Τοιχος . Θα ζαρωσει μονο με 9 ριχτερ !! :BDGBGDB55:
Τοιχος . Θα ζαρωσει μονο με 9 ριχτερ !!
Είχα τα ίδια προβλήματα με Dalite 106'' αλλά με την βοήθεια φίλων από το forum κατάφερα να τα περιορίσω εν μέρει. Για πες για τον "τοίχο" μια και το ανέφερες (αφού υπάρχει η ευχέρεια να χρησιμοποιηθεί για προβολή).... Υπάρχει κάποιο εξεζητημένο υλικό που θα χρειασθεί να επικαλυφθεί το μέρος του τοίχου που θα χρησιμοποιηθεί για προβολή;
Είχα τα ίδια προβλήματα με Dalite 106'' αλλά με την βοήθεια φίλων από το forum κατάφερα να τα περιορίσω εν μέρει. Για πες για τον "τοίχο" μια και το ανέφερες (αφού υπάρχει η ευχέρεια να χρησιμοποιηθεί για προβολή).... Υπάρχει κάποιο εξεζητημένο υλικό που θα χρειασθεί να επικαλυφθεί το μέρος του τοίχου που θα χρησιμοποιηθεί για προβολή;
Πριν λίγους μήνες το περιοδικό ΗΧΟΣ(αν δεν κάνω λάθος) είχε παρουσιάσει κάποια ειδικά προιόντα για επεξεργασία και βαφή του τοίχου.
Αντιπρόσωπος η Κινοτεχνική:
![]()
Πρεπει ο τοιχος να ειναι σπατουλαρισμενος για να αποφευγεις εντονες ανακλασεις στο χωρο.
Λυση ειναι και η γυψοσανιδα που ειναι λεια αλλα εχεις προβλημα με το χαμηλο υψος.Πρεπει να ενωσεις 2 κομματια και θα πρεπει παλι στην ενωση να γινει καλο σπατουλαρισμα για να μη φαινεται.
Υπαρχουν και οι μπογιες goo μονο μεσω ιντερνετ που ειναι ομως πανακριβες.
Εγω χρησιμοποιησα απλη πλαστικη ματ λευκη μπογια (κόστος περιπου 15 Ε) και "πιστευω" πως ειμαι καλα...
Παρακαλώ διευκρίνησέ μου τι ακριβώς εννοείς;;; Η Κινοτεχνική είναι αντιπρόσωπος προιόντων για επικάλυψη τοίχου.....
Κι εγω τα ιδια ειχα με τις αμερικανες.....
Θετικη φηφο στην screenline αν και εχει "επεκτατικες" τασεις.........
Vutec εχω δει και με ....και χωρις ,οποτε μαλλον λαχειο ειναι.
τι εννοεις επεκτατικες τασεις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.