Ζαρες....Ζαρες.....Ζαρες.......

καταπληκτικο με λιγοτερα λεφτα αγοραζεις μεγαλυτερη οθονη !!!

:flipout: :flipout: :flipout:
Ε!!! τώρα παίζεις με τον πόνο μας.....
Κόσμος και κοσμάκης έχει δώσει ένα σωρό χρήματα και ελάχιστοι είναι ευχαριστημένοι από το "πανί"...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζαρες....Ζαρες.....Ζαρες.......

Ναι είναι αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρείας της φωτογραφίας.

Οκ, ευχαριστώ.... το τοπίο ξεκαθάρισε... έβγαλα άκρη, στην διαδικασία λήψης απόφασης είμαι πλέον... με βοήθησες πολύ...-bye-

:flipout: :flipout: :flipout:
Ε!!! τώρα παίζεις με τον πόνο μας.....
Κόσμος και κοσμάκης έχει δώσει ένα σωρό χρήματα και ελάχιστοι είναι ευχαριστημένοι από το "πανί"...

κοιτα αν μπορουσα επειδη εχω υποφερει θα εβαφα κι εγω τοιχο .....αλλα επειδη ακριβως δεν μπορω ρωταω τι γινεται με τα αναθεματισμενα πτυσομμενα πανια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζαρες....Ζαρες.....Ζαρες.......

Εάν είναι εύκολο κάποιες επιπλέον πληροφορίες παρακαλώ..... (τεύχος π.χ)...
ΗΧΟΣ:Τευχος Νοεμβριου 2006 Νο 404, το Vogel's Mighty Brighty βγαινει σε τρεις εκδοσεις, MPW-10 περιλαμβανει μονο τα απαραιτητα βερνικια και οχι τα εργαλεια ,ενω τα MPW-20 και MPW-30 και τα απαραιτητα εργαλεια με το 30 να προσφερετε για το βαψιμο ολοκληρου τοιχου.

Παιδιά σας εφιστώ την προσοχή με τον τοίχο. Πριν κάνετε οτιδήποτε τσεκάρετε αν ο τοίχος είναι αλφάδι και να μην έχει "βουνά" και "πεδιάδες". Βάλτε ένα φακό από το πλάϊ και δείτε τον. Στην πράξη το χέρι του σοβατζή δεν είναι αλφάδι και είναι πολύ σπάνιο ως αδύνατο να είναι τελείως τζάμι ο τοίχος. Μόνο αν τον καλύψετε με γυψοσανίδα είστε 100% σίγουροι για ίσια επιφάνεια.

Re: Απάντηση: Ζαρες....Ζαρες.....Ζαρες.......

Παιδιά σας εφιστώ την προσοχή με τον τοίχο. Πριν κάνετε οτιδήποτε τσεκάρετε αν ο τοίχος είναι αλφάδι και να μην έχει "βουνά" και "πεδιάδες". Βάλτε ένα φακό από το πλάϊ και δείτε τον. Στην πράξη το χέρι του σοβατζή δεν είναι αλφάδι και είναι πολύ σπάνιο ως αδύνατο να είναι τελείως τζάμι ο τοίχος. Μόνο αν τον καλύψετε με γυψοσανίδα είστε 100% σίγουροι για ίσια επιφάνεια.

Οντως! Ακομα και μετα απο "σπατουλαρισμα" ο τοιχος ειναι αδυνατον να ειναι εντελως λειος...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζαρες....Ζαρες.....Ζαρες.......

ΗΧΟΣ:Τευχος Νοεμβριου 2006 Νο 404, το Vogel's Mighty Brighty βγαινει σε τρεις εκδοσεις, MPW-10 περιλαμβανει μονο τα απαραιτητα βερνικια και οχι τα εργαλεια ,ενω τα MPW-20 και MPW-30 και τα απαραιτητα εργαλεια με το 30 να προσφερετε για το βαψιμο ολοκληρου τοιχου.

Καλώς ήλθες στο AVClub…… Σ’ ευχαριστώ για την αναλυτική περιγραφή των Vogel's Mighty Brighty. Έχω ήδη, μετά από σχετική παραγγελία, στην κατοχή μου το Vogel's Mighty Brighty MPW-20 κατόπιν υπόδειξης του Τάσου Οικονόμου με την βοήθεια του οποίου κατόρθωσα να καταλήξω κάπου, αφού καιρό τώρα προσπαθούσα να βρω κάποιο παρόποιο προιόν. Σαφώς και δεν γνωρίζω τα αποτελέσματα του «εγχειρήματος» αλλά έχω την εντύπωση ότι σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από την κυματίζουσα Da-lite (και θα στοιχίσει το 1/3 του τιμήματος της Da-lite ).

Αν αντί οθόνης χρησιμοποιηθεί φύλο λευκής μελαμίνης τι πρόβλημα έχουμε?

Μπορούμε με κάποιο εύκολο σχετικά τρόπο να κολλήσουμε κάποια οικονομική πτυσσόμενη οθόνη σε κάποια μελαμίνη - γυψοσανίδα - mdf κλπ. ώστε να αποφύγουμε ζάρες και άλλες παραμορφώσεις?

είχα πάρει περσι μια ηλεκτρική της ε-σκριν στις 120" και έχω παρατηρήσει ότι από τις 4 γωνίες του πανιού ξεκινάνε ελαφρύ κυματισμοί προς το κέντρο,όχι πολυ ενοχλητικοι αλλά υπαρχουν!
Είναι θέμα τοποθέτησεις μήπως, γιατι την τοποθέτησα ο ίδιος?
Γενικά τί μπορεί να παίζει και τι μπορεί να γίνει για να φύγουν?

Θα πρέπει πρώτα να δεις αν το κουτί της οθόνης είναι αλφάδι.
Κατέβασε την και άστη περίπου για δέκα μέρες κατω.Αυτο δεν είναι το φάρμακο αλλά αν είναι στην αρχή του τέλους οι ζάρες θα μαζευτούν κάπως .
Γενικά αν γίνετε συχνή χρήση καλό θα ήταν οι οθόνες να μένουν κάτω όταν δεν υπάρχουν προεντατηρες.:grandpa:

Πώς να μην γίνω ρε Γιαννάκη μου μόνο τις δικέ σου να βάλω φτανει.Ποσες έχουμε βάλει 6 η 7?:flipout:

Πώς να μην γίνω ρε Γιαννάκη μου μόνο τις δικέ σου να βάλω φτανει.Ποσες έχουμε βάλει 6 η 7?:flipout:

Μας λείπει η καλύτερη...αυτη η σταθερή stewart G3 FH που θα βάλεις σε λίγο!!!και είναι μικρή πανάθεμά τη...μόλις 135 ιντζιά!!!

Ηλεκτρική Sceenline Jago με πανί mat Vision 110´´.

Αν θυμάμαι καλά την έχω 3,5 - 4 χρόνια και αν εξαιρέσω μια ελαφριά καμπυλότητα στις άκρες αριστερά και δεξιά, δεν έχει παρουσιάσει καμία ζάρα.