Z , X ή...KURO ? ΒΟΗΘΕΙΑ

AKALYPTOS

New member
8 April 2009
22
:grandpa:
ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.

1) ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η SONY KDL-46X4500 ΜΕ LED ΑΠΟ ΤΗΝ KDL-46Z4500 ΜΕ ΤΑ 200 Hz ?
2) ΑΣΧΕΤΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ή ΤΗΝ Pioneer Κuro LX-5090 ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

Καλησπερα και καλωσορισες.

Να σε παρακαλεσω να μην γραφεις με κεφαλαια γραμματα.

2 ) Pioneer Κuro LX-5090

Ευχαριστώ για την τόσο γρήγορη απάντηση.
Sorry για τα κεφαλαία.
Θα επέμενες στην άποψή σου για την Kuro αν η απόσταση ήταν περίπου στα τρία μέτρα και η τοποθέτησή της κοντά σε παράθυρο?
Για τις sony Χ ή Ζ ποια είναι η γνώμη σου?
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

θα προτημούσα οχι samsung. Μου έχουν μεταφέρει πολλα προβλήματα.
Για να είμαι ειλικρινής ξεκίνησα για sony 46" αλλα βλέποντας την Κuro φρέναρα. Κρίμα που βγαίνει μόνο απο 50" και πάνω.
Ενας αλλος προβληματισμός μου είναι οτι μάλον το μέλλον είναι οι led, πώς να πάω σε plasma? παρακαλώ τη γνώμη σας

Αδίκως το κουράζεις.

Η Kuro είναι μακράν καλύτερη όλων.

Παρόλο την απόσταση? (μεσο όρο 3 μέτρα)
υπάρχει η φήμη οτι το εργοστάσιο της Pioneer κλείνει, (λόγο κρίσης φαντάζομαι), το άκουσε κανείς αυτό?

Ίσα ίσα, τώρα που κλείνει το εργοστάσιο η pioneer θα έχεις την τελευταία ευκαιρία να πάρεις μια τόσο καλή τηλεόραση.
Εγώ τη δική μου lx-5090h την έχω ακριβώς δίπλα από τη μπαλκονόπορτα. Έχει αντανακλάσεις, αλλά δεν με ενοχλούν.
Άσε που η εικόνα της είναι χάσιμο...

Re: Απάντηση: Z , X ή...KURO ? ΒΟΗΘΕΙΑ

υπάρχει η φήμη οτι το εργοστάσιο της Pioneer κλείνει, (λόγο κρίσης φαντάζομαι), το άκουσε κανείς αυτό?

Γιατι τι εχει η αποσταση? Μια χαρα ειναι 50" στα 3 μετρα...

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030216,2,00.htm

Αν μιλαγαμε μονο για BluRay θα μπορουσε καποιος ανετα να βλεπει σε 50" και απο τα 1.8 μετρα....-bye-

Συγνώμη που επιμένω αλλα πρέπει να αποφασίσω αύριο....

Ευχαριστώ Yperion για το website. Καλό για να πείσω όποιον λέει το αντίθετο.

μπορει κάποιος να με βοηθήσει με το blurey παρακαλω?

Pioneer και για bluray ή κατι άλλο ?

PIONEER kuro χωρίς δεύτερη κουβέντα. Κι εγώ στα 3 μέτρα βλέπω στην kuro και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μην το σκέφτεσαι.
Η καλύτερη αγορά....

Νομίζω οτι μια pioneer tv lx-5090 με blu-ray lx 71 ειναι ότι καλύτερο. Σωστά?
καλό dvd έχω ήδη.

ευχαριστώ

Αν το BDP το θες αποκλειστικά για αναπαραγωγή BR και δεν σε ενδιαφέρουν οι αναλογικές έξοδοι για τον ήχο μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με κάτι πιο φθηνό από το 71. Είτε με το 51 της Pioneer ή με κάποιο Sony, Panasonic

Re: Απάντηση: Z , X ή...KURO ? ΒΟΗΘΕΙΑ

Νομίζω οτι μια pioneer tv lx-5090 με blu-ray lx 71 ειναι ότι καλύτερο. Σωστά?
καλό dvd έχω ήδη.

ευχαριστώ

O συνδυασμός που αναφέρεις είναι ο ιδανικός. Αν δεν έχεις βέβαια πρόβλημα με το οικονομικό. Διότι αυτά τα δύο σε κόστος φτάνουν τα 3.500 ευρώ.
:a0210:

Αν το BDP το θες αποκλειστικά για αναπαραγωγή BR και δεν σε ενδιαφέρουν οι αναλογικές έξοδοι για τον ήχο μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με κάτι πιο φθηνό από το 71. Είτε με το 51 της Pioneer ή με κάποιο Sony, Panasonic

Συμφωνώ απόλυτα....
Εγώ πάντως στην kuro έχω συνδέσει το Sony BDP-S550 λόγω του ότι ο ενισχυτής μου δεν υποστηρίζει τα HD φορμά ήχου, και το εν λόγω player αποκωδικοποιεί εσωτερικά Dolby True HD και dts HD-MA και τα στέλνει απ' τις 7.1 analogue output στον ενισχυτή. Είναι πιό φθηνό απ' το 71 και πολύ καλό σαν player. Πάντως εάν ο ενισχυτής μου είχε αποκωδικοποιητές για ήχο HD , θα έπαιρνα σίγουρα το 71.

Συγνώμη που επιμένω αλλα πρέπει να αποφασίσω αύριο....

Η απόσταση όπως είπε ο Γιάννης είναι πολύ καλή για τις 50".
Για τα εργοστάσια της Pioneer είδη έχουν κλείσει αρκετά αλλα αυτό δεν έχει σημασία, η Kuro είναι η καλύτερη τηλεόραση στην αγορά και η Pioneer είδη ανακοίνωσε ότι θα παρέχει υποστήριξη για τα επόμενα δέκα χρονια.

Last edited: