Κύριε Vasili T.επειδή υπάρχουν κάποιοι που εργάζονται σε τράπεζες-σαν κι εμένα- και δεν είναι ούτε λαμόγια,ούτε κλέφτες ούτε κηφήνες και δεν ξερω πως αλλιώς τους έχετε χαρακτηρίσει,θέλω να σας παρακαλέσω να είστε λίγο πιο συγκρατημένος με τους χαρακτηρισμούς σας.
Δεν ξέρω τι ακριβώς σας έχουν κάνει οι τραπεζες και θέλετε εδώ και πολύ καιρό να κλείσουν,θα πρέπει όμως μέσα από τις κατάρες σας να σκεφθείτε και όλο αυτό τον κόσμο που εργάζεται σε αυτές και τι θα σημάνει γι´αυτούς το να βρεθούν από τη μία ημέρα στην άλλη άνεργοι,χωρίς μάλιστα να φέρουν την παραμικρή ευθύνη για τα όσα έχετε "τραβήξει" από αυτές.
Με το σκεπτικό σας,θα πρέπει να κλείσουν και όλες οι "ζημιογόνες" ΔΕΚΟ που δεκαετίες ολόκληρες πληρώνει γι´αυτές ο Έλληνας φορολογούμενος,τα ελλειματικά δημόσια νοσοκομεία,τα "παραπανίσια"-σύμφωνα με την "κυβέρνηση"- σχολεία, και γενικά οτιδήποτε πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος.
Φοβάμαι όμως ότι έτσι πέφτετε στην παγίδα του διαίρει και βασίλευε,χωρίζοντας τους εργαζόμενους σε προνομιούχους και μη.
Απο την άλλη,προτάσεις σαν και αυτές του κ.Σούρλα,χωρίς υστερικές κραυγές,ουστ και κατάρες,κατορθώνουν και να απευθύνουν δριμύ κατηγορώ για τις τράπεζες αλλά και να προτείνουν λύσεις για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.