Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Τι κερδίζουμε εγκαθιστόντας την rooted version και ποιά είναι η διαδικασία για να το κάνουμε;

Σε ενα ρουταρισμενο λογισμικο μπορεις π.χ. να αλλαζεις (παρεμβαινεις σε)αρχεια,να εγκαθιστας ορισμενες εφαρμογες που χρειαζονται root acces για να εγκαταστηθουν,να διαγραφεις αχρηστες για σενα αλλα προεγκατεστημενες απο τον κατασκευαστη εφαρμογες (τα λεγομενα σκουπιδια) και το κυριοτερο (αν θες να τιναξεις στο αερα το μηχανακι σου) να κανεις υπερχρονισμο η υποχρονισμο (overclocking/downclocking) στον επεξεργαστη του.
Οσο για τον τροπο εγκαταστασης ενος προρουταρισμενου λογισμικου ειναι ακριβως ο ιδιος με ενος μη ρουταρισμενου,και το εχεις κανει ηδη αρκετες φορες γιατι ολες η αναβαθμισεις του zidoo απο την 1.0.16 μεχρι και την 1.0.26 ηταν roored μονο η 1.0.27 βγηκε πρωτα σαν unrooted και μετα απο 1-2 μερες βγηκε και η rooted

Α πολύ ωραία, νόμιζα ότι για να εγκαταστήσεις rooted έκδοση λογισμικού πρέπει πρώτα να κάνεις κάποια διαδικασία. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες !!!

Κατεβαζεις την 1.0.27 προτιμησε ρουταρισμενη εκδοση και την ριχνεις σε ενα usb στικακι τοποθετεις το στικακι στο zidoo και πας στην αρχικη οθονη οπου κατω αριστερα υπαρχει η ενδειξη update/οκ και σου ανοιγει νεα οθονη απο κει επιλεγεις local update σου ανοιγει νεα οθονη απ'οπου επιλεγεις usb/κλικ στο αρχειο που εχεις κατεβασει και περιμενεις μεχρι που να γινει πρασινη η ενδειξη update κατω δεξια δινεις οκ και τελειωσες.υποψιν οτι μετα το zidoo θα χρειαστει αρκετη ωρα για να ενημερωθει οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας απλα περιμενεις.

Απάντηση: Re: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους.Σημερα μπηκα στο φορουμ του Zidoo X6 Pro και καποιος εγραψε για το 1.027 οτι ολα δουλευουν καλα.Ειναι όντως ετσι;

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους.Σημερα μπηκα στο φορουμ του Zidoo X6 Pro και καποιος εγραψε για το 1.027 οτι ολα δουλευουν καλα.Ειναι όντως ετσι;

Ενώ ήμουν έτοιμος να την βάλο ο φίλος nakata είπε οτι είχε κάποια προβλήματα/κολλήματα οπότε με πρόλαβε , όπως διάβασα κι εγώ στο φόρουμ θα βγάλουν σύντομα beta έκδοση οπότε μετά από μερικές ημέρες πιστεύω να βγει και νέο firmware. Δεν πιστεύω να αργήσω μετά την πατάτα που έκαναν με το γέμισμα τηε cash.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabi

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ Χρονια Πολλα φιλε Πορτοκαλος εξ αμερικης............

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.
Επειδή πρόκειται να αλλάξω ρούτερ (αλλαγή της υπηρεσίας από ADSL σε VDSL) πρέπει να κάνω κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις του Zidoo ή στο kodi ;

Απλως εαν εισαι συνδεμενος με wifi θα πρεπει να <<βρεις>> το νεο σου ρουτερ και να δωσεις τον νεο κωδικο για να μπορει το zidoo να συνδεεται. Επισης εαν το νεο ρουτερ σου ειναι 10/100/1000 και εχεις συνδεμενο το zidoo μέσω lan καλο (αλλα οχι απαραιτητο) θα ειναι να αλλαξεις το καλωδιο της lan και απο cat5 να πας σε cat6.

Όλα τα καλώδια μου είναι cat 6 ήδη από πριν. Έλεγα μήπως ήθελε στο KODI κάποια ρύθμιση. Από ότι δοκίμασα χθες που το σύνδεσα λειτουργούν όλα κανονικά. Ακόμα βέβαια θέλει 1-2 μέρες για να ολοκληρωθείη υπηρεσία και να δουλέψει η γραμμή ως VDSL. Προς το παρόν είμαι με τις παλιές ταχύτητες.

παιδες επειδη ψαχνομαι για ενα δευτερο μηχανακι τι γινετε με τα προβληματα με την αναγνωριση δισκων επιλυθηκαν δουλευει σωστα το μηχανακι ή να παω σε κατι αλλο;

Καλησπερα και χρονια πολλα.Προσπαθησα σημερα να βαλω στο Kodi addons,αλλα δεν τα περναει.Τι μπορουμε να κανουμε αν θελουμε να βαλουμε π.χ. fusion.

Τι εννοείς δεν τα περνάει; εγώ το έχω περάσει κανονικά τόσο το fusion όσο και άλλα sources. Με ποιον τρόπο δοκίμασες;

Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Καλησπερα και χρονια πολλα.Προσπαθησα σημερα να βαλω στο Kodi addons,αλλα δεν τα περναει.Τι μπορουμε να κανουμε αν θελουμε να βαλουμε π.χ. fusion.

Μήπως εισαι σε unrooted έκδοση κ φταίει αυτο; Διαβαζα πρόσφατα στο φορουμ τους οτι παίζανε κατι τετοια προβλήματα..

οχι ειμαι σε root εκδοση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι εννοείς δεν τα περνάει; εγώ το έχω περάσει κανονικά τόσο το fusion όσο και άλλα sources. Με ποιον τρόπο δοκίμασες;
Προσπαθησα να περασω το fusion,αλλα μπαινοντας στον φακελο του δεν γινοταν τιποτα.

Απάντηση: Re: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Προσπαθησα μεσω ζιπ φαιλ να τα περασω αλλα δεν μπορω.

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Ακολούθησε τις οδηγίες.

https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-setup-fusion-add-on-installer-kodi-xbmc/

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

παιδες επειδη ψαχνομαι για ενα δευτερο μηχανακι τι γινετε με τα προβληματα με την αναγνωριση δισκων επιλυθηκαν δουλευει σωστα το μηχανακι ή να παω σε κατι αλλο;
Πες αν εννοεις ISO αρχεια η κατι αλλο για να το δοκιμασω