Zidoo H6 PRO Best android TV Box

Απάντηση: Re: Zidoo H6 PRO Best android TV Box

Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι, αλλά γιατί να επιλέξει κάποιος το συγκεκριμένο όταν στα ίδια λεφτά
μπορείς να πάρεις το x9s;

γιατί το auto frame switch δουλεύει στο kodi

πάντως το wifi του δεν είναι καλό, μέτριο το βλέπω στα 400+ mbps μόνο.

Καλησπέρα, άσχετος, είχα κάποια χρόνια κάπου πεταμένο ένα WD HD TV...

Στην περιοχή που μένω ουσιαστικά δεν έχουμε ίντερνετ, τα καλά βίντεο κλαμπ έκλεισαν κλπ. με αποτέλεσμα η μόνη λύση είναι να δανειστείς κάνα σκληρό από κανένα φίλο... Ε, δανειστηκα και γω, πλην διάφορα αρχεία (όχι τίποτε εξωτικές αναλύσεις, αρχεία από τρία έως έξι γκιγκα ανά ταινία) δεν τα έπαιζε πια το WD, είτε δεν έβλεπε τους υποτίτλους, κλπ.

Διάβαζα το πρωί στο τραίνο κατά τύχη το νήμα και παρήγγειλα ένα Η6pro από το Ιταλικό geekbuing...

Κάθησα και διάβασα και το νήμα, έπηξα σε άγνωστες ορολογίες και γέμισα και απορίες...

Σε πρώτη φάση βέβαια, θέλω απλά να αναγνωρίσει ένα 2,5 σκληρό 1 τέρα που πήρα και να αναπαράγει τα αρχεία του, όποτε υποθέτω δεν θα έχω πρόβλημα...

Προς το παρόν λοιπόν, η μόνη ερώτηση που έχω είναι αν για να αναβαθμίσω το λογισμικό, πρέπει να περάσω μόνον το τελευταίο update, που δημοσιεύτηκε παραπάνω, ή πρέπει να βάλω πρώτα ένα ένα όλα τα προηγούμενα (πιο άσχετος πεθαίνεις).

Ευχαριστώ !

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Zidoo H6 PRO Best android TV Box

Καλησπέρα, άσχετος, είχα κάποια χρόνια κάπου πεταμένο ένα WD HD TV...

Στην περιοχή που μένω ουσιαστικά δεν έχουμε ίντερνετ, τα καλά βίντεο κλαμπ έκλεισαν κλπ. με αποτέλεσμα η μόνη λύση είναι να δανειστείς κάνα σκληρό από κανένα φίλο... Ε, δανειστηκα και γω, πλην διάφορα αρχεία (όχι τίποτε εξωτικές αναλύσεις, αρχεία από τρία έως έξι γκιγκα ανά ταινία) δεν τα έπαιζε πια το WD, είτε δεν έβλεπε τους υποτίτλους, κλπ.

Διάβαζα το πρωί στο τραίνο κατά τύχη το νήμα και παρήγγειλα ένα Η6pro από το Ιταλικό geekbuing...

Κάθησα και διάβασα και το νήμα, έπηξα σε άγνωστες ορολογίες και γέμισα και απορίες...

Σε πρώτη φάση βέβαια, θέλω απλά να αναγνωρίσει ένα 2,5 σκληρό 1 τέρα που πήρα και να αναπαράγει τα αρχεία του, όποτε υποθέτω δεν θα έχω πρόβλημα...

Προς το παρόν λοιπόν, η μόνη ερώτηση που έχω είναι αν για να αναβαθμίσω το λογισμικό, πρέπει να περάσω μόνον το τελευταίο update, που δημοσιεύτηκε παραπάνω, ή πρέπει να βάλω πρώτα ένα ένα όλα τα προηγούμενα (πιο άσχετος πεθαίνεις).

Ευχαριστώ !

Αν το τελευταίο fw έχει θέματα όντως τότε καλύτερα να περάσεις το προτελευταίο fw αν σε ενδιαφέρει το kodi
Αν σε βολεύει το app της zidoo νομίζω ότι πας για το τελευταίο χωρίς να χρειάζεται να περάσεις κάποιο ενδιάμεσο

Re: Απάντηση: Zidoo H6 PRO Best android TV Box

Δόθηκε η v1.0.25 και επισημα...

«Model: ZIDOO_H6 Pro
Version: v1.0.25

How to upgrade
The way is similar with X9S
http://www.zidoo.tv/Support/guide/g...e_faq/CN6lY0XMyIg=/faq_page/9nCdOWqz+dw=.html

.....

καλημέρα, το λινκ για τον τρόπο αναβάθμισης, παραπέμπει στο γενικότερο πεδίο της εταιρείας ...

ποιος είναι ο τρόπος, δεδομένου ότι γράφεις ότι είναι αντίστοιχος του Χ9ς ?

