αν καποιος ειναι τοσο αυστηρα περιορισμενος στις 37" τοτε η Philips οντως εχει καποιες καλες επιλογες. Αυτο συμβαινει γιατι η samsung βγαζει τα "καλα" της panels στις 40" και πανω, και πολλες εταιρειες (με πρωτη και κυρια τη sony) προμηθευονται panels απο αυτην, οποτε αυτοματα τα 37" και κατω ειναι λιγοτερο προσεγμενα...
Παρολαυτα πιστευω οτι ειναι πολυ υπερβολικο να πει καποιος οτι "χωραει" μια 37αρα και οχι μια 40αρα, η διαφορα ειναι τοσο μικρη που μπορει καλλιστα να καλυπτεται απο πιθανη διαφορα στο μεγεθος του πλαισιου της τηλεορασης για παραδειγμα...
Εγω γενικα πιστευω η philips εχει δημιουργησει την κακη της φημη γιατι σε αλλα πραγματα κανει παπαδες και σε αλλα πατωνει, αυτην την ταση τη βλεπεις μερικες φορες ακομα και εντος του ιδιου προιοντως σαν το παραδειγμα παραπανω του yperion, και αλλες φορες βλεπεις οτι καποια μεμονομενα μοντελα ειναι αριστα και αλλα περιπου για πεταμα (στην πραξη αυτο ειναι υπερβολη, απλα το λες γιατι βλεπεις την τιμη που ειναι μια χαρα ακριβη ως συνηθως και εκνευριζεσαι με την αποδοση που οχι απλα δε συμβαδιζει αλλα ειναι χειροτερη ακομα και απο τα φτηνοτερα μοντελα της κατηγοριας). Αυτο ειναι και το προβλημα, γιατι ειτε ενα προιον της ιεναι αριστο ειτε μαπα, η τιμη θα εχει σαν βαση την ιδια ψηλομυτικη συμπεριφορα λες και σου πουλαει τον "αρχηγο" της κατηγοριας, και ισως θα προσπαθει και να δικαιολογηθει εν μερει απο τα διαφορα gimmicks (μπιχλιμπιδια ελληνιστι

) τυπου ambilight που ειναι αχρηστα αν η ουσια απουσιαζει... Αυτη η συμπεριφορα δημιουργει εχθρους, ασχετα αν καποια μοντελα ειναι οντως καλα και σε "σχετικα" φυσιολογικη τιμη, και ας μην ειναι ευκαιριες , δε βαριεσαι, παντως αξιζουν...
Οποτε ποτε δεν κοιταζω τις philips οταν ψαχνω τηλεοραση, αλλα ουτε και τις ξεγραφω. Απλα θα ασχοληθω μονο αν δω καποιο μοντελο απο το οποιο πραγματικα ειναι ευχαριστημενοι οι κατοχοι και οι reviewers...Θα μου πεις αυτο θα το εκανα ουτως ή αλλως....οκ, ας πουμε τοτε οτι αν ενας γνωστος μου με παρει τηλεφωνο και μου πει "ξερεις βρηκα την ταδε philips στην Α τιμη, να την παρω?" θα διστασω παρα (μα ΠΑΡΑ) πολυ να του πω ναι...στην καλυτερη περιπτωση θα του πω να γυρισει σπιτι του να το ψαξω μεχρι το βραδυ και να παει αυριο αμα ειναι...στη χειροτερη, θα μου πει "αλλιως εχουν την Χ με τοσα και πρεπει να παρω ΤΩΡΑ", και εφοσον πρεπει να διαλεξω στα τυφλα θα του πω να παρει την αλλη...απλα και μονο για να εχω λιγοτερες πιθανοτητες να τον παρω στο λαιμο μου. Αυτο εχει καταφερει η philips για μενα...