Zidoo x10

Μαντευει και προλαμβανει επιθυμιες!!!

Ταινια του 53 να την βρασω :flipout:

Χρηστο δεν ειναι αλλο εξωφυλλο και αλλη ταινια παιζει αυτο στην αρχη πιστεψα και εγω, παταω πανω να παιξει για να δω τι ειναι απο κατω και δεν υπαρχει τιποτα δεν υπαρχει δικια μου ταινια.

Re: Απάντηση: Zidoo x10

Το μηχανακι ειναι παλαβο; μου εχει βγαλει εξωφυλλα απο ταινιες που δεν εχω.

Και μένα που μου έβγαλε πόστερ απο γιαπωνέζικη τσόντα τι να πω;;;;

Πηρα αυτο DGS-1008D G2 απο αγγελια 10 ευρω και βλεπω να δουλευει καλα ακομα δεν εκανα μεταφορα αρχειου για να το δω.

Καλα με εσωσε 47gb εκει που ηθελα 90 λεπτα τωρα το στελνει μεσα σε 7-9 λεπτα

Re: Απάντηση: Zidoo x10

Για γραψτε μου μερικες βασικες ρυθμισεις.

+1
Και αν ξέρετε και για τα παρακάτω που έχω απορίες
1. auto frame rate & resolution
2.hdmi mode
3. deep color mode
4. hdmi range
5. audio sampling rate control
6. usb audio

Δεν ξέρω αν το έχει προ-αναφέρει κάποιος συμφορουμίτης... Όταν παρακολουθώ ταινία με Ελληνικούς υπότιτλους και ξεκινάει η πρόταση με κεφαλαίο Α που τονίζεται (πχ. η λέξη 'Ακουσε), τότε μου εμφανίζεται μόνο ο τόνος χωρίς το Α (δηλαδή 'κουσε).
Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό;

ΥΓ. Έχω ποστάρει σχετικά σε φόρουμ του κατασκευαστή, αλλά απάντηση καμμία!!

Εγω προσθετω μεσα στην ταινια τον υποτιτλο με το dvdfab και βαζω κωδικοποιηση CP1253 και ετσι δεν εχω κανενα προβλημα.

Δεν ξέρω αν το έχει προ-αναφέρει κάποιος συμφορουμίτης... Όταν παρακολουθώ ταινία με Ελληνικούς υπότιτλους και ξεκινάει η πρόταση με κεφαλαίο Α που τονίζεται (πχ. η λέξη 'Ακουσε), τότε μου εμφανίζεται μόνο ο τόνος χωρίς το Α (δηλαδή 'κουσε).
Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό;

ΥΓ. Έχω ποστάρει σχετικά σε φόρουμ του κατασκευαστή, αλλά απάντηση καμμία!!

Ειναι θεμα κωδικοποιησης των υποτιτλων αυτου που τους εφτιαξε. Νομιζω οτι σε ρυθμιση windows 1253 φτιαχνουν

Ειναι θεμα κωδικοποιησης των υποτιτλων αυτου που τους εφτιαξε. Νομιζω οτι σε ρυθμιση windows 1253 φτιαχνουν

Το παράξενο είναι ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στον ενσωματωμένο media player και στον Kodi.
Όταν παίζω με VLC player όλα εμφανίζονται κανονικά.
Αυτό πως γίνεται;

Αντε μας εβγαλαν και εμας νεο firmware 2.1.14 και music player 3.1.8

Στην σελιδα τους για περισσοτερα.