Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Με αυτά που διαβάζω μάλλον θα μείνω καιρό στην 1.0.24 που τουλάχιστον είναι σταθερή.

πως γυρίζεις σε προηγούμενο firmware?
Υπαρχουν τρεις τροποι (προγραμματα) με τους οποιους μπορεις να το κανεις, για τα how to διαβαζεις στα παρακατω λινκς
http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/how-to-flash-x6-pro-box.605/
http://radxa.com/Rock/flash_the_image
κατεβαζεις το firmware 1.0.19 σε μορφη .img απο εδω
http://www.mediafire.com/download/l0m9ao84j84l10l/ZIDOO_X6+Pro_v1.0.19.img
κατεβαζεις τα tools (σου τα εχω ανεβασει και τα τρια καθως και τους drivers) απο εδω
http://www.mediafire.com/download/6opol37qc6681lu/rk+tools.rar
και στα τρια tools εχω βαλει σαν αρχικη γλωσσα την αγγλικη και οχι την κινεζικη που ηταν προεπιλογη αλλα σε περιπτωση που σε καποιο εχω ξεχασει να το κανω πας στο αρχειο config του προγραμματος και την επιλογη [Language] την κανεις απο
Kinds=2
Selected=1 σε
Kinds=2
Selected=2 και το προγραμμα ξεκιναει με την αγγλικη γλωσσα σαν προεπιλογη
εγω παντως μεχρι τωρα δεν κατόρθωσα να κανω το pc μου να δει το zidoo σε αντιθεση με τα δυο μποξακια rk3288 που εχω οπου δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα και με τα τρια προγραμματα οποτε αν τα καταφερεις ριξε μια ενημερωση και σε μας για το πως τα καταφερες.

Ομως αν θες την γνωμη μου για καλο και για κακο μετα την εγκατασταση της 1.0.19 μην ανεβεις σε βερσιον πανω απο την 1.0.24

Αρχίζει να βρωμάει αν για να δεις μια σειρά χρειάζεται να παραστήσεις τον χακερ ...Τζίφος.
Να μπούμε στο φόρουμ του όλοι να τους κράξουμε μπας και ταρακουνηθούν και το φτιάξουν ;
Εσένα nakata τι προβλήματα σου έβγαλε η 1.0.27 ;

Αρχίζει να βρωμάει αν για να δεις μια σειρά χρειάζεται να παραστήσεις τον χακερ ...Τζίφος.
Να μπούμε στο φόρουμ του όλοι να τους κράξουμε μπας και ταρακουνηθούν και το φτιάξουν ;
Εσένα nakata τι προβλήματα σου έβγαλε η 1.0.27 ;
αλήθεια σου έβγαλε πρόβλημα? αν είναι να μην την περασουμε και καψουμε τιποτα?

Τελικά όντως βιάστηκαν οι Κινέζοι να το βγάλουν στην αγορά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αλήθεια σου έβγαλε πρόβλημα? αν είναι να μην την περασουμε και καψουμε τιποτα?

Το κάηκε ήταν μεταφορικό. Ο ίδιος κάηκε γιατι τρώει κόλληματα και μπήκε σε μπελάδες.

@portokali
Απλα και οι τρεις players (mx,custom και kodi 15.2) μετα απο λιγη ωρα μου βγαζουν το μηνυμα "αυτη η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει και θα κλεισει".Και το καλυτερο απο ολα δεν με αφηνει να ξαναεγκαταστησω τον custom Kodi της ziddo.
@swisstec
α) οχι, με το αρχειο σε μορφη rar δεν μπορεις να κανεις downgrading
β)κανενας δεν σου ειπε οτι περνωντας την 1.0.27 θα καψεις κατι, αυτο που ειπα ειναι οτι η 1.0.24 ειναι πιο σταθερη και με λιγοτερα προβληματα απο τις τρεις τελευταιες

Και δεν μπορείς να το φλασάρεις; Σαν να λέμε δηλαδή σου αχρηστεύτηκε το μηχανάκι ;
Να τους κράξουμε στο φόρουμ τους;

Εγώ πάντως φίλε nakata το ανέφερα. Να γράψουμε όλοι να κανουμε "σαματά " μήπως και φιλοτιμηθούν και φτιάξουν τίποτα !!!!

Και δεν μπορείς να το φλασάρεις; Σαν να λέμε δηλαδή σου αχρηστεύτηκε το μηχανάκι ;
Να τους κράξουμε στο φόρουμ τους;

Εγώ πάντως φίλε nakata το ανέφερα. Να γράψουμε όλοι να κανουμε "σαματά " μήπως και φιλοτιμηθούν και φτιάξουν τίποτα !!!!

Το οτι δεν μπορω να κανω clean installation δεν σημαινει οτι ντε και καλα φταιει το zidoo,μπορει να κανω εγω κατι λαθος η μπορει να φταιει κατι στο pc μου,μπορει να φταινε και οι drivers που εχω εγκατεστημενους και οι οποιοι ειναι για rk3288 οποτε καλο θα ειναι να μην βιαστουμε, το καλο ειναι οτι πριν απο λιγη ωρα βρηκα στο σαιτ της enybox νεους drivers οι οποιοι ειναι (απ'οτι λενε τουλαχιστον) κατάλληλοι για rk3368 μποξακια οποτε σημερα μετα την δουλεια θα ξανακανω μια δοκιμη και βλεπουμε.
btw το ιδιο μπορει να συμβαινει και με τους players και να φταιω εγω που εχω ταραξει το μηχανακι στα πειραματα αν και απ'οτι διαβαζω και αλλοι χρηστες εχουν παρομοια προβληματα οποτε καλα εκανες και το ανεφερες στο σαιτ του αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο νωρίς για "κραξιμο"

Mετα την εγκατασταση των νεων οδηγων ηταν πανευκολο,θα μεινω στην 1.0.19 για μερικες μερες για δοκιμες και μετα θα παω κατευθειαν στην 1.0.27 rooted βερσιον για να δω αν τα προβληματα που ειχα πριν θα συνεχισουν να υπαρχουν η οχι.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλα τα παιδιά!

Κατέφθασε και το δικό μου zidoo.
Του φόρτωσα το τελευταίο firmware και το πέρασε χωρίς πρόβλημα.

Αρχικά είχα θέμα με τους υπότιτλους (έπαιζε κινέζικα τους ελληνικούς), βρήκα και άλλαξα το codepage και τώρα όλα καλά.
Επίσης δεν εύρισκα πως θα ενεργοποιήσω το pass through μέσω hdmi, Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα τις ρυθμίσεις στο kodi και στα settings του android και παίζει κομπλέ... με το audio delay που έχει επισημανθεί στα προηγούμενα post.

Το χρησιμοποιώ μόνο για προβολή ταινιών μέσω usb για την ώρα. Σειρά έχει το δίκτυο.

Εντυπώσεις καλές για την ώρα. Κρατάω πισινή για τα όσα μέχρι τώρα έχω διαβάσει :)