Ζαρες....Ζαρες.....Ζαρες.......

αρα μεχρι τωρα μονο για την vutec και την screenline επιβεβαιωνετε οτι δεν εχουνε προβλημα με ζαρες ??? Επαναλαμβανω για οθονη 16:9 απο 105'' και πανω.

Re: Απάντηση: Ζαρες....Ζαρες.....Ζαρες.......

Τοιχος . Θα ζαρωσει μονο με 9 ριχτερ !! :BDGBGDB55:

δεν ειναι ευκολο να χρησιμοποιησω τον τοιχο αλλιως θα το ειχα κανει σιγουρα.
Και για μενα φανταζει σαν η καλυτερη λυση αλλα....

Τοιχος . Θα ζαρωσει μονο με 9 ριχτερ !!

Είχα τα ίδια προβλήματα με Dalite 106'' αλλά με την βοήθεια φίλων από το forum κατάφερα να τα περιορίσω εν μέρει. Για πες για τον "τοίχο" μια και το ανέφερες (αφού υπάρχει η ευχέρεια να χρησιμοποιηθεί για προβολή).... Υπάρχει κάποιο εξεζητημένο υλικό που θα χρειασθεί να επικαλυφθεί το μέρος του τοίχου που θα χρησιμοποιηθεί για προβολή;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζαρες....Ζαρες.....Ζαρες.......

Είχα τα ίδια προβλήματα με Dalite 106'' αλλά με την βοήθεια φίλων από το forum κατάφερα να τα περιορίσω εν μέρει. Για πες για τον "τοίχο" μια και το ανέφερες (αφού υπάρχει η ευχέρεια να χρησιμοποιηθεί για προβολή).... Υπάρχει κάποιο εξεζητημένο υλικό που θα χρειασθεί να επικαλυφθεί το μέρος του τοίχου που θα χρησιμοποιηθεί για προβολή;

Πριν λίγους μήνες το περιοδικό ΗΧΟΣ(αν δεν κάνω λάθος) είχε παρουσιάσει κάποια ειδικά προιόντα για επεξεργασία και βαφή του τοίχου.

Ναι.Νομίζω αντιπρόσωπος είναι η Τηλεοπτική και το κόστος περίπου 200 ευρω.:BDBDG54:

Στην έκθεση εικόνας και ήχου είχε παρουσιαστεί ένα προϊόν για βαφή τοίχων. Μάλιστα βγαίνει σε 2 εκδόσεις ανάλογα το μέγεθος. Πάντως εκεί γύρω στα 200 ευρώ έπαιζε.

Πρεπει ο τοιχος να ειναι σπατουλαρισμενος για να αποφευγεις εντονες ανακλασεις στο χωρο.
Λυση ειναι και η γυψοσανιδα που ειναι λεια αλλα εχεις προβλημα με το χαμηλο υψος.Πρεπει να ενωσεις 2 κομματια και θα πρεπει παλι στην ενωση να γινει καλο σπατουλαρισμα για να μη φαινεται.
Υπαρχουν και οι μπογιες goo μονο μεσω ιντερνετ που ειναι ομως πανακριβες.
Εγω χρησιμοποιησα απλη πλαστικη ματ λευκη μπογια (κόστος περιπου 15 Ε) και "πιστευω" πως ειμαι καλα...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζαρες....Ζαρες.....Ζαρες.......

Πριν λίγους μήνες το περιοδικό ΗΧΟΣ(αν δεν κάνω λάθος) είχε παρουσιάσει κάποια ειδικά προιόντα για επεξεργασία και βαφή του τοίχου.

Εάν είναι εύκολο κάποιες επιπλέον πληροφορίες παρακαλώ..... (τεύχος π.χ)...

Πρεπει ο τοιχος να ειναι σπατουλαρισμενος για να αποφευγεις εντονες ανακλασεις στο χωρο.
Λυση ειναι και η γυψοσανιδα που ειναι λεια αλλα εχεις προβλημα με το χαμηλο υψος.Πρεπει να ενωσεις 2 κομματια και θα πρεπει παλι στην ενωση να γινει καλο σπατουλαρισμα για να μη φαινεται.
Υπαρχουν και οι μπογιες goo μονο μεσω ιντερνετ που ειναι ομως πανακριβες.
Εγω χρησιμοποιησα απλη πλαστικη ματ λευκη μπογια (κόστος περιπου 15 Ε) και "πιστευω" πως ειμαι καλα...

Τι είναι οι μπογιές goo........... (site παρακαλώ...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζαρες....Ζαρες.....Ζαρες.......

Παρακαλώ διευκρίνησέ μου τι ακριβώς εννοείς;;; Η Κινοτεχνική είναι αντιπρόσωπος προιόντων για επικάλυψη τοίχου.....

Ναι είναι αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρείας της φωτογραφίας.

Κι εγω τα ιδια ειχα με τις αμερικανες.....
Θετικη φηφο στην screenline αν και εχει "επεκτατικες" τασεις.........
Vutec εχω δει και με ....και χωρις ,οποτε μαλλον λαχειο ειναι.

Κι εγω τα ιδια ειχα με τις αμερικανες.....
Θετικη φηφο στην screenline αν και εχει "επεκτατικες" τασεις.........
Vutec εχω δει και με ....και χωρις ,οποτε μαλλον λαχειο ειναι.

τι εννοεις επεκτατικες τασεις?

Επί του θέματος βαφής τοίχων :

Εάν έχει τύχει να διαβάσατε το ποστ μου για τις δικές μου εμπειρίες από το στήσιμο της οθόνης/ προβολέα, http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=7296

ίσως θυμάστε ότι με κάποιο λίγο ψάξιμο κατέληξα στο χρώμα με ονομασία 'σύννεφο' της 'Βέλχρω'. Βέβαια εγώ δεν έβαψα τοίχο αλλά DIY οθόνη με ύφασμα black out.

Μετά από παρέλευση 15μερου, οπότε και στέγνωσε / 'έκατσε' η μπογιά, τα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά. Δεδομένου του κόστους (6 ευρώ ανά κιλό), δεν χάνετε τίποτε να το δοκιμάσετε.

τι εννοεις επεκτατικες τασεις?

Οτι μπορει οι screen line κατα κανονα να μην εχουν ζαρες αλλα το πανι τους ειναι τοσο μαλακο (γι αυτο και δεν εχουν ζαρες) που συντομα ξεχειλωνει και απο 110 μπορεις να βρεθεις με λιγο παραπανω.Ειδικοτερα αυτες που δεν εχουν tension και ολο το βαρος της κατω μπαρας το τραβαει το πανι το 16/9 ευκολα θα γινει 16/10 ..............

Αυτα...........