Υψηλό dc offset σε Audio-gd dac: Διερεύνηση & Επίλυση

Η αρχική συμφωνία αφορούσε ρολόι TCXO το οποίο αναγράφεται στην κούτα και κοστίζει γύρω στα 20 .

Πριν το στείλει με διαβεβαίωσε ότι θα φοράει αυτό το ρολόι.

Βασίλη, τη στιγμή που δεν είναι εντάξει απέναντί μου, δεν το συζητάω. Θα τ' ακούσει...

Στο παλιό και TCXO είχε, και καλώδια OCC στα ΙΝ/OUT, jumpers (τα ξέχασε), και άλλα που δεν είναι της παρούσης...

Θα τα μαζέψω όλα και σε κάνα δύο μέρες θα τον πάρω τηλέφωνο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

8s.JPG
15s.JPG

Δωρεάν κρυογεννηση... Και σεταρισμα μνημονιακής Ελλάδος...

Χειμωνιάτικο κομμάτι που λέει και ο Σωκ?

Σταύρο σε παιδεύει τελικά και ειλικρινά όταν τυγχαίνουν τέτοιες αναποδιές, χαλιέσαι και δεν μπορείς να χαρείς ακόμη και το καλό.

Στο ρολόι, ξέρεις καλύτερα από εμάς τι είχες συμφωνήσει μαζί του.
Θα σου πω μόνο για τη θύρα usb, γιατί τελευταία έχω αλλάξει δύο από δαύτες, κυρίως στα φθηνές μοντούλες με CMedia6631 (σκέτη και Α). Είναι θέμα κοστολογίου, η μία έχει 0,5 και η άλλη 2-3 ευρώ.
Φαντάζει τίποτα, αλλά για έναν Κινέζο αυτή η διαφορά στα 1000 κομμάτια είναι ένας χρόνος εργατικής δουλειάς (σε αξία).

Απλά στις πολύ φθηνές, συνήθως η σύνδεση είτε είναι χαλαρή και παίζει ελαφρώς το USB, είτε στην αρχή είναι έτσι και έτσι και μετά από καμία 30ριά βάλε-βγάλε γίνεται χαλαρό...δεν δημιουργεί πρόβλημα επαφής αλλά είναι κάπως "μπλιαχ" σε αίσθηση.

Για μένα έχεις δίκιο, για ένα προιόν που δεν το πήρες και 30 ευρώ!

Σταύρο,ότι σου είπε ο Γιώργος,από την στιγμή που έχεις χαλαστεί κι έχουμε όλοι διαπιστώσει από την εξέλιξη πως άκρη με τους Κινέζους δεν βγαίνει εύκολα,στείλτο να ησυχάσεις.
Από το να είσαι με το 'αχ' και την αμφιβολία,χίλιες φορές!

Στάυρο έχεις μια φωτό απο το ρολόι ? , η έστω μπορείς να διακρίνεις τι λέει ? για να μην γίνεις ρόμπα στον καλίτεχνα και όντως φοράει TCXO ???? η ισως και καλύτερο ,, δεν είναι πανάκια το TCXO υπάρχουν παράμετροι για τον audio προσανατολισμό του ταλατωντή ,,

τεσπα κουβέντα να κάνουμε δλδ αλλα έχω την περιέργεια ..

αυτές οι καμμένες επιφάνειες και τα περίεργα καφετί χρώματα τι είναι? Πάνω στη βάση που πατάει η βίδα σκουριά είναι αυτό?

Απάντηση: Re: Υψηλό dc offset σε Audio-gd dac: Διερεύνηση & Επίλυση

Μόλις του έστειλα ένα "ωραιότατο" email...

Και αύριο έχει απευθείας τηλεφώνημα.

Την καλύτερη δουλειά έκανες!
(Αν και το στόλισμα το χρειάζεται ο Κινέζος,ο Πολωνός μεταπωλητής είναι,συνεννοήθηκαν για την αντικατάσταση,έτσι δεν είναι; )

Τον πήρα τηλ. εφόσον βεβαιώθηκα ότι διάβασε όλο το email.

Η πρώτη αντίδραση στο τηλέφωνο: "oh my". :)

Του επισήμανα ότι επιθυμώ full refund...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πιθανότατα παίρνω πίσω τα λεφτά μου.

DIY και πάλι DIY... :)

σταυρο πάρε τα χρήματα πίσω ειναι αναξιόπιστος και μετά αγόρασε ότι θες με τόσα που έδωσες παίρνει επώνυμο

εγώ θα κοίταγα και τα μεταχειρισμενα