφές από κανάλι σε κανάλι, ανάλογα την αμοιβή που θα προσφέρει το αφεντικό τους.
Προσωπικά βρίσκω χυδαίο δημοσιογράφο τον Αναγνωστάκη.
Αυτόν τον φωνακλά με τα μέχρι πρότεινος γελοία γυαλάκια, με ύφος ανακριτή, δικαστή και ξερόλα.

Όταν οι τράπεζες διαφημίζουν συνεχώς ότι είναι δίπλα στον επαγγελματία, κοντά στον καθένα που χρειάζεται δάνειο.
Αλλά χρεώνουν ασύστολα ότι θέλουν, ανεξέλεγκτα και έχουν τα επιτόκια προκλητικά πολύ υψηλά, ενώ ο κόσμος υποφέρει και κατάσχουν σπίτια ακόμη και ανθρώπων που είναι στο νοσοκομείο με βαριά ασθένεια.

Όταν στρατιωτικοί που πήγαν στη σχολή Ευελπίδων για να γίνουν ικανά στελέχη που θα ασχοληθούν με την άμυνα της χώρας και οι περισσότεροι είναι κομπλεξικοί που απολαμβάνουν τα προνόμια τους και ενδιαφέρονται μόνο για το πως θα αποκτήσουν πιο πολλά άστέρια στην επωμίδα τους.

Όταν οι εταιρίες πετρελαίου διαφημίζουν τα καύσιμά τους και μας μιλάνε για την προστασία του περιβάλλοντος και ότι τα καύσιμά τους δεν μολύνουν !!!!
Τα οποία καύσιμα δεν παύουν να είναι βενζίνη και πετρέλαιο που καίγονται.
Αλλά δεν μολύνουν το περιβάλλον!!! Βενζίνη για καθαρότερο περιβάλλον!

Όταν το υπουργείο οικονομικών και η εφορία μου ζητάνε με διαφημιστικά μηνύματα να γίνω σωστός πολίτης, αποκτώντας φορολογική συνείδηση.
Και βλέπουμε υπουργούς να φοροδιαφεύγουν με νόμους που οι ίδιοι έφτιαξαν γι´αυτόν τον σκοπό.
Πρόσφατο παράδειγμα μετά τον Βουλγαράκη, αυτή η Πατριανάκου με τα 65 εκατομ. τζίρο της εταιρίας της.
Που την μετέφερε στην Κύπρο για λιγότερη φορολογία.

Όταν ο Γιωργάκης βγαίνει και λέει ότι δούλεψε στην ξενιτιά (Αμερική) σαν μπογιατζής, μάγειρας, λαντζιέρης, οικοδόμος, υλοτόμος, τουριστικός πράκτορας κ.λ.π.
Τον ακούσατε όταν τα έλεγε;
Πως δεν έσκισε κανένα καλσόν απορώ. Τόσα χρόνια σκληρή δουλειά στο μεροκάματο.
Εγώ δεν τον πιστεύω. Αν ήταν από καμιά φτωχή οικογένεια ίσως να τον πίστευα.

Σαν κάτι υπουργούς που μπαίνουν σε υπουργεία που δεν έχουν ιδέα για το αντικείμενό τους.
Να βάζεις π.χ. για υπουργό συγκοινωνιών άνθρωπο που δεν έχει ανέβει ποτέ του σε λεωφορείο.
Να σου λύσει το συγκοινωνιακό πρόβλημα.
Ή στο υπουργεί ο Υγείας κάποιον που δεν έχει καμία σχέση με την υγεία.

Τελικά το μόνο που βρίσκω γύρω μου είναι υποκρισία.
Και θέλουν την ψήφο μου ε;
Καλά, εσάς θα ψηφίσω αγαπητοί μου.
Να. Ορκίζομαι. Μα τον Τουτάτη και τον Μπελισαμά (μάκια)

Ξέχασα και τους αθλητές.
Μόλις φάνε τα ψωμιά τους και "δεν πιάνουν μπάζα" κατά το κοινώς λεγόμενον, γίνονται πολιτικοί με σκοπό να προσφέρουν στην κοινωνία.
Παράδειγμα ο Φασούλας.
Απ´ότι βλέπω έκανε τον Πειραιά μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.

Κατέβα εσύ και θα σε εκλέξουμε. Αρκεί να δεσμευτείς πως θα τους περάσεις όλους στη σούβλα σου.

Απάντηση: Re: Υποκρισία.

Κατέβα εσύ και θα σε εκλέξουμε. Αρκεί να δεσμευτείς πως θα τους περάσεις όλους στη σούβλα σου.
Αν κατέβω εγώ και σας πω ότι:

"Eίναι η πρώτη φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω τον τόπο μου.
Και θα το κάνω με όλες μου τις δυνάμεις και με όλα τα μέσα που διαθέτω.
Για μια Ελλάδα με το βλέμμα στο μέλλον, με προοπτική, με ανάπτυξη και κοινωνικό πρόσωπο, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και πρόνοια για όλους τους πολίτες"

Θα με πιστεύατε;

Αν ναι, να κατέβω. Έχει έδαφος εδώ.

Μιχάλη προχώρα και μην σε νοιάζει.....
Τους έχω αφόρητα βαρεθεί.....να τσεπώνουν.....

Re: Απάντηση: Re: Υποκρισία.

Για μια Ελλάδα με το βλέμμα στο μέλλον, με προοπτική, με ανάπτυξη και κοινωνικό πρόσωπο, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και πρόνοια για όλους τους πολίτες"

Αυτό ακριβώς δεν ακούμε κάθε τέσσερα χρόνια?

Αν κατέβω εγώ και σας πω ότι:

Θα με πιστεύατε;

Αν ναι, να κατέβω. Έχει έδαφος εδώ.

Kαι βέβαια θα σε πιστέυαμε...!!!!!!
Τι νόμισες δηλ εσύ;
Εδώ πιστεύουμε αυτούς που μας παπαρίζουν με τα ίδια και τα ιδια κάθε 4 χρόνια τώρα...τι πειράζει μια δοκιμή ακόμα;:flipout::flipout:

Μη μου βάζετε ιδέες γιατί αν βγω δεν θ´αφήσω τίποτα όρθιο.
Θα κάνω μια συρμαγιά καμιά εκατό εκατομμύρια έτσι για τα γεράματα και θα αποσυρθώ.

Οι τωρινοί δεν αποσύρονται με τίποτα πάντως, όχι εκατό αλλά ούτε με χίλια μύρια. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη...-bye-

Θα κάνω μια συρμαγιά καμιά εκατό εκατομμύρια έτσι για τα γεράματα και θα αποσυρθώ.

αμα αποσυρθεις να ερθεις κατα, δω !!!!!

εδω δεν τιμωρουνται πολυ ....
ειδες ο Χριστοφορακος ................ :flipout:

Ολιγαρκή σε κόβω.

Δεν βλέπω να βγαίνεις......:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Σημερα ακουσα οτι οι μισοι περιπου βουλευτες της Βρεττανιας (300 απο τους 600 κατι) που ειχαν παρακρατησει δημοσιο χρημα για προσωπικα τους εξοδα δεν θα ξαναπολιτευτουν ποτε.

Αληθευει ?

Ε, αφού είναι απατεώνες και αγύρτες...

Ενώ οι δικοί μας είναι όλοι τιμιότατοι... Από την ίδρυση του Νεο-Ελληνικού κράτους τον 19ο αιώνα, ποτέ μα ποτέ δεν έχει κατηγορηθεί και τιμωρηθεί Έλληνας πολιτικός για σπατάλη/κατάχρηση/κλοπή κτλ. δημοσίου χρήματος.

Τόσα χρόνια μας κυβερνάνε όλοι οι άγιοι κι έχουμε και παράπονο... :flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Υποκρισία.

Ε, αφού είναι απατεώνες και αγύρτες...

Ενώ οι δικοί μας είναι όλοι τιμιότατοι... Από την ίδρυση του Νεο-Ελληνικού κράτους τον 19ο αιώνα, ποτέ μα ποτέ δεν έχει κατηγορηθεί και τιμωρηθεί Έλληνας πολιτικός για σπατάλη/κατάχρηση/κλοπή κτλ. δημοσίου χρήματος.

Τόσα χρόνια μας κυβερνάνε όλοι οι άγιοι κι έχουμε και παράπονο... :flipout: :flipout: :flipout:

Να εξαιρεθεί, παρακαλώ, αλλιώς θα σε ''εκτελέσω''.....:violent-smiley-030::violent-smiley-030:-bye-

attachment.php

Attachments

• Kapodistrias.jpg
    Kapodistrias.jpg
    20.1 KB · Views: 93
Αυτός δεν μετράει, εξελέγη από εθνοσυνέλευση χωρίς προεκλογική περίοδο και χωρίς την ύπαρξη κράτους για να εγγυηθεί ρουσφέτια... :p :flipout: -bye-

Καλά οι Αγγλοι είναι εντελώς ψιλικατζήδες, έχασαν την καρριέρα τους για γελοία ποσά, νομίζω σε μιά περίπτωση ήταν κάτι πάνες για μωρό απο μία βουλευτίνα αξίας λίγων ευρώ! Στο σύνολο αυτά που έφαγαν οι 300 απο τους 600 ήταν κάπου 13000 ευρώ....
Τετοια ποσα οι δικοί μας δεν θα καταδέχονταν ούτε...να σκύψουν για να τα σηκώσουν αν τα έβρισκαν στον δρόμο!

Να εξαιρεθεί, παρακαλώ, αλλιώς θα σε ''εκτελέσω''.....:violent-smiley-030::violent-smiley-030:-bye-

attachment.php

Νομίζω τον πέρασε ο πρεσβύτερος Καραμανλής κι αυτόν... Σάρωσε τα δωδεκάρια στον διαγωνισμό, ειδικά στην εμφάνιση με βραδυνή τουαλέτα και στρασάκια στα φρύδια:flipout::BDGBGDB55:
Ό,τι προλάβουμε να σώσουμε...