Zidoo X20

Οσο απλο μπορεις να το θεωρεις, ναι. Προφανώς αυτη ειναι η επισημη retail.
Λογικα θα το δουμε συντομα αρκετα φθηνοτερα σε κινεζομαγαζα.

Εγω περιμενω την αντεπιθεση απο αλλες εταιριες με αυτο το τσιπακι.

Η Dune εχει βγαλει καμια ανακοινωση;

Re: Απάντηση: Zidoo X20

Εγω περιμενω την αντεπιθεση απο αλλες εταιριες με αυτο το τσιπακι.

Η Dune εχει βγαλει καμια ανακοινωση;

Φυσικά. Εχει μονο το αντιστοιχο στο X20 PRO μοντέλο κονστα στα 650-700 .
Η Zidoo (θεωρητικά) εκανε κινηση ματ με το "απλο" X20.
Το θεμα ειναι να δούμε πως παιζει. Αν και με βαση αυτα που κανει η υπάρχουσα γεννιά, δεν νομιζω οτι υπάρχουν πολλά σοβαρα θεματα που εχει να βελτιώσει.

Τα βασικά για μενα ειναι καποια αυτοματη ρυθμιση για το θεμα του banding και σωστό aspect ratio για τα DVD/SD.
Μεγάλο μέρος απο το εξτρα κοστος πάει στο κομμάτι της κατασκευής και των εξτρα παροχών.

banding αυτο τι ακριβως κανει και εχει σχεση με την τηλεοραση που εχει ο καθενας η το κανει παντα;

Re: Απάντηση: Zidoo X20

Φυσικά. Εχει μονο το αντιστοιχο στο X20 PRO μοντέλο κονστα στα 650-700 .
Η Zidoo (θεωρητικά) εκανε κινηση ματ με το "απλο" X20.
Το θεμα ειναι να δούμε πως παιζει. Αν και με βαση αυτα που κανει η υπάρχουσα γεννιά, δεν νομιζω οτι υπάρχουν πολλά σοβαρα θεματα που εχει να βελτιώσει.

Τα βασικά για μενα ειναι καποια αυτοματη ρυθμιση για το θεμα του banding και σωστό aspect ratio για τα DVD/SD.
Μεγάλο μέρος απο το εξτρα κοστος πάει στο κομμάτι της κατασκευής και των εξτρα παροχών.

Από που το αγόρασες; Άραγε το RTD1296 SoC είναι καλύτερο από αυτό του OPPO OP8591 SoC;

Απάντηση: Re: Zidoo X20

Ε, δεν το λες και ‛ευκαιρια’...
Θα σε γλιτώσει βέβαια από άγχη τελωνείου και αναμονων αλλά όσο ναναι...
Ακόμα είναι πολύ νωρίς θα το μηχανικά αυτό για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα αλλά πάνω-κάτω ξέρουμε περίπου που θα παίξει...
Χρήστο, περιμένουμε :)

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X20

Ε, δεν το λες και ‛ευκαιρια’...
Θα σε γλιτώσει βέβαια από άγχη τελωνείου και αναμονων αλλά όσο ναναι...
Ακόμα είναι πολύ νωρίς θα το μηχανικά αυτό για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα αλλά πάνω-κάτω ξέρουμε περίπου που θα παίξει...
Χρήστο, περιμένουμε :)

Πως φευγουν τα αγχη τελωνειου;

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X20

Πως φευγουν τα αγχη τελωνειου;

Ευρωπαικα Amazon σίγουρα, οπως και το futeko που εβαλα πιο πανω και ειναι Αγγλικό.
Θα εμφανιστεί σιγά σιγά και σε κινεζομάγαζα, θελω να πιστεύω σημαντικά φθηνότερα, με τους γνωστους τροπους αποστολής.

Το dune υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει σε κιvεζομαγαζα;

Last edited:
Άργησε ο εκτελωνισμός της DHL.
Μέσα στην εβδομάδα θα το έχω.

Όταν το πάρεις κάνε αν μπορείς ένα mini-review ή πες μας εντυπώσεις από το μηχάνημα. Πιστεύω ότι άνετα κοντράρει τα OPPO UDP-203/205 σε θέματα εικόνας!
Επίσης πιστεύω ότι άνετα μπορείς να βάλεις 2χ10ΤΒ δίσκους. (TOP για μένα https://www.skroutz.gr/s/8908620/Hitachi-Ultrastar-He10-10TB-512e-Format.html)...έχω τους 12άρηδες και δεν εμπιστεύομαι άλλη μάρκα για τέτοιες κατηγορίες αποθήκευσης.

Όταν το πάρεις κάνε αν μπορείς ένα mini-review ή πες μας εντυπώσεις από το μηχάνημα. Πιστεύω ότι άνετα κοντράρει τα OPPO UDP-203/205 σε θέματα εικόνας!
Επίσης πιστεύω ότι άνετα μπορείς να βάλεις 2χ10ΤΒ δίσκους. (TOP για μένα https://www.skroutz.gr/s/8908620/Hitachi-Ultrastar-He10-10TB-512e-Format.html)...έχω τους 12άρηδες και δεν εμπιστεύομαι άλλη μάρκα για τέτοιες κατηγορίες αποθήκευσης.

Κοιταξε, σε τυπική monitor εικονα (1080p / 4K) δεν νομιζω οτι θα υπάρχουν διαφορες, ειδικα εμφανείς, με το Oppo. Σε επιπεδο επεξεργασίας εικονας (upscaling, processing) δεν νομιζω οτι το Oppo θα χαριστεί στον οποιονδήποτε.
Η Zidoo εχει ανακοινωσει στους reviewers ( :p ) οτι το καθε tray παιρνει δισκο ως 10TB. Μεχρι 4ΤΒ μπορω να δοκιμάσω εγω. Για καποιον που θελει να αποθηκευει τις ταινίες του στους εσωτερικούς δισκους με εξωφυλλα κλπ, ενω παράλληλα να εχει και εξαιρετικα video playback χαρακτηριστικά, δεν τιθεται θεμα οτι το Zidoo X20 ειναι απο τις καλύτερες λύσεις.

Παντως απο οσα διαβαζω, εχει τις ιδιες επιδοσεις και bugs με την υφιστάμενη γεννιά (X9S, X10). Αλλα ειναι πολύ νωρίς ακομα διοτι φοράει το πρωτο FW ενω δεν εχει παρει ακομα Android 7/8 οπου η συμπεριφορά του μπορεί να αλλάξει δραματικά με τα νεα API.
Υπάρχει πολύς δρόμος ακομα, αλλα στα βασικά ειναι ηδη σε πολυ καλο επιπεδο.

ΥΓ. Εχω την εντυπωση οτι ηρθε και με περιμένει στο σπίτι. Αναλογα με τα κουράγια, θα ασχοληθω μαζι του το βραδάκι.