Zidoo x10

Σε θηκη τον εχει βαλει ο Λευτέρης? Οι θηκες εχουν δικο τους controller οποτε αλλαζει εντελώς το πραγμα.

Πως αλλιώς θα τον ειχε συνδέσει στο λάπτοπ? Στο παραπάνω screenshot αναφέρει intenso USB 3 και volume size 16tb, το file system επισης, το αναφερει σαν invalid, οποτε ή η θήκη έχει πρόβλημα ή το zidoo δεν κάνει κάτι σωστα στο φορματ

Τωρα τον εχω βαλει στον σταθερο μεσα σε sata και τον φορμαρω GPT NTFS γιατι με τα λιγα Αγγλικα που ξερω καταλαβα οτι θελει φορμαρισμα μεσα συνδεμενος σε μητρικη και οχι σε κουτακι usb οπως το εκανα εγω.

Χρηστο τον εκανα EXT4 που ειναι linux μπας και ετσι τον βλεπει σε linux και με live cd εκανα την δουλεια μου.

Re: Απάντηση: Zidoo x10

Τωρα τον εχω βαλει στον σταθερο μεσα σε sata και τον φορμαρω GPT NTFS γιατι με τα λιγα Αγγλικα που ξερω καταλαβα οτι θελει φορμαρισμα μεσα συνδεμενος σε μητρικη και οχι σε κουτακι usb οπως το εκανα εγω.

Χρηστο τον εκανα EXT4 που ειναι linux μπας και ετσι τον βλεπει σε linux και με live cd εκανα την δουλεια μου.

Αρα τον φορμαρες σε ΕΧΤ4, και πλεον τον βλεπει και το Zidoo και το linux pc? Εληξε ο συναγερμος? :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo x10

Αρα τον φορμαρες σε ΕΧΤ4, και πλεον τον βλεπει και το Zidoo και το linux pc? Εληξε ο συναγερμος? :p

Σιγα χαρηκες! χαχαχαχα κολοκυθια ουτε ετσι τον βλεπει.
Οτι φορματ και να κανεις μεσα στο Zidoo δεν τον βλεπουν ουτε τα Windows ουτε το linux
Οτι και φορματ να κανεις σε Windows & linux μετα δεν τον βλεπει το zidoo
Παντα με εξωτερικο κουτακι ελπιζω να θελει μεσα στον υπολογιστη σε sata που το κανω τωρα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo x10

Σιγα χαρηκες! χαχαχαχα κολοκυθια ουτε ετσι τον βλεπει.
Οτι φορματ και να κανεις μεσα στο Zidoo δεν τον βλεπουν ουτε τα Windows ουτε το linux
Οτι και φορματ να κανεις σε Windows & linux μετα δεν τον βλεπει το zidoo
Παντα με εξωτερικο κουτακι ελπιζω να θελει μεσα στον υπολογιστη σε sata που το κανω τωρα.

Θα μας τρελάνεις? :p
Εσυ δεν εγραψες οτι τον βλεπει?

Αν ειχε μια θυρα USB 3.0 slave οπως το Himedia θα λυνοταν το προβλημα;

Απο οτι εχω δει σε αυτα τα μηχανηματα οι εσωτερικοι δισκοι ειναι sata

Βρεθηκε λυση!

Λοιπον θελει φορμαρισμα μεσα σε υπολογιστη και οχι με εξωτερικο κουτακι και συνδεση usb και μετα για να βαλετε αρχεια μεσα εκτος απο μεσω δικτυου θα πρεπει παλι να τον βαλετε μεσα στον υπολογιστη και οχι σε κουτακι.

Βρεθηκε λυση!

Λοιπον θελει φορμαρισμα μεσα σε υπολογιστη και οχι με εξωτερικο κουτακι και συνδεση usb και μετα για να βαλετε αρχεια μεσα εκτος απο μεσω δικτυου θα πρεπει παλι να τον βαλετε μεσα στον υπολογιστη και οχι σε κουτακι.

Αληθεια βρε θηριο?
Μου έρχεται να σε βασανισω λίγο, δεν σε πειράζει ε? :p

Κατι (δεν) ηξερα που δεν ασχοληθηκα καθολου με το θεμα δισκου. Αυτοι οι κινεζοι σε ολα μισες δουλειες κανουν στην πρεμουρα τους για πωλησεις.

Λευτέρη να σε ρωτησω κάτι άλλο: η οθόνη πως είναι;
Εμένα μου κάνει θολουρες ειδικά στά εικονιδια usb, hd, κτλ. Είναι σαν το εξωτερικό τζαμάκι να μην είναι εντελώς διάφανο και το φως απο τα ψηφία αντανακλάται πανω του, με αποτέλεσμα ενα φωτεινό συννεφάκι γύρο τους. Επίσης στις φώτο βλέπω το χρώμα να έχει μια μπλε απόχρωση. Σε μένα είναι πολύ προς το άσπρο.
Το κάνει σε σένα ή είναι εντελώς καθαρή;

Οχι καθαρη ειναι και εχω ακομα την ζελατινα πανω λες αν την βγαλω να μην δειχνει καλα;

Λευτέρη να σε ρωτησω κάτι άλλο: η οθόνη πως είναι;
Εμένα μου κάνει θολουρες ειδικά στά εικονιδια usb, hd, κτλ. Είναι σαν το εξωτερικό τζαμάκι να μην είναι εντελώς διάφανο και το φως απο τα ψηφία αντανακλάται πανω του, με αποτέλεσμα ενα φωτεινό συννεφάκι γύρο τους. Επίσης στις φώτο βλέπω το χρώμα να έχει μια μπλε απόχρωση. Σε μένα είναι πολύ προς το άσπρο.
Το κάνει σε σένα ή είναι εντελώς καθαρή;

http://mediaplayers.gr/zidoo-x10/

Δεν μοιαζει με την φωτο που θα βρεις στο παραπανω λινκ?

Η αληθεια ειναι οτι στο παραπανω link ειναι λιγο θολο το 1080p ισως η φωτογραφικη να μην εχει εστιασει σωστα;

Η αληθεια ειναι οτι στο παραπανω link ειναι λιγο θολο το 1080p ισως η φωτογραφικη να μην εχει εστιασει σωστα;

Θαρρω πως εχει εστιάσει στο κέντρο. Ειναι η φωτεινοτητα στο περιγραμμα του 1080. Για να φαινοταν το 1080 χωρις φωτοστέφανο, θα εβγαινε πολύ πιο σκοτεινή η φωτογραφία.
Προφανώς και δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.