Αυτός : https://www.zidoo.tv/Support/guide_step/guide_target/akmS7wpOFe1KKmVViAFMcQ==.html (διαδικασία ΟΤΑ ; )

Ή μήπως αυτός: https://www.zidoo.tv/Support/support_guide/guide_target/7WjcmduqUFZKKmVViAFMcQ==.html (διαδικασία Flash ) ...

Ενώ υπάρχουν και οδηγίες ειδικά για το Η6 προ : https://www.zidoo.tv/Support/support_guide/guide_target/JT4n+v0V3qHeq7k9e[ld]3ulg==.html

Παρέλαβα σε μια μέρα, από Ιταλία... Με τις οδηγίες των φίλων εδώ, έκανα και την αναβάθμιση στο τελευταίο firmware...

Μια χαρά παίζει ότι είχα στον σκληρό...

Εξαιρετική εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής, ενώ πολύ ωραίο και πρακτικό είναι το τηλεκοντρόλ...

Πολύ ευχαριστημένος με την αγορά !

Παρέλαβα σε μια μέρα, από Ιταλία... Με τις οδηγίες των φίλων εδώ, έκανα και την αναβάθμιση στο τελευταίο firmware...

Μια χαρά παίζει ότι είχα στον σκληρό...

Εξαιρετική εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής, ενώ πολύ ωραίο και πρακτικό είναι το τηλεκοντρόλ...

Πολύ ευχαριστημένος με την αγορά !

Σπύρο, μεγειες

Thnx! Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, θα ξανα-αναστηθεί και ο προβολέας με βοήθεια σε υλικό από καλό φίλο συνφορουμιτη...

Παιδιά στο Netflix έχουμε auto frame rate η πρέπει να αλλάζουμε refresh rate στο box κάθε φορά?
Εσείς πως βλέπετε Netflix?

Σχετικά με το kodi και τα διάφορα πρόβλημα που διαβαζω εδώ στο νήμα, αν θέλω να βλέπω μόνο 1080 στα σωστά hz αυτόματα, θα με καλύψει το zidoo?

Είμαι ανάμεσα σε αυτο και το mi box για τις παραπάνω μου ανάγκες.

Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

υπάρχει συσκευή που να κάνει auto frame rate για το netflix;

γιατί από όσο ξέρω το netflix app δεν το υποστηρίζει

δεν έχω βάλει το τελευταίο fw αλλά με το προηγούμενο το kodi παίζει πολύ καλά και το auto frame rate δουλεύει σωστά ή κατά 99% δουλεύει σωστά για 1080π.
4Κ δεν έχω

υπάρχει συσκευή που να κάνει auto frame rate για το netflix;

γιατί από όσο ξέρω το netflix app δεν το υποστηρίζει

δεν έχω βάλει το τελευταίο fw αλλά με το προηγούμενο το kodi παίζει πολύ καλά και το auto frame rate δουλεύει σωστά ή κατά 99% δουλεύει σωστά για 1080π.
4Κ δεν έχω
Οπότε βάζετε 60Hz και βλέπετε Netflix?
Είναι τόσο δύσκολο το navigation στο Netflix?

Καπου πήρε το μάτι μου ότι το Nvidia shield το κάνει... Αλλά είναι σε αλλα λεφτά.
Για κρεβατοκαρα το θέλω κι εγώ.

ούτε το nvidia το κάνει,
όπως είπα το auto frame switch δεν είναι μόνο να το υποστηρίζει η συσκευή, πρέπει και το app να υποστηρίζει το API ώστε να δουλεύει και από όσο ξέρω το νετφλιξ αππ δεν το υποστηρίζει

αν η συσκευή είναι σεταρισμένη στα 60 χερτζ τότε παίζει στα 60, αν είναι στα 50 τότε παίζει στα 50. Δεν έχω παρατηρήσει πάντως κιχ.

Το αππ του νετφλιχ που έχει το Η6 είναι για τάμπλετ οπότε είναι δύσχρηστη για συσκευή με τηλεκοντρόλ. Δε μπορείς να κάνει περιήγηση. Χρειάζεσαι ποντίκι.
Από την άλλη το νετφλιξ αππ για android tv είναι ότι πρέπει για τηλεκοντρολ αλλά δεν παίζει στο ζιντου.

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να βάλει ένα apk που πόσταραν στο xda για Netflix σε android tv έκδοση?
Λένε ότι δουλεύει στο h6 pro.
Επίσης από HDMI περνάει DD το Netflix?

https://forum.xda-developers.com/an...d-ultrahd-ultrahd-dolby-5-1-l1-t3535349/page9

https://mega.nz/#!hGpyTA5Y!iDG0vknIEccmt3YIwaIh3H1o6dlqsOF7HWVm7nqYx-0

Πάντως τα σχόλια που διαβάζω στο forum της zidoo είναι εντελώς αποθαρρυντικα. Ψάχνω να βρω θετικό σχόλιο και αδυνατώ.
Οσοι το έχετε το χρησιμοποιείτε η μόνο δοκιμές...?