Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Καλά λόγια ακούω για αυτούς. Η πρώτη (μικρή) παραγγελία μου πήγε καλά και τώρα περιμένω ένα κινητό. Δέχονται και απευθείας πιστωτικές κάρτες εκτός απο PayPal.
Πρόσεξε μόνο να λέει "in stock" αν παραγγείλεις για να μην περιμένεις.

Για το δεύτερο, όπως με όλα τα κινεζομάγαζα. Τα ίδια ισχύουν.
δηλαδή τι ισχυουν?

Απάντηση: Re: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

είναι ασφαλής η αγορά από αυτό το site? Πληρώνεις και τελωνείο?
Εχω παρει 3 φορες και ολα πηγαν καλα.Σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους ,για καθυστερηση παραγγελιας,μου απαντησαν σχεδον αμεσως.Νομιζω ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ.

Το σιγουρο ειναι οτι θα εχεις πληκτρολογιο,air mouse,και καποιες απο τις βασικες λειτουργιες του τ/χ (αριστερα,δεξια,πανω,κατω,επιλογη,vol up-down,back,)θα πρεπει ομως να βρεις και ποια πληκτρα αντιστοιχουν σε πληκτρα τα οποια απ'οτι βλεπω απουσιαζουν απο το πληκτρολογιο π.χ.tab,alt, Ctrl,shift.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

δηλαδή τι ισχυουν?
Αν το στείλουν με courier, θα πληρώσεις σίγουρα τελωνείο και τα υπέρογκα έξοδα εκτελωνισμού της courier.
Αν το στείλουν με EMS, υπάρχουν πιθανότητες να περάσει τελωνείο.
Αν το στείλουν με τον δωρεάν τρόπο (air parcel register ή κάπως έτσι), κατά 99% δεν θα περάσει τελωνείο.

Το σιγουρο ειναι οτι θα εχεις πληκτρολογιο,air mouse,και καποιες απο τις βασικες λειτουργιες του τ/χ (αριστερα,δεξια,πανω,κατω,επιλογη,vol up-down,back,)θα πρεπει ομως να βρεις και ποια πληκτρα αντιστοιχουν σε πληκτρα τα οποια απ'οτι βλεπω απουσιαζουν απο το πληκτρολογιο π.χ.tab,alt, Ctrl,shift.

Ευχαριστώ πολύ .

Τελικά ούτε το Zidoo x6 Pro υποτηρίζει αληθινό 3D για τα 3D BD iso αφού τα παίζει μόνο σαν Side-by-side.
Ξέρει κάποιος κανένα Player for 3D BD iso και εξωτερικούς υπότιτλους;

Τελικά ούτε το Zidoo x6 Pro υποτηρίζει αληθινό 3D για τα 3D BD iso αφού τα παίζει μόνο σαν Side-by-side.
Ξέρει κάποιος κανένα Player for 3D BD iso και εξωτερικούς υπότιτλους;

Ριξε μια ματια στο παρακατω λινκ να δεις αν σε καλυπτει ο συγκεκριμενος media player και για περισοτερες πληροφοριες μπορεις να επικοινωνησεις μεσω skype με τον χρηστη alexdou3.

http://www.ebluetimes.com/en/ProductView.asp?ID=205&SortID=195#Picture

Δεν το δοκίμασα ο ίδιος αλλά μέσα σε αυτό το topic υπάρχουν δύο σημαντικά reviews που το λένε, το δείχνουν και μάλιστα το τονίζουν, στα ξαναβάζω να τα δεις:
http://www.avsforum.com/forum/39-ne...s-content-streaming/2148185-zidoo-x6-pro.html
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=239045&pid=2124080#pid2124080
Πάντως ξέχωρα από αυτό μην στεναχωριέσαι γιατί φαίνεται καταπληκτικό mediaplayer, μακράν το καλύτερο για την τιμή του και το σημαντικότερο, αυτοί που το έφτιαξαν θέλουν να το υποστηρίξουν με αναβαθμίσεις και βελτιώσεις όπως δείχνουν, μάλιστα το μηχάνημα το προσάρμοσαν για να παίζει καλά με το Kodi όπως είδα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ για την υπόδειξη αλλά το chipset της Realtek 1186 είναι πλέον πολύ παληό του 2010 ή του 2011 νομίζω.
Βασισμένα σε αυτό έχω βρει πάρα πολλά mediaplayer όπως το Himedia, Mede8rer 1000 κ.α. που ήταν πολύ καλά αλλά σήμερα ξεπερασμένα τεχνολογικά.

το έχει κανείς αυτό το player?

Το ειχα εγω και απ'οτι θυμαμαι ειχε αρκετες επιλογες για αναπαραγωγη 3d αλλα το εδωσα δωρο στον λογιστη μου οποτε θα το παρω την Τριτη και θα σε ενημερωσω με pm για να μου πεις τι ακριβως θελεις να δοκιμασω.

Μόλις έκανα και εγω παραγγελία απο geekbuying με τον εκπτωτικό κωδικό του πρώτου ποστ. Νομίζω κοντα στα 100$ βγήκε με την έκπτωση (σε λίρες αγγλίας πλήρωσα £59.89). Η εταιρία φαίνεται να το στηρίζει πολύ. Θα του δώσουν σύντομα και 23.976. Ευχαριστούμε για την παρουσίαση!

νομίζω ότι fp 3D υποστηρίζεται ήδη αλλά όχι μέσω kodi.
από όσο ξέρω το HiMedia H8 Octa με ίδιο SoC το υποστηρίζει ήδη αλλά και αυτό όχι μέσω kodi.

Επίσης για το 23,976 αυτό που είχα διαβάσει είναι ότι θα κάνει επιτάχυνση των frames ώστε να βγαίνει σαν 24, αυτό τουλάχιστον είπε κάποιος από τη Zidoo στο kodi forum που τέσταραν ένα beta fw. Δεν ξέρω αν άλλαξαν τάργκετ μετά.

Αν το παραγγείλω για να το δοκιμάσω ο ίδιος πως δηλώνω να έρθει με ΕΜC μεταφορική;

Προσπάθησα να παραγγείλω μέσω paypal και δηλωμένης πιστωτικής αλλά απέτυχε.
Στο paypal γράφει ότι η πληρωμή έγινε Denied.
Λόγω Capital control ή κάτι άλλο